jaflog.txt was not found
hatasını alıyorum jaf acılmıyor sebebi nedir
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Telefona yeni cfw kurucam ama T9 hafızasının kaybolmasını istemiyorum. T9 hafızası hafıza kartında hangi klasörde saklanıyo, hangi dosyayı yedeklemem gerekiyor ?
konu açınız bu konuda bilgim yok
konuyu hangi bölüme açmam gerekiyor peki ?
s60v5 yazılım destek bölümüne açabilirsin
hocam hala çözümünü bulamadım ama bi soru daha sormak istiyorum. Klasörlerime kaydettiğimiz msjlar nereye kaydediliyor ? Onları da yedeklemem gerekiyo da
hafıza kartına yedekle de mesajlarını dosya yöneticisinden
Mesajların hafızası zaten hafıza kartı olarak seçili zaten ama cfw kurarken hafıza kartını biçimlendirmek gerekiyo ya ondan soruyorum
yok gerekmez ben hic biçimlendirmiyom

yok gerekmez ben hic biçimlendirmiyom

sen biçimlendirmiyosan biz de biçimlendirmeyelim madem
- - - Eklendi - - -
kusura bakma ama bi sorum daha var
cfwyi şu başlıktaki gibi kurmaya çalışıyorum ama C0r dosyası yok indirdiğim klasörde ?
bugün birşey daha farkettim müzik çalardan birşey silmeye çalıştığımda müzik çalar kapanıyor
- - - Eklendi - - -
ve birşey daha farkettim xpressmusic yazısinin yanında tuş varyaorda 3. Sıradakine tıkladığımda bulutut açılıyor açıkşa kapanıyor
685 mhz yalan çıkmıştı hani?![]()
kurdum cfwyi kullanıyorum. Şimdilik gözüme çarpan bi sorun yok gibi. Eline sağlık kardeşim
valla öyle olsun diye attım hiçbir gelişme görmedim ama hafif bir gelişme var tabi işe yarıyorsa ben böyle şeylere pek fazla inanmam
güle güle kullan
sağolasın da arada hafıza dolu sorunu yaşıyorum, var mı bi çözümü ?