Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
oo gencler muhabbet ilerlemis bayagi :) benim finaller var fazla giremiyorum ama bastan sona okudum yorumlari.Mert dota2ye baslar miyim bunu zaman gosterir,Tolga millete lol deme canim alirim first bloodumu :)

Kolay gelsn sınavınların da bana da dua edin lysde .d sana da başarılar Tolga…
Yazın başlarsın :)

Invoke

Invoke

Üye

8.yi izleyin derim =)

- - - Eklendi - - -

7yi de izleyin :D

- - - Eklendi - - -

3-2-1i de izleyin bu videodan sonra gördüm ki ben dota bilmiyorum :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

8.yi izleyin derim =)

- - - Eklendi - - -

7yi de izleyin :D

- - - Eklendi - - -

3-2-1i de izleyin bu videodan sonra gördüm ki ben dota bilmiyorum :D

valla kim kimi kesiyor anliyorsam arap olayim ya, gozunu seveyim ben dota1 in :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Puck

ilcarnefice

Üye
Şimdi crystal maiden oynadım koca oyunda 1 kill aldım :)

ilcarnefice

Üye

tabi nakit para :ehe dostum onun 3.skilini fulle ve baslarda ilk skilini bolca kullan creep son vurusu icin bile olsa.oyle oyle para kas

Güzel fikir ama ben sevmedim crystal i biraz sonra ogre magi oynayacam o on numara :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Babacım arcane yetiyo bana :)
Ya dünde birileri steam e girdi öyle bi bakındı çıktı hiç oynayalım falan yok :)

soul ring zaten basta adami kesmek,kastirmamak icindir.sen arc bot yapana kadar dakka 5 en az :) sen beni dinle soul ring kas,zor zamaninda rahat et :)

ilcarnefice

Üye

soul ring zaten basta adami kesmek,kastirmamak icindir.sen arc bot yapana kadar dakka 5 en az :) sen beni dinle soul ring kas,zor zamaninda rahat et :)

Deneyelim bakalım bu aralar slardar a sardım..

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

slardara da pt+madalyon+urn of+sy+desolator falan iyi gider ustune bi de sy yerine assault da kasabilirsin.adama butun def kirici itemleri kas

- - - Eklendi - - -

slardara da pt+madalyon+urn of+sy+desolator falan iyi gider ustune bi de sy yerine assault da kasabilirsin.adama butun def kirici itemleri kas

- - - Eklendi - - -

ilcarnefice

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Sy assault kadar def kıramaz o yüzden assault u sy ye tercih ederim..

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Sy assault kadar def kıramaz o yüzden assault u sy ye tercih ederim..

sy yi def kirmasi icin demedim de as ve ms icin,ustune bi de maim olsun diye dedim.yoksa zaten sangenin def falan kirdigi yok sadece karsi tarafin as ve ms sini dusuruyo :)

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice

ilcarnefice

Üye

sy yi def kirmasi icin demedim de as ve ms icin,ustune bi de maim olsun diye dedim.yoksa zaten sangenin def falan kirdigi yok sadece karsi tarafin as ve ms sini dusuruyo :)

Aslında slardar a sange gerekmez sonuçta bash yeter diye düşünüyorum..

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Aslında slardar a sange gerekmez sonuçta bash yeter diye düşünüyorum..

haklisiniz bash yeter de, ben yasha bos kalmasin diye dedim sy yi :) manta olsa gereksiz olur gibi

- - - Eklendi - - -

aaa sen nickini mi degistin tolga :)

Üst Alt