Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

loneely42

loneely42

Üye
Gecmis olsun :eek:

darkleader

darkleader

Üye
beyler size uydum tekrar türk yazılımını kurmayı denerken odin fail verdi sonra tekrar starta bastım tekrar jelly beani yükler gibi oldu sonra cihaz res attı baktım gingerbread var kıl payı kurtuldum az daha brick oluyodu bir daha odin 3.07 kullanmıycam

Biz 1.87 ile kuruyoruz.

fsagcan

Üye
Sizi anlamakta gerçekten zorlaniyorum
Videoda donuyor diyorsunuz 720p video aciyorun donma yok
Oyun diyorsunuz yemin ederim daha donarak oynadığım oyun yok. Hepsi sorunsuz . Ve kernelsiz kullaniyorum

Telefona yaptıklarımı söyleyeyim belki size yol gösterici olur
1 16gb class10 hafıza kartını dahili gibi gosterdim
2 StartupMenager ile başlangıçta ne varsa kaldırdım
3 Titanium backup ile kullanmadıklarımi donduruyorum yahoo finans talback gibi
4Clean master ile haftasa bir kere temizliyorun (işim bitince tt ile donduruyorum)

1. olan dahili hafıza olarak gösterme işini nasıl yaptın internette birkaç işlem var, ama güvenemedim, Avantajları neler?
2. olan başlangıçtaki programları kaldırmakla neyi kastediyorsun, yani sonradan elle tek tek mi çalıştırmak gerekiyor, Anantajları ve dezavantajları neler

3. olanı biliyorum ama yinede sen neleri dondurduğunu yazarsan sevinirim,
4. clean master ile hafızayı temizlemek demek, pc deki çerezleri temizlemek gibi bir şey mi?

bunlara bi açıklık lütfen, teşekkürler...

loneely42

loneely42

Üye
dayanamıyorum bende yüklüyorum türk sürümünü şimdi sen dün yükledim demiştin nasıl oyunlar felan kasıyo mu bi ilenimlerini paylaşsan

Dostum alman surumunu yukledim birde ona cocore 6.8 kerneli caktim simdilik iyi daha kasma yasamadim 10 saattir kullaniyorum

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Beyler şimdi yüklücem ama sizce hangi sürümü yükleyim alman mi türkiye mi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Beyler şimdi yüklücem ama sizce hangi sürümü yükleyim alman mi türkiye mi
Ben Almanya romu kullanıyorum üstüne de cocre6.8.i kurdum bunu tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

1. olan dahili hafıza olarak gösterme işini nasıl yaptın internette birkaç işlem var, ama güvenemedim, Avantajları neler?
2. olan başlangıçtaki programları kaldırmakla neyi kastediyorsun, yani sonradan elle tek tek mi çalıştırmak gerekiyor, Anantajları ve dezavantajları neler

3. olanı biliyorum ama yinede sen neleri dondurduğunu yazarsan sevinirim,
4. clean master ile hafızayı temizlemek demek, pc deki çerezleri temizlemek gibi bir şey mi?

bunlara bi açıklık lütfen, teşekkürler...

kardeş 1. sayfadan bak hafıza kartı işlemleri için sonra root sonra cocore6.8 sonra titanium beckap programı ile işine yaramayan uygulamaları durdur

mesala ben haritaları e postalar yazılım güncelle filan bunları durdurdum benim işime yaramıyordu

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Ben Almanya romu kullanıyorum üstüne de cocre6.8.i kurdum bunu tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

kardeş 1. sayfadan bak hafıza kartı işlemleri için sonra root sonra cocore6.8 sonra titanium beckap programı ile işine yaramayan uygulamaları durdur

mesala ben haritaları e postalar yazılım güncelle filan bunları durdurdum benim işime yaramıyordu

tamamdır şimdi yedekleri yüklüyorum almanya sürüm kurulu şuan bi hafta boyunca kullanacağım ona göre de sıkıntı çıkarsa gbye geri dönerim zaten zaman geçtikçe daha da hızlanır demiştin değil mi ?

- - - Eklendi - - -

tamamdır şimdi yedekleri yüklüyorum almanya sürüm kurulu şuan bi hafta boyunca kullanacağım ona göre de sıkıntı çıkarsa gbye geri dönerim zaten zaman geçtikçe daha da hızlanır demiştin değil mi ?

ya gerçekten berbat ya şimdi f.commando oynuyodum telefon kendi kendine s voiceye giriyor allah belanı versin samsung !

- - - Eklendi - - -

türkiye yazılımını kurdum yeniden biraz daha iyi şimdi most wantedı indiriyorum kasmazsa devam edeceğim

- - - Eklendi - - -

most wanted hiç kasmadı

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye

- - - Eklendi - - -

ya gerçekten berbat ya şimdi f.commando oynuyodum telefon kendi kendine s voiceye giriyor allah belanı versin samsung !

- - - Eklendi - - -

türkiye yazılımını kurdum yeniden biraz daha iyi şimdi most wantedı indiriyorum kasmazsa devam edeceğim

- - - Eklendi - - -

most wanted hiç kasmadı

senden guzel haberler almakta guzel :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
yanlız antutu sonucu fevkalade berbat 5994 aldım baktım 22000 alanlar var heralde overclock yapmışlardır bu arada almanya sürümünü dün yüklemiştim kastığını görünce tryi yükledim ama wipe data filan yapmadım yapmaya gerek yotur dimi hani sonuçta iki side jelly bean ya

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Yap yap iyi gelir hatta dalvigide temizle

KernelTeam

KernelTeam

Üye
yok cwm yüklemedim stock recoveryden wipeleri yaptım sonra açtım şimdi daha stabil türkiye romu bakalım kullanıcaz

yanlız bu gta vice city yükleyebildiniz mi ben sd datasını uygun yere kurdum apkyi yükledim ama hata veriyo siz yüklediniz mi ?

- - - Eklendi - - -

XAPK VALİDATİON FAİLED Mİ NE ÖYLE Bİ HATA VERİYO SONRA KAPATIP AÇTIĞIMDA SİYAH EKRAN ÖYLE KALIYO OYUNDA

yesilmavi06

Üye
son türkçe sürümünü kies ten yükledim ilk başta camere kasıyordu sıkıntı yapıyordu hafıza kartını resetledim çünkü eski praoğramdan kalıntılar vardı şuan gayet stabil yeni sürümde sıkıntı yaşayan lar varsa hafıza kartınızı biçimlendirip kullanmaya başlayın eminim memnun kalacaksınız.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hafıza kartıyla bi alakası olacağını zannetmiyorum

- - - Eklendi - - -

bende şimdi kastı hiç tepki vermiyor çok uyuz bişey

- - - Eklendi - - -

ben şimdi zoner antivirüs ile sd kartı taratıcam belki virüs varsa o yüzden kasıyo da olabilr

- - - Eklendi - - -

ya çok pis kastı durup dururken bu samsungun ceo sunu elime geçersem

loneely42

loneely42

Üye
hafıza kartıyla bi alakası olacağını zannetmiyorum

- - - Eklendi - - -

bende şimdi kastı hiç tepki vermiyor çok uyuz bişey

- - - Eklendi - - -

ben şimdi zoner antivirüs ile sd kartı taratıcam belki virüs varsa o yüzden kasıyo da olabilr

- - - Eklendi - - -

ya çok pis kastı durup dururken bu samsungun ceo sunu elime geçersem

Şuam 36 saattir kullanıyom daha gram kasma yaşamadım cocore 6.8 yuklemişmiydin

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
hımm arkadaşlar sanırım benim konuyu tekrar düzenlemem lazım galiba çünkü 2.3.6 dan direk 4.1.2 ye geçtiğimizde tüm arkadaşlar sorun yaşadı çünkü cihaz alışamıyor bir çok kasma ve donmalar yaşanıyor ama 1 ay gibi değişik 4.1.2 gibi romlar yükleyerek belirli bir zaman sonra düzeliyor ben şu an çok memnun um ama inanın bizde ilk bir ay çok sorun yaşadık Rusa,Sirbistan,Almanya filan tüm ülkeleri deli dana gibi dolaşıyorduk:) neyse konuyu tekrar düzenleyeyim ben çünkü 1 ay geçmeden cihaz kendine gelemiyor

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Ben wipe + dalvik yapıp 2 den 4 direk geçtim ve tekrar wipe yaptım cocoresiz kullaniyorum
Ayrıca arkadaşlar illaki co core kullanacaksanız diye birşey yok thunderzap siri omega universal kernel var bunlardan birini kullabilirsiniz

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hımm arkadaşlar sanırım benim konuyu tekrar düzenlemem lazım galiba çünkü 2.3.6 dan direk 4.1.2 ye geçtiğimizde tüm arkadaşlar sorun yaşadı çünkü cihaz alışamıyor bir çok kasma ve donmalar yaşanıyor ama 1 ay gibi değişik 4.1.2 gibi romlar yükleyerek belirli bir zaman sonra düzeliyor ben şu an çok memnun um ama inanın bizde ilk bir ay çok sorun yaşadık Rusa,Sirbistan,Almanya filan tüm ülkeleri deli dana gibi dolaşıyorduk:) neyse konuyu tekrar düzenleyeyim ben çünkü 1 ay geçmeden cihaz kendine gelemiyor

hocam şöyle söyleyim sana ben bu telefonu alalı en fazla 3 ay oluyor aldığımdan 1 ay sonra xxlq4 yazılımı çıktı bende rusya sürümü olmasına aldırış etmeden çaktım yazılımı sonra feci kastı tekrar gbye döndüm sonra 2 ay sonra da bu turkiye yazılımı çıktı tabi rusyaya göre çok çok daha iyi ama yineden gb kadar iyi değil yani bi çözümü yokmu bunun garantiyi de götürmek istemiyorum kernel ile felan hem madem garantiyi götürcem cyanogenmod atarım daha iyi sence napayım 1 ay felan kullanıyım mı şuan stabil shadowgun most wantedı filan hiç kasmıyor

- - - Eklendi - - -

Ben wipe + dalvik yapıp 2 den 4 direk geçtim ve tekrar wipe yaptım cocoresiz kullaniyorum
Ayrıca arkadaşlar illaki co core kullanacaksanız diye birşey yok thunderzap siri omega universal kernel var bunlardan birini kullabilirsiniz

hocam nasıl dalvik yapıyosunuz onu anlamadım orjinal romun recovery sinde sadece wipe cache partition ve wipe data/factory reset var ?

hellllboy

Üye
hocam siteniz cok güzel teşekkür ederiz sağolasın...karadeniz albümleri harika...ellerinize sağlık.. şahin kardeşe teşekkürler.....

- - - Eklendi - - -

kardeş kusura bakma dediğin gibi telefonun hafızasına attım dosyaları ama recovery de görünmüyor.. sd kartta görünüyor ordan yüklesen olurmu??

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
hocam siteniz cok güzel teşekkür ederiz sağolasın...karadeniz albümleri harika...ellerinize sağlık.. şahin kardeşe teşekkürler.....

- - - Eklendi - - -

kardeş kusura bakma dediğin gibi telefonun hafızasına attım dosyaları ama recovery de görünmüyor.. sd kartta görünüyor ordan yüklesen olurmu??

evet olur

Üst Alt