Note 2 vs Nexus 4 yada ...

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Karizma , performans olarak Nexus 4 ü tek geçerim . :)
İyi ki almışım gerçekten ...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Mantiga bak ya:Dsen ayni telefonu 1650den mi alirsin 1400den mi?

Hayır kardeşim "1000 liraya 720 fiyatını hakediyor da 1400 liraya note 2 etmiyor mu" dedin. Sence gerçek fiyat mı o? Soruna gelince, tabi ki 1650 TL'ye olanı alırdım işimi garantiye almak için.

fingerback5

fingerback5

Üye
Yazılım,hız,destek,tasarım konusunda nexus 4 ama telefonu biraz daha pc gibi kullanırsan fazla vakit geçirirsen daha fazla özellik istersen note 2.Romla felan güncelleme diyenlere bakma madem romla son sürüm alınabiliyor o zaman official güncellemeler neden yapılır ki.Öyle düşün.O zaman galaxy wondere da android 6 takalım fark kalmasın.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Nexus 4 kullanan birisinin ROM isteyeceğini sanmıyorum zaten güncellemeler sürekli geliyor. Ayrıca Note 2 gibi güzel bir telefon varken Nexus 4 biraz gereksiz kalıyor. Sadece MultiWindow ve S-Pen için babamla telefonu değiştirdim ve Note II'yi aldım.

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar Nexus 4 kullanan birisinin ROM isteyeceğini sanmıyorum zaten güncellemeler sürekli geliyor. Ayrıca Note 2 gibi güzel bir telefon varken Nexus 4 biraz gereksiz kalıyor. Sadece MultiWindow ve S-Pen için babamla telefonu değiştirdim ve Note II'yi aldım.

Su an Note II mi kullaniyorsun ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayır kardeşim "1000 liraya 720 fiyatını hakediyor da 1400 liraya note 2 etmiyor mu" dedin. Sence gerçek fiyat mı o? Soruna gelince, tabi ki 1650 TL'ye olanı alırdım işimi garantiye almak için.

1400 zaten normal garantili:zzz:gecen gun goldda indirimdeydi.

enterneoll

enterneoll

Üye
güncellemeler daha geç gelir ama note 2 daha iyi ve nexus'un kulaklık ses çıkışı hiç iyi değil ve kamerada aynı şekilde

Takipçi Satın Al

Üst Alt