Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

loneely42

loneely42

Üye
Sabredin derken 1 aydır kullandım dahada beklemelimiyim...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Sabredin derken 1 aydır kullandım dahada beklemelimiyim...

1 ay yeterli bir süre inanın ben bu jelly bean romu ilk yükleyenlerdenim bizde de bu tip sorunlar çıktı 10 gün sonra başka bir rom çıktı oda sorunlu idi artık bende 2.3.6 ya dönmek istemiştim ama dönüş yoktu çünkü kimse bilmiyordu nasıl dönüleceğini sonradan araştırmalar sonucu xda forumda buldum ama yüklemedim daha sonra 1 ay gibi olduktan sonra 3. bir rom daha çıktı Rusa ya ait o bile ufak tefek sorunlar çıkarttı ama en son bu Almanya romu yükleyince tüm sorunlar bitti ben şuan Almanya romundan ve cocore kernelinde çok çok memnunum sizde nasıl sorun ve problem çıkıyor anlamıyorum 1 ay yeterli bir süre

loneely42

loneely42

Üye
Hatta oyun bile yüklemedim ama gel görki kasılmalar gün geçtikçe arttı :)

Rehberde bile 10 sn ye bekliyordum

Cocore yi denemedim birde onu deneyim... sabah ilk işim o olacak :confused:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

mutlaka dene bu ciddi bir sorun ne demek ya rehber 10 sn sonra açılıyor , öyle şey olur mu hiç hemen başla işe

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye

3-4 sn gecikme androidin genel sorunudur ama 10 sn fazla gibi

loneely42

loneely42

Üye
Evet arkadaslar suan tekrar 4.1.2 ye geçiş yaptım birde cocore 6.8 yukledim izlenimleri yazarım :D

muratena

muratena

Üye
Arkadaşlar benim telefonum Galaxy s advancej I9070 jeely bean room yükledim, acaba burdaki programla root edebilirmiyim?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
1 ay yeterli bir süre inanın ben bu jelly bean romu ilk yükleyenlerdenim bizde de bu tip sorunlar çıktı 10 gün sonra başka bir rom çıktı oda sorunlu idi artık bende 2.3.6 ya dönmek istemiştim ama dönüş yoktu çünkü kimse bilmiyordu nasıl dönüleceğini sonradan araştırmalar sonucu xda forumda buldum ama yüklemedim daha sonra 1 ay gibi olduktan sonra 3. bir rom daha çıktı Rusa ya ait o bile ufak tefek sorunlar çıkarttı ama en son bu Almanya romu yükleyince tüm sorunlar bitti ben şuan Almanya romundan ve cocore kernelinde çok çok memnunum sizde nasıl sorun ve problem çıkıyor anlamıyorum 1 ay yeterli bir süre

bilmiyorum hocam bu lafları çok duydum yok stabil filan dediler denemediğim sürüm kalmadı ama şuan fota dan gelmesini beklliyorum tahminimce fotadan gelirse belki hatasız gelebilir sonuçta resmi olarak geldiği için

en fazla 1 ay daha bekliycem gelmezse tekrar türkiye sürümünü atar bide cocre kernel kurarım 1 ay kullanırım belki bu araada aalmanya yazılımı daha mı iyi türkiyeye göre

darkleader

darkleader

Üye
bilmiyorum hocam bu lafları çok duydum yok stabil filan dediler denemediğim sürüm kalmadı ama şuan fota dan gelmesini beklliyorum tahminimce fotadan gelirse belki hatasız gelebilir sonuçta resmi olarak geldiği için

en fazla 1 ay daha bekliycem gelmezse tekrar türkiye sürümünü atar bide cocre kernel kurarım 1 ay kullanırım belki bu araada aalmanya yazılımı daha mı iyi türkiyeye göre

İkisinin arasında fark yok.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Sizi anlamakta gerçekten zorlaniyorum
Videoda donuyor diyorsunuz 720p video aciyorun donma yok
Oyun diyorsunuz yemin ederim daha donarak oynadığım oyun yok. Hepsi sorunsuz . Ve kernelsiz kullaniyorum

Telefona yaptıklarımı söyleyeyim belki size yol gösterici olur
1 16gb class10 hafıza kartını dahili gibi gosterdim
2 StartupMenager ile başlangıçta ne varsa kaldırdım

3 Titanium backup ile kullanmadıklarımi donduruyorum yahoo finans talback gibi
4Clean master ile haftasa bir kere temizliyorun (işim bitince tt ile donduruyorum)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
KernelTeam

KernelTeam

Üye
İkisinin arasında fark yok.

ya valla ben bu işi anlamadım hem orjinal yazılım oluyo hem kasıyo custom rom olsa anlıycam ama neden ?

- - - Eklendi - - -

Sizi anlamakta gerçekten zorlaniyorum
Videoda donuyor diyorsunuz 720p video aciyorun donma yok
Oyun diyorsunuz yemin ederim daha donarak oynadığım oyun yok. Hepsi sorunsuz . Ve kernelsiz kullaniyorum

Telefona yaptıklarımı söyleyeyim belki size yol gösterici olur
1 16gb class10 hafıza kartını dahili gibi gosterdim
2 StartupMenager ile başlangıçta ne varsa kaldırdım

3 Titanium backup ile kullanmadıklarımi donduruyorum yahoo finans talback gibi
4Clean master ile haftasa bir kere temizliyorun (işim bitince tt ile donduruyorum)

hocam sen kernelsiz mi kullanıyorsun ?

loneely42

loneely42

Üye
Cocore 6.8 deki ilk izlenimim internetteki degisim oldu birde video larda henuz takilma yasamadin...

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Evet kernelsiz kullaniyorum

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Evet

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ok

dediğim gibi en fazla 3 hafta daha beklerim gelirse fotadan gelsin kiesde sapıtıyo zaten gelmezse dediğiniz gibi bir daha kuracağım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen dostum ya bende en kral oyunları oynayıp bitiriyorum hiç sorun yok bunlar neyden bahsedir gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum görende duyanda çok sorunlu problemli cihaz diyecek sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum benim cihaz yurtdışı acaba bundan dolayı mı?

• Beğen
Tepkiler: Red.Eye.
KernelTeam

KernelTeam

Üye
evet aynen dostum ya bende en kral oyunları oynayıp bitiriyorum hiç sorun yok bunlar neyden bahsedir gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum görende duyanda çok sorunlu problemli cihaz diyecek sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum benim cihaz yurtdışı acaba bundan dolayı mı?

yav aslında fazla kastığı filan yok makine de orta seviye yani yarı canavar sayılabilir ama bu yazılımların içine ediyolar mis gibi cihaza kasan bi yazılım verince insanın siniri bozuluyor geçende dead triggerda türkiye sürümünde hafif kasmalar olmuştu arkadaşım dalga geçmişti ona sinirim bozuldu

- - - Eklendi - - -

beyler size uydum tekrar türk yazılımını kurmayı denerken odin fail verdi sonra tekrar starta bastım tekrar jelly beani yükler gibi oldu sonra cihaz res attı baktım gingerbread var kıl payı kurtuldum az daha brick oluyodu bir daha odin 3.07 kullanmıycam

Üst Alt