Nexus 4'e 7 bile verilir ama Note 2 için zor.
Peki aosp romda s pen özellikleri ???Birde işe şu yönünden bakın.Nexus 4 android 6 alsa bile Note 2 unofficial olarak android 6 'yı Aosp rom olarak alır ve aralarında performans farkı kalmaz.
Peki aosp romda s pen özellikleri ???
S-Pen teknik olarak AOSP'da sorunsuz çalışmaya devam ediyor.
S-Pen Üzerindeki tuş
Air View
S-Pen Gestures
Bir tek bu özellikler çalışmaz.
Ayrıca Nexus 4 de de kalem olmadığından durum fazla değişmeyecektir.
S-Pen Gestures ?
Ya şu tuşa basılı tutarken geri ok çizip geri gitmesi yada benzer şekillerle menü açmalar vs.

note2 nin rom desteğine nexus4den iyi diyosan gülerim kardeşim.Oyun oynarken note2
Daha iyi ekran
Daha büyük rahat ekran
Mali gpu olması sebebiyle erken oyun optimize avantajı
Nexus4 un oyun olarak herhangibir avantajı yok.
Ama düz kullanımda nexus4 daha sade iken note2 resmen akıyor.
Ben olsam note2 alırım. Rahatça rom kuruluyor falan. Birde rom çeşitliliği fazla. Aosp hybrid cm paranoid sammy. Ki bu hybrid olanlar çok iyi karışımlar ortaya koyuyor. Bence note2. Hatta kesinlikle note2
note2 nin rom desteğine nexus4den iyi diyosan gülerim kardeşim.
note2 nin rom desteğine nexus4den iyi diyosan gülerim kardeşim.
AcCustom romdan bahsediyor olabilir
- - - Eklendi - - -
bugün gittim telefon bayisine note 2 ye bakiyordum gorevli geldi bana nokia lumia 720 gosterdi bu dedi ondaan iyidir note 2 o fiyati haketmez turunden birseyler soyledi sonra kamerayi acti ikisini karsilastir note 2 yi yere atarsin samsung ne yapiyorsa nokia da onu yapiyor falan dedi bende marketi kotu filan dedim oda acti xbox falan var vs turunden birseyler soyledi
1000liraya 720 fiyatini hakediyor 1400e note2 fiyatini haketmiyor ha?ben bunu soyleyeni tebrik ederim ustun nokia fanligindan dolayiCustom romdan bahsediyor olabilir
- - - Eklendi - - -
bugün gittim telefon bayisine note 2 ye bakiyordum gorevli geldi bana nokia lumia 720 gosterdi bu dedi ondaan iyidir note 2 o fiyati haketmez turunden birseyler soyledi sonra kamerayi acti ikisini karsilastir note 2 yi yere atarsin samsung ne yapiyorsa nokia da onu yapiyor falan dedi bende marketi kotu filan dedim oda acti xbox falan var vs turunden birseyler soyledi
1000liraya 720 fiyatini hakediyor 1400e note2 fiyatini haketmiyor ha?ben bunu soyleyeni tebrik ederim ustun nokia fanligindan dolayi

Note 2 1900 tl'ydi
![]()
Gidipte en pahali fiyatimi baz aliyorsun?