İphone Almayı Düşünüyorum Yardım Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
2013 içinde İstanbul'da 2 Apple store eş zamanlı açılacak. Apple store'un Türkiye'ye gelmesi fiyatlarında düşeceği anlamına gelebilir. Bunu yakından takip edip araştırıp, kararınızı verebilirsiniz.

Gerçekten burda bayı açılacak mı ?

• Beğen
Tepkiler: marsharun

plajterligi

plajterligi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: marsharun ve MrCaesar
cihan628

cihan628

Üye
telefonlarla içli dışlı olmak lazım ben applecıyım ama mecburi olarak 2 hafta s3 kullandım, bildiğiniz gibi iphone a kıyasla dev gibi ekran klavyesi var. Sonra tekrar iphone a geçtim cidden kalvye aşırı derecede küçük geldi ama alışmam 1 gün sürdü :D ama bir androidci için alışmak imkansız gibi bişeydir çok zorlanır :D

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Android'e alışmış bir insan iOS'a birkaç günde alışır. Uygulamaları ücretsiz kullanmak istersen 25pp adlı programı kullanabilirsin forumda detaylı anlatımı var. Almışken iPhone 5 almanı öneririm. Hem tasarım hem de donanım olarak müthiş bir kullanıma sahip. Daha hiçbir oyunda kasma yapmadı ve 1 sene boyunca yapacağını da sanmıyorum. iOS 7'yi de çok beğendim. Eğer iPhone kullanmasayın sadece iOS 7 için alırdım.

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Herkese çok çok teşekkür ediyorum tekrardan. Muhtemelen 5 alacağım, 5S'i bekleyemem, bir arkadaş 4S al satarsın 5S'e geçersin demiş, aslında o da çok mantıklı geldi de ikide bir telefonla uğraşamam malesef 5 almak daha mantıklı geliyor, ayrıca iphone fiyatları çok oynamayacağından pek sorun da olmaz, 5S'de çok bi özellik olursa cezvedecek düşünebilirim, ama telefonu büyütürlerse almam 5S, şimdi öyle dedikodular çıktı 4.7 inc falan diye. her neyse tek sorunum 16gb yetmeyebilir bana.. 32 gb da çok pahalıya kaçıyor, üstüne biraz daha eklesem araba alırım ya :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada @fena34 özel mesaj kutunuz dolmuş mesaj atamıyorum bilginize :)

Üst Alt