:vooov:
Sorun düzeldimı?
Sorun düzeldimı?
Yapacam onun için bilgisayar başında olmam lazım :-)
Yapacam onun için bilgisayar başında olmam lazım :-)

birde antutu benchmark puani kaç bir kaçkere ard arda.test edip ortalamayi yazsaniz hocam ayrica konuda görseller fazla olsa güzel olur![]()
Şuan %72 bitince hemen link verecem takipte kal :-)
- - - Eklendi - - -
-------Şimdiden nasıl kurulacağını yazıyorum arkadaşlar ------- Cwm'nin en son sürümü yüklü olması gerekiyor.. yoksa çalışmayabilir kurmadan önce ilk kendi yedeğinizi alın yüklenen dosyayı bilgisayarda winrardan çıkartın hafıza kartındaki clockworkmod klasörü içinde backup dosyasının içine atın ayrıca yedeğin tarihine bakinki diğer yedeklerle karistirmayin cwm'yi açın wipe data factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format data format system format sdcard bu islemleride yapıyoruz birtek external sd yani hafıza kartini formatlamayin.... daha sonra backup and restore bölümünden restore from external sd card'a tiklayip benim verdiğim yedek dosyasini seçip sistemi geri yüklüyoruz... cwm link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Evet arkadaşlar sonunda yüklendi buyrun size kendi kullandigim romun yedek dosyasi kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:/ sanırım nedeni ise ben sd carta attım externad sd ye atmadım çünkü backup oradaydı, eğer buysa sorun yarın anlıcaz tekrar deniicemhocam dediğin şekilde çıkardım rardan. attım hafızaya. olmadı:/ sanırım nedeni ise ben sd carta attım externad sd ye atmadım çünkü backup oradaydı, eğer buysa sorun yarın anlıcaz tekrar deniicem
beylerwondermu'nun yedeği çok güzel çalışıyor.
yedeği external bölümüne atıyosunuz bütün format işlemlerini yapıyosunuz yanı sıra format system format cache "format sdcard" yaptıysanız hepsini yedeği yüklüyosunuz orda sdcard ve external var external bölümündee giriyosunuz yedek zaten orda saatine felan bakın orta tuşa basın işlem bu kadar.
bitince dalvink cache atın reset.
Batarya durumu nasıl?
Batarya durumu nasıl?
Bataryayı test etme imkanım yok yani internet paketim bi süredir yok internetsiz olarak görüşme oyun vs vs parlaklık %100
cm9a göre kat kat iyi .