Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Hee keyimiz var, verelim, dota2ye buyurun :D

Puck

Puck

Üye
Valla ben 4-5 senedir dota 1 oynuyorum garena ile adım attım başlamaya şuan weplada oynuyorum .Dota 2 yi bugün yükledim biraz baktım kapattım hiçbir şekilde dota 1in yerini tutmuyor..

Invoke

Invoke

Üye
Valla ben 4-5 senedir dota 1 oynuyorum garena ile adım attım başlamaya şuan weplada oynuyorum .Dota 2 yi bugün yükledim biraz baktım kapattım hiçbir şekilde dota 1in yerini tutmuyor..

lol

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Dota 1 en iyisi vazgeçilmezim benim eğer 2 yi oynasam bile 1 den vazgeçmem.

Invoke

Invoke

Üye

Evet :D

- - - Eklendi - - -

Hacılar, tabi zevkler ve renkler, başta karışık ve yabancı geliyor :D Ama biraz oynayınca daha ve sarınca, artık dota 1 bakmaz oluyorsunuz :D

Puck

Puck

Üye
Dota 2nin tek cazip yani map hack olmaması bence yoksa grafik vesaire ilgilendirmiyor beni :D

ilcarnefice

Üye

Dota 1 en iyisi vazgeçilmezim benim eğer 2 yi oynasam bile 1 den vazgeçmem.

Dota 2nin tek cazip yani map hack olmaması bence yoksa grafik vesaire ilgilendirmiyor beni :D

Teklif var ısrar yok beyler :)

Invoke

Invoke

Üye
Aynen.

- - - Eklendi - - -

e. Sana açık söyleyim ama dota 2 daha iyi ve bu şuan beta daha tüm herolar yok ama olayın aksiyonu grafiksel olarak artmış, ekşın daha çok gibi yani :DAyrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok :)) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)

- - - Eklendi - - -

2-3sayfada yazmıştım ctrl c+v

ilcarnefice

Üye
Aynen.

- - - Eklendi - - -

e. Sana açık söyleyim ama dota 2 daha iyi ve bu şuan beta daha tüm herolar yok ama olayın aksiyonu grafiksel olarak artmış, ekşın daha çok gibi yani :DAyrıca kullanımı daha kolay. Warkey gibi uygulamalara gerek de yok. İstediğin tuşa istediğin komutu da atarsın. Leave yapınca da düşük öncelik havuzunda oluyorsun. Basit bir ceza sistemi. Böylece leaverlar azalıyor, bir nebze. Herkesin hesabı olduğundan diğerine göre daha düzgün diyebilirim. Ve item olayı var. Herona item giydiriyorsun bir artısı yok, sadece görsellik... Bir de direk konuşuyabiliyorsun oyun içinden. Bir skype'a ya da teamspeak'a ihtiyacın yok :)) Ya da biri konuşup seni rahatsız ediyor, tüm sesi kesmeden sadece o kişinin sesini de kesebilirsin, güzel özellikler bence =)

- - - Eklendi - - -

2-3sayfada yazmıştım ctrl c+v

Oyun modları oyuna zevk katıyo kaptan mode vs..

ilcarnefice

Üye
Demekki biz oynamadık :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
oo gencler muhabbet ilerlemis bayagi :) benim finaller var fazla giremiyorum ama bastan sona okudum yorumlari.Mert dota2ye baslar miyim bunu zaman gosterir,Tolga millete lol deme canim alirim first bloodumu :)

Üst Alt