►►Symbian Belle FP2◄◄ |19.06.2013|-Güncel

Sponsorlu Bağlantılar

nizam67

Üye
Bu normal yazilim atarmi gibi jaf la atilirmi yada baska birsey yapmak gerekirmi bende 5800 varken direk jafla yukluordum buda olurmu

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Bu normal yazilim atarmi gibi jaf la atilirmi yada baska birsey yapmak gerekirmi bende 5800 varken direk jafla yukluordum buda olurmu

C5-03 jaf la fw atamazsın sadece phoenixle atabilirsin ilk sayfada nasıl atıcağını video olarak ilk sayfaya koydum

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk: belle barda yaparsan tamamdir :)

frhtckr

Üye
yeniden başlat varmı?

semihshin

Üye
kardeş ben c5-03 ü senin eski fw ile sattım ama bundada fazla bir değişiklik yok bir kaç oynama yapmışsın o kadar bence daha fazla geliştirebilirdin :(

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
ofw için yapılabilecekler kısıtlı. Cok fazla mod atarsan modlar karısıyor tel acılmiyor ve değisen bayağı sey var gorsel olarak zaten daha fazlası olmaz c5 icın en iyi suan bu bence ama karar sıze kalmıs :)

shadow_qw

Üye
teşekkürler hemen atıyorum, yeniden hayırlı olsun :D

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi

shadow_qw

Üye
kullandığın font ne ? çok uyumlu olmuş. atabilir misin ? :D

fw'den çektim gerek kalmadı, teşekkürler. pc'de kullanıcam :D

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
kullandığın font ne ? çok uyumlu olmuş. atabilir misin ? :D

fw'den çektim gerek kalmadı, teşekkürler. pc'de kullanıcam :D

:) Rom patcher'dan center text'i aktif et daha hoş oluyor. Birde dokunmatik ekran titreşimini 1 yap cok hoş oluyor :)

shadow_qw

Üye
aynen titreşim özelliği çok güzel olmuş :D , bi kaç sorun var pm atıyorum.

1amisos

1amisos

Üye
hocam güncelleme gelince tekrar kurdum.zaten genel itibarı ile beğendiğimi daha önce söylemiştim.yükleyen arkadaşlarında videoda anlatılanları harfiyen yaparlarsa sorun yaşamayacağını burdan söyleyeyim.Qt nin eklenmesi gerçekten çok iyi olmuş.Bana göre eksikler:1.sett wizard niye diye sorarsanız ben hep wifi ile bağlanırım o yüzden şebeke bağlantı noktalarını silerim kontor gitmesin diye malum bazen bi bakıyoruz bağlanmış ama diyelim ki wifi de sorun var ya da şebeke ile bağlanmam lazım hemen ayarları yapıp bağlanırım.2.orijinal tema olarak white var ama darkda olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.3.sanırım cfw yapımcıları font ekledikten sonra tarayıcı ile internette gezinmiyor en basitinden facebooka girin bakın yazılar zor okunuyor ve gözü yoruyor.4.tarayıcıdan çıkış yaparken bazen az bazen çok ama mutlaka takılıyor.bu sorunla kurduğum tüm cfw lerde karşılaştım.artık birinin çıkıp bunu çözmesi lazım.açıkçası bu cfwye bakınca sizden bekliyorum. Hocam diyeceklerim bu kadar emeğine saygımız sonsuz inşallah daha iyilerini yaparsın

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
hocam güncelleme gelince tekrar kurdum.zaten genel itibarı ile beğendiğimi daha önce söylemiştim.yükleyen arkadaşlarında videoda anlatılanları harfiyen yaparlarsa sorun yaşamayacağını burdan söyleyeyim.Qt nin eklenmesi gerçekten çok iyi olmuş.Bana göre eksikler:1.sett wizard niye diye sorarsanız ben hep wifi ile bağlanırım o yüzden şebeke bağlantı noktalarını silerim kontor gitmesin diye malum bazen bi bakıyoruz bağlanmış ama diyelim ki wifi de sorun var ya da şebeke ile bağlanmam lazım hemen ayarları yapıp bağlanırım.2.orijinal tema olarak white var ama darkda olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.3.sanırım cfw yapımcıları font ekledikten sonra tarayıcı ile internette gezinmiyor en basitinden facebooka girin bakın yazılar zor okunuyor ve gözü yoruyor.4.tarayıcıdan çıkış yaparken bazen az bazen çok ama mutlaka takılıyor.bu sorunla kurduğum tüm cfw lerde karşılaştım.artık birinin çıkıp bunu çözmesi lazım.açıkçası bu cfwye bakınca sizden bekliyorum. Hocam diyeceklerim bu kadar emeğine saygımız sonsuz inşallah daha iyilerini yaparsın

Sorunlarını fp3 güncellemesinde düzeltmeye çalışacam. Ama set wizarda gerek yok ayarlardan şebekeyi silebiliyorsun ve öncelik değiştirirsin. Ama ötekileri inşallah halletmeye çalışcam :)

1amisos

1amisos

Üye
Sorunlarını fp3 güncellemesinde düzeltmeye çalışacam. Ama set wizarda gerek yok ayarlardan şebekeyi silebiliyorsun ve öncelik değiştirirsin. Ama ötekileri inşallah halletmeye çalışcam :)

Hocam sett wizardın boyutu küçükse bence ekle gitsin.ama bu font olayı gerçekten sıkıntı tarayıcıdan gir bak yazılar zor okunuyor.Temalar içinde tavsiyem bazı temaların sadece duvar kağıdı farklı birini kurup diğerlerinin duvar kağıdını eklersen daha iyi olur sanki

Süleyman

Süleyman

Üye
yazı boyutu için güncelleme çıkasıya kadar ayarlardan yazı boyutunu büyütebilirsin

1amisos

1amisos

Üye
yazı boyutu için güncelleme çıkasıya kadar ayarlardan yazı boyutunu büyütebilirsin

Yazı boyutu da pek etki etmiyor fontla ilgili bi durum.Dediğim gibi tarayıcıdan geç çıkma çözülürse devrim olur çünkü hepsinde var bu sorun.

neşter1461

neşter1461

Üye
temel ev ekranında yeralan 4 lü ikonların yerine gelen 2li ikon çok kötü.yükledim sildim geri.

Takipçi Satın Al

Üst Alt