General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
başka bir forumdan alıntıyı aşağıda paylaştım, 3g ile ilgili her yerden farklı bilgiler geliyor.Birileri kopma oluyor derken birileri yok diyor,
Telefonda normalde 2.simde 3g yokken yukarda kullandım diyen arkadaşımız var.
Bu olay ancak brinde teli görüp alıp incelersek sanırım netleşebilecek yada gerçekten bir arkadaşımız almışsa net olarak incelediklerini dürüstce paylaşacak.Sonuçta 600TL de olsa para veriyoruz,bu parada gökten gelmiyor :)
Bugün; 10:18:16

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

3G bağlantısıda telefondaki 1800 frekans alma özelliği olmadığından kopuyor ve otomatik
olarak tekrar bulamıyor ve sizi arayan ulaşılamıyor bu durumdada telefonu aç kapa yapıyorsunuz ancak öyle düzeliyor

bu durum sadece sim 1 de olur sim 2 de ise 3G bağlantısı olmadığından
dolayı ulaşılamama sorunu olmaz

bu durumda yeni rom ile düzelmez (denendi) getiren firmanın konuyu ele alıp üretici firma ile
paylaşması ve farklı bir yolla düzeltmesi gerekiyor (inşallah)
Bu durum gerçekten böyleyse telefon satışı %100 azalır.

3G kullanamadıktan sonra büyük ekranlı telefonu oyun oynamak için mi alacak insanlar :) yada dandik kamera ile fotoğraf çekmek için mi?

Bu sorunu çözemezlerse bu telefon "Yarım akıllı telefon"dur.

Ayrıca bu telefonun değerleri bu değil mi??

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Network HSDPA 850 / 1900 - L100a
HSDPA 850 / 2100 - L100i

Tum cihazlarda var mi ki bu sorun:hmmm

LimePie

LimePie

Üye
oh iyi ya bizim buralada bir sürü baz istasyonu var sorun yok o zaman :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

telefon hafızası 4gb dahili fakat ekstradan 32gb kadar hafıza kartı takabiliyorsunuz.

Peki uygulama ve oyunları hafıza kartına kurma gibi bi durum var mı?

Tek korktuğum şey fazla bilindik bir marka olmadığı için sorun çıkarabilir olması. En mantıklısı 1 ay falan bekleyip daha sonra almak. Güncelleme zaten sorun değil benim için :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ne indiirsen indir ister google play den ister internet üzerindeki dosyalardan istediğini indiriyorsun indirmeden önce sana soruyor hangi hafızaya kadedilsin ayrıca o 3 g sorunu bildiğim kadarıyla var yanı 3g yi goruyor ama 3g koptuğu zaman tekrar bulamıyor ee sonucta 600 tl yani gidipte samsung un amiral gemisi yasa sony xperia gibi bir telefon değil kusursuz olmasını bekleyemem zaten 600 tl ye türkiyede bundan daha iyisini bulamazsın

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm
KayraBey

KayraBey

Üye
:eller:

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
uygulamalar rootsuz olarak direk sd karta kurulabiliyor.Sana soruyor telefona mi Sd karta mi kurayım diye...:)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama derken sadece apkleri ise cok kotu.data dosyalari nereye kuruluyor acaba:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
İyide nasil ayarliyorki onu telefon:allalla:

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
bu çok da abartılcak bişi değil yanı oncekı telefonalrdada vardı ama son cıkan akıllı cıhazlarda bu özelliği koymuyolardı bu özelliği kısaca hafıza kartıyla sıstemı bırlestırmek olarak tabir edilebilir suanda kullandığım nokia e5 de bu ozellık var ama ram ve işlemci yetmedığı ıcın hafıza kartıyla çok kasıyor ama discovery pıyasadaki en yuksek uygulamaları bile sorunsuz kasmadan çalıstırıyorsa hiç bi sıkıntı olcağını zannetmıyorum zaten işlemcisi galaxy s4 ün işlemcisi

fingerback5

fingerback5

Üye
bu çok da abartılcak bişi değil yanı oncekı telefonalrdada vardı ama son cıkan akıllı cıhazlarda bu özelliği koymuyolardı bu özelliği kısaca hafıza kartıyla sıstemı bırlestırmek olarak tabir edilebilir suanda kullandığım nokia e5 de bu ozellık var ama ram ve işlemci yetmedığı ıcın hafıza kartıyla çok kasıyor ama discovery pıyasadaki en yuksek uygulamaları bile sorunsuz kasmadan çalıstırıyorsa hiç bi sıkıntı olcağını zannetmıyorum zaten işlemcisi galaxy s4 ün işlemcisi

Hö? Galaxy S4de 1.6 ghz cortex a15 var bunda 1.2 ghz cortex a7 var.Nasıl aynı oluyor anlayabilmiş değilim.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

oyun nereye kuruluysa datayı eğer wifiden indirirseniz data da oraya kurulacaktır.

:hmmm
Sadece datayi wifiden cekince mi hafiza kartinda oluyor yani.datayi indirip yerine atinca olmuyorsa kotu ya

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
3G sorunu varsa da benim için sıkıntı değil. Hayatımda hiç internet paketi aldığımı hatırlamıyorum :D Hep Wi-Fi kullanırım.

Buğra

Buğra

Admin

:hmmm
Sadece datayi wifiden cekince mi hafiza kartinda oluyor yani.datayi indirip yerine atinca olmuyorsa kotu ya
datayı kendiniz atarkende hafıza kartına atıyorsunuz datayı wifiden indirsenizde hafıza kartına inecektir

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

..maHsun..

Üye
gerçekten 3g sorunu varmı çok heveslenmiştim almaya yav bizim burda 3g çok gidip geliyor süreli Telefonu açıp kapatamam

Üst Alt