sony xperia alıcam tavsyelerinizle gelin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia alıcam tavsyelerinizle gelin lütfen
arkadaşlar xperia telefon alıcam en fazla 700 lira ya kadar bi fiyat verebilirim.bayadır araştırıyorum neredeyse telefonun özelliklerini ezberledim hepsinin neyse konuya gelelim.ben çok oyun oynarım yani kaliteli oyunlar flan . oyunlarda hiç kasmasın ön kamera olsun ara yüzlerde kasmasın benim için en önemlisi zaten kasmaması . xperia u - miro - go - sola vb lerin arsında kaldım yardım cı olursanız sevinirim

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini bulabilirsen o fiyata al çünkü bu telefonların çok daha üstünde

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
samsung asla almam kardeş kesin sony

kaangul

Üye
htc desire x'e bak

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
kardeş affedersin ama htc benim midemi bulandırıyo çok kötü bir tasırımı vede içimden bir ses adi diyor

Berk E.

Üye
Bildiğim kadarıyla en iyisi aralarında Go ama yanlış bilgide vermek istemem sen daha iyi bilirsin belkide :)

EmreReiz

EmreReiz

Üye
bencede go hemde kılıf falan almaklada uğraşmassın.

Xelord

Xelord

Üye
Bence Go değil almak iyi olmaz, illa sony diyorsun tamam ama 2.el alma ihtimalin var mı? 700liraya sıfır xperia mı istiyorsun yani?
Çok açık konuşacağım, xperialar biraz pahalı içindeki donanıma göre, valla ben olsam ben de s3mini filan almam. Ray almıştım, pişman da olmadım. Ha Nexus diye bir şeyin 1300liraya alayıyla kapıştığını bilseydim o zamanlar bütçemi artırırdım. Neyse
ben olsam o alacaklarından hiç birini almam. 512mb ram sıkıntı çünkü. İkinci el temizinden P bulmaya çalış, bulabilirsen S bul. Ya da 3-5 para biriktir sıfır P al.
Çok oyun oynarım demişsin çünkü, telefonu alırsın bir iki oyunu oynarsın üçüncüyü oynayamayınca canın sıkılır. Rami yetmez, oyunun ortasında kapatır. Durduruldu der. Kasar, donar bişiler olur. 700lira verip pişman olmaktansa az daha koyup daha iyisini almak daha mantıklı bence.
Bir de o fiyata s3mini almam dedim ama S2 bulabilirsen iyi olur, tasarım olarak kötü değil ince bir telefon hoş bence tabi kişiden kişiye değişir. Hoş dediğim Bir Xperia P değil. Tip olarak yoksa performansta Xperia P'yi ezer. S'le kapışır(bence S daha iyidir.) Yani samsungfobin yoksa s3mini demiyorum ama S2 işini görecek bir telefon, oyun konusunda vs.
Not: Alacağın telefonun en az 1gb rami olsun.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
xperia ıon var cillop gibi satabilirim :)

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
kardeş baya güzel anlatmışsın xperia p ye kafam yattı biraz bir kaç sorum daha olucak xperia p de kasma falan olmaz dimi şarjı nasıl gider bide nfc denen bişi varmış o ne işe yarıyo

Xelord

Xelord

Üye
kardeş baya güzel anlatmışsın xperia p ye kafam yattı biraz bir kaç sorum daha olucak xperia p de kasma falan olmaz dimi şarjı nasıl gider bide nfc denen bişi varmış o ne işe yarıyo
Yok hacı kasmaz, ama şarjı pek iyi değil, 1günü çıkarır da zor çıkarır. Kullanıma göre tabi.
nfc için ise şöyle bir şey göstereyim:

Ayrıca, banka kartı niyetine kullanabiliyorsun nfc sayesinde, direk okutuyon geçiyo =) Tabi ülkemizde yok.
Ya da iki telefonu birbirine dokunduruyon, ya da başka bir sony cihazı, dosya gönderimi vs sağlayabiliyorsun diyebiliyorum. Bir de yukardaki videodaki gibi smarttag olayı var bildiğime göre kutusundan 2 adet smart tag dedikleri o etiketlerden çıkıyor olması lazım.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim senin bütçen tam olarak nedir? Ve çok oyun oynarımdan kastın nedir? Dungeon Hunter 3 var mesela grafikleri hoştu ki 4 çıktı babalar gibi bence. Xperia P bunları açar oynatır ama max grafik alman imkansız bu fiyata hangi marka olursa olsun alman imkansız ha kötü mü olur pişman eder mi etmez. Yine güzel olur. Ben de Ray var P'den çok daha düşük bir modeldir gayette memnunum, bir artısı da şu benim ekran küçük olduğundan görüntü daha kaliteli duruyor. 297ppi(inç başına düşen pixel) var P'de de var 275ppi ve 4inç. Ve televizyon filan varsa da bağlar oynarsın(hdmi ile) O.o Güzel olur.

Bütçeni şunun için sordum Xperia SP 2013yılının orta segment telefonudur. Ama sony donanımdan çok kısmamış çift çekirdek ama adreno 320 kullanıyor yine gpu olarak. Yapıştırır geçer yani bence çok iyi telefon Türkiye'yede geldi diye biliyorum bir git gör derim, Tasarımı desen harika. Ki yeni çıktı eski model değil :D Jelly Beanle geliyor direk, sen 2012aldığında sonradan güncelleyeceksin o da yarım yamalak destek veriyorlar, aslında sony aldın mı kendi romunu kendin yükleyeceksin ama garantin gider neyse tel biraz pahalı senin söylediğin rakama göre(1200lira) ama bence sen almadan önce bir telefoncu da teknoloji marketinde bir yerde bir bak. Xperia SP ve Xperia P ye bak. Sonra kararını var. S, Ion düşünürsen sıfır düşünme, çünkü onları sıfır alana kadar SP daha iyi bence. =)

sinan627

sinan627

Üye
ı fiyata en iyi xperia neo gider orta sınıf telefonların en iyisi xperia p ile arasında 150 tl kadar fark var xperia neo ya bi bak derim

Xelord

Xelord

Üye
ı fiyata en iyi xperia neo gider orta sınıf telefonların en iyisi xperia p ile arasında 150 tl kadar fark var xperia neo ya bi bak derim

Orta sınıfın en iyisi ne demektir, usta yapma, tek çekirdek 1ghz 512ram var. Ram 1gb olsun diyorum, Bende de Ray var neoyla aynı donanım, zaten 2011xperialar birbirinin aynı sayılır. Ha ben memnun kaldım da ben alalı ne kadar oluyor, şimdi olsa almam.

drag10

drag10

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki xperia go nasıl

Takipçi Satın Al

Üst Alt