---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Bu Google I/O etkinliğinde Nexus 5 tanıtılır mı sizce ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Klube katılmak istiyorum :) Bende aldım bugün 2.el olarak :D

55565

Üye
Bu Google I/O etkinliğinde Nexus 5 tanıtılır mı sizce ?

Kardeş Nexus 5 in tanıtılma olasılığı %75 ama çok daha özellikli Google Motorola Xphone özellikleri mükemmel saf android bekle sana 1 site werem.

55565

Üye
Motorola X Phone Göründü! Motorola'nın büyük projesi X Phone'nun render
görseli ve teknik özellikleri sızdırıldı. İddia
aşamasında olan teknik özellikler ve ürün görseli
haberimizde. 26/03/2013 13:20 Google'ın geçtiğimiz yıllarda satın aldığı Motorola'dan beklenen atak, X Phone ile gelecek gibi gözüküyor. Firmaya yakın kaynaklardan X Phone'un render görseli ve ona ait olduğu iddia edilen teknik özellikler paylaşıldı. Google'ın 15 Mayıs'ta düzenlenecek olan I/O etkinliğinde tanıtılması beklenen Motorola X Phone, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemiyle geliyor. Motorola tarafından çeşitli özelleştirlemeler yapılan sistemdeki arayüz, Android'ten çok da farklı değil. Qualcomm'un en hızlı işlemci çözümü olan ve Krait 400 çekirdeğinin dördüne sahip Snapdragon 800'ün kullanılacağı iddia edilen X Phone, 4000 mAh bataryadan gücünü alacak. 4.7 inç büyüklüğünde ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde ekranın kullanılabileceği dedikoduları gelen X Phone, beklendiği gibi HD ekran ile gelmeyebilir. Gorilla Glass 3 ekran camı ve IP57 sertifiaksı ile beraber suya karşı dayanıklılık sunan Motorola X Phone,

hasancetin_74

Üye
Beni de yazabilirsiniz kulübe. Güzel bir telefon. Yalnız batarya olayı kötü. yarın bir gün şarj tutmadığı zaman ne yapacağız belli değil. Olsun genede değer.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. :):megafon::alkis

tuncays44

Üye
navigasyon için hangi app kullanıyorsunuz arkadaşlar. mümkünse link de verirseniz ben de kurayım.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ayni sikintiyi bende yasiyorum düzgün birşey bulamadim.

ali_0017

Üye
Telecon bugun elime gecti ve cok memnunum. Bu arada beni de listeye eklerseniz sevinirim. Navigasyon olarak ben copilot gps kullaniyorum offline destegi sundugu icin..

a393

Üye
Nexus 4 e Nasıl oyun yükleniyor

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Telecon bugun elime gecti ve cok memnunum. Bu arada beni de listeye eklerseniz sevinirim. Navigasyon olarak ben copilot gps kullaniyorum offline destegi sundugu icin..

Mağaza dan mi indirdin mağaza dişi mi?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
apk sı varmı vasra yükle

ali_0017

Üye
Servisten geldi. Optimus 4x hd almistim 900 tlye ikinci el. Servise gonderdim defisim karari cikti ve nexus 4 geldi.. Yani bu telefon bana 900liraya patladi ve yurt ici garantili :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

frknhis

Üye
Arkadaslar bir sorum var. Nexus 4 var bende de. Alkislarla yasiyorum diye bir site var biliyosunuzdur. Hah iste o siteden video izleyemiyorum acmiyor. Varmidir bi cözümü bildiğiniz bi program

enesx86

Üye
Nexus 4 kullananları bekleriz.

kanarya923

Üye
Bende Şubat'ta aldım çok memnunum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kullanabileceğim ücretsiz sesli navigasyon programı varmı

• Beğen
Tepkiler: technoshark
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Simdi yukledim saygic on numara calisiyor

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum :)

Üst Alt