wondermu
Üye
sonunda batarya sorununu çözdum
sifir orjinal batarya![]()
Evet oda bir çözüm yoludur :-)
sifir orjinal batarya![]()
sifir orjinal batarya
Şimdi cm9 dan iyi demişsiniz romu. Artik room degiştirmekten biktim yükle cm9a dön yükle cm9a dön. Bu romu yukleyen bikaç arkadaş daha yorum yapabilirse bunu da bi deneyeyim içimde kaldi şimdi acaba diyorum
) super olduvdimdi 4.2.2Clokwordmod dosyasi yok bende. Şimdiye kadar hiç yedek almadim almayida bilmiyorum. Ondan mi yok acaba
sifir orjinal batarya
Cm9dan iyi bence
Bataryayı test etme imkanım yok yani internet paketim bi süredir yok internetsiz olarak görüşme oyun vs vs parlaklık %100
cm9a göre kat kat iyi .
şimdi ben size durumu şöyle izah edeyim ben telefonu çok aşırı kullanıyorum
sürekli 3g açık arka planda 2 antivirüs 1 tane batarya proramı ve yaklaşık 10 program (whatsapp facebook twitter foursquare banjo steam tapatalk vb.) internete bağlanan programlar çalışıyor interneti günde aşağı yukarı toplam 1 saat kullanıyorum günde yarım saat müzik dinliyorum yarım saat falan da oyun oynuyorum şarjı yaklaşık 15 16 saat gidermi bana?
sürekli 3g açık arka planda 2 antivirüs 1 tane batarya proramı ve yaklaşık 10 program (whatsapp facebook twitter foursquare banjo steam tapatalk vb.) internete bağlanan programlar çalışıyor interneti günde aşağı yukSarı toplam 1 saat kullanıyorum günde yarım saat müzik dinliyorum yarım saat falan da oyun oynuyorum şarjı yaklaşık 15 16 saat gidermi bana?

yedek almayi bilmiyorum nasil alicam akşama yüklemek istiyorum bu romu
sürekli 3g açık arka planda 2 antivirüs 1 tane batarya proramı ve yaklaşık 10 program (whatsapp facebook twitter foursquare banjo steam tapatalk vb.) internete bağlanan programlar çalışıyor interneti günde aşağı yukarı toplam 1 saat kullanıyorum günde yarım saat müzik dinliyorum yarım saat falan da oyun oynuyorum şarjı yaklaşık 15 16 saat gidermi bana?
o kullanım şekline hiç bir akıllı telefon dayanmaz
Garanti olsun sen o zaman iki batarya al![]()
Benim google play e bişeyler oldu.Sunucu bilgisi alınamıyor diyo 2 de bir.Hesabı kaldırıp yeniden açıyom 1-2 indirmeden sonra yine aynı oluyo ya bi çare yohhhmuuu
romun linkini yenilermisin sana zahmet bende deneyeyimBekle buluruz kardeş bir çaresini

bacup alınarak atılan romlarda oluyormuş bu problem... çare olarak fabrika ayarları denmişti ama sanmıyormBekle buluruz kardeş bir çaresini
bacup alınarak atılan romlarda oluyormuş bu problem...
romun linkini yenilermisin sana zahmet bende deneyeyim![]()
Evet nerden aldınız benimde sorunum var batarya konusunda kardeşimindede Galaxy W var ama onun şarj % 100 den 5 saate %71 e inerken ben sadece mesajlaştığım için %42 ye indi. Bende alacağım orjinal batarya
ben dealextreme'den aşağdaki bataryayı aldım. 2450 mah. bu hafta elime ulaşır aksilik olmazsa. gelsin bakalım nasıl sonuç veriyor yazarım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız