[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
sonunda batarya sorununu çözdum
sifir orjinal batarya :)
Şimdi cm9 dan iyi demişsiniz romu. Artik room degiştirmekten biktim yükle cm9a dön yükle cm9a dön. Bu romu yukleyen bikaç arkadaş daha yorum yapabilirse bunu da bi deneyeyim içimde kaldi şimdi acaba diyorum

Aynen kardes dun gittim 75 tl ye batarya aldim orjiin dun aksamdan beri elimden dusurmuyom oyun moyun hepsini kullaniyom saatlerce daha su an yuzde 21 de. Sarj ile ilgili sikayetlerimi geri aliyorim ve arcodan ozur diliyorum :)) super olduvdimdi 4.2.2

haser4774

Üye
Clokwordmod dosyasi yok bende. Şimdiye kadar hiç yedek almadim almayida bilmiyorum. Ondan mi yok acaba

wondermu

Üye
Clokwordmod dosyasi yok bende. Şimdiye kadar hiç yedek almadim almayida bilmiyorum. Ondan mi yok acaba

Yukarıdaki benim paylaştığım yedekten bahsediyoruz ama biz ;-)
oda cm10un yedeği cm10.1 için batarya konusunda bir şey diyemem

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Evet nerden aldınız benimde sorunum var batarya konusunda kardeşimindede Galaxy W var ama onun şarj % 100 den 5 saate %71 e inerken ben sadece mesajlaştığım için %42 ye indi. Bende alacağım orjinal batarya

ilcarnefice

Üye

Bataryayı test etme imkanım yok yani internet paketim bi süredir yok internetsiz olarak görüşme oyun vs vs parlaklık %100
cm9a göre kat kat iyi .

şimdi ben size durumu şöyle izah edeyim ben telefonu çok aşırı kullanıyorum
sürekli 3g açık arka planda 2 antivirüs 1 tane batarya proramı ve yaklaşık 10 program (whatsapp facebook twitter foursquare banjo steam tapatalk vb.) internete bağlanan programlar çalışıyor interneti günde aşağı yukarı toplam 1 saat kullanıyorum günde yarım saat müzik dinliyorum yarım saat falan da oyun oynuyorum şarjı yaklaşık 15 16 saat gidermi bana?

wondermu

Üye
Kardeş bence bu cm9 ve cm10.1 den daha çok gider batarya süren denemendefayda vvar kendi yedeğini alıp sonra benim yedeği yükle dene bakalım denemekten zarar gelmez B-)

haser4774

Üye
yedek almayi bilmiyorum nasil alicam akşama yüklemek istiyorum bu romu. Sizin yedegi indiricew zaten onu anladim iste klasör yok atacak. Bataryayi da tanidik bi telefoncudan aldim varsa güvendiginiz muhabbetiniz olan birinden alin gerçekten çok fark var.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
sürekli 3g açık arka planda 2 antivirüs 1 tane batarya proramı ve yaklaşık 10 program (whatsapp facebook twitter foursquare banjo steam tapatalk vb.) internete bağlanan programlar çalışıyor interneti günde aşağı yukarı toplam 1 saat kullanıyorum günde yarım saat müzik dinliyorum yarım saat falan da oyun oynuyorum şarjı yaklaşık 15 16 saat gidermi bana?

o kullanım şekline hiç bir akıllı telefon dayanmaz

haser4774

Üye
sürekli 3g açık arka planda 2 antivirüs 1 tane batarya proramı ve yaklaşık 10 program (whatsapp facebook twitter foursquare banjo steam tapatalk vb.) internete bağlanan programlar çalışıyor interneti günde aşağı yukSarı toplam 1 saat kullanıyorum günde yarım saat müzik dinliyorum yarım saat falan da oyun oynuyorum şarjı yaklaşık 15 16 saat gidermi bana?

Garanti olsun sen o zaman iki batarya al :)

wondermu

Üye
yedek almayi bilmiyorum nasil alicam akşama yüklemek istiyorum bu romu

Bak kardeş şimdi cwm ye giriyorsun mount and stroge bölümünden backup external sd seçip orta tuşâ basıp işlemin bitmesini bekle daha sonra benim yukarıda paylaştığım yedek dosyasını indir bilgisayara winrardan çıkartıp hafıza kartına telefonun kendi hafızası değil harici hafıza kartına girip oradaki clockworkmod klasöre olacak onun içinde backup klasöre var oraya kopyala telefonu cwm modunda tekrar aç yeniden wipe data factory reset sonra wipe cache mounth and stroge bölümnde format cache format data format system format sdcard (externalsd)ye karışmâ daha sonra wipe dalvik cache son olarak backup and restore restore from externl sd deyip benim yedek dosyayı yükle bitince yükleme restart at işlem tamam

ilcarnefice

Üye

o kullanım şekline hiç bir akıllı telefon dayanmaz

Garanti olsun sen o zaman iki batarya al :)

Bu gene daha az kullanışım pc yokken elimden düşmezdi günde 4 defa sarj ettiğimi bilirim ama
gene fazla dayanmazsa twitter ı falan sileriz..

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Benim google play e bişeyler oldu.Sunucu bilgisi alınamıyor diyo 2 de bir.Hesabı kaldırıp yeniden açıyom 1-2 indirmeden sonra yine aynı oluyo ya bi çare yohhhmuuu

wondermu

Üye
Benim google play e bişeyler oldu.Sunucu bilgisi alınamıyor diyo 2 de bir.Hesabı kaldırıp yeniden açıyom 1-2 indirmeden sonra yine aynı oluyo ya bi çare yohhhmuuu

Bekle buluruz kardeş bir çaresini

wondermu

Üye
bacup alınarak atılan romlarda oluyormuş bu problem...

Sorun backup alınmadan değildi benim google playin bazı ayarlarını devre dışı bırakmamdan kaynaklanmiş ben yarın yeni bir upload yapacam sorunlar düzeltilmiş ve daha iyi performansı olan yedeği bekleyin

- - - Eklendi - - -

romun linkini yenilermisin sana zahmet bende deneyeyim :)

Bence yarını bekle yenisini atıyorum ama yinede test etmek istiyorsan veriyorum?

- - - Eklendi - - -

Son yedeğim hakketen uçuyor çok hızlı açılıyor programlar

- - - Eklendi - - -

Hatalar sorunlar muhakkak olur onuda sabrederseniz hep birlikte çözeriz arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

http://d01.megashares.com/index.php?d01=F3zZdZ5 buyrun link

ismetx

Üye
Evet nerden aldınız benimde sorunum var batarya konusunda kardeşimindede Galaxy W var ama onun şarj % 100 den 5 saate %71 e inerken ben sadece mesajlaştığım için %42 ye indi. Bende alacağım orjinal batarya

ben dealextreme'den aşağdaki bataryayı aldım. 2450 mah. bu hafta elime ulaşır aksilik olmazsa. gelsin bakalım nasıl sonuç veriyor yazarım.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
ben dealextreme'den aşağdaki bataryayı aldım. 2450 mah. bu hafta elime ulaşır aksilik olmazsa. gelsin bakalım nasıl sonuç veriyor yazarım.

hocam nasıl güvenip de alıyorsun bu tarz pilleri mazallah patlar matlar 3 kuruş derken zarar görürsün

Üst Alt