bende telefonu alalı 3 gün oldu,öncesinde samsung galaxy mini,galaxy s,s2, ve ace 2 kullanmış birisi olarak ilk önce batarya konusunda gerçekten süper,samsungta tam şarj %100 dolu iken telefonu açıp 2 dk arka plan uygulamalarını kapatana kadar şarj 93 e düşüyordu,batarya edit programlarıda kullanmıştım ama sonuç değişmemişti,ısınma konusuna gelirsek en çok s2 ısınıyordu çift çekirdek olmasına rağmen ve arkadaşlar elinizde 4 çekirdek bir telefon var,kapalı bir alanın içinde,oyun yada uygulama zorlarsanız o kadarcıkda ısınsın artık,fan yokki içinde

ekran kalitesi çok iyi,sadece nette yazılar biraz sönük kalıyor onunda ayarı varmı bilmiyorum koyultmak için,samsungun yazılımına göre alışık olduğum için sanırım buna alışmam biraz sürecek,mesela bir uygulama yüklendiğinde hem menü içine hemde ana ekrana kısayol atıyor,samsungta direk menüye atardı ve istersem ana menüye alırdım kısayolunu,internet zaten çok çok hızlı çünkü telefonun kendisi çok hızlı,uygulama yüklemeler,açmalar,oyunlar,videolar hepsi çok güzel,tek eksi tarafı bana göre görüntülü konuşma ki onuda programla çözüyormuşuz,yukarıda arkadaşında dediği gibi 2016-2017 ye kadar rahat rahat her uygulamayı kaldıracak özellikte bir telefon,şuan Türkiye de desteği bulunmayan ve sanırım 3-4 yıl daha bulunmayacak gibi görünen lte falan zaten gereksiz kalmış gibi oldu,herkese hayırlı ve arızasız uzun kullanımlar diliyorum.