İphone Almayı Düşünüyorum Yardım Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
İphone Almayı Düşünüyorum Yardım Eder misiniz?
Merhaba değerli MaxiCep üyeleri;
Bir ay içinde telefon alacağım şuan Xperia S kullanmaktayım bozuldu diyelim başına kötü şeyler geldi :) Şimdi ben daha önce hiç İphone kullanmadım hep Android kullandım, ios'a geçme düşüncem de yeni çıkan üst seviye Android cihazların boyutlarının büyük olması. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Alışabilir miyim önerir misiniz? Ayrıca jailbreak yapmam garanti dışı bırakmak istemiyorum. Magazada uygulamalar pahalı mı? Önerirseniz İphone 4S mi 5 mi? 4S'in ekranı küçük gibi 5 de dengesiz gibi uzun ince yani... Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar...

MrExpert

MrExpert

Üye
Androide alışmış isen Önermem sana çok kapalı gelir heleki ilk defa kullanıyorsan uygulama oyun için jb ye gerek yok itunes ve 25pp yi yükleyip halledersin ama androide alışmış birisine önermem küçük ekranlı androidlere yönelin derim.

• Beğen
Tepkiler: marsharun
enterneoll

enterneoll

Üye
androide alıştıysan hiç geçme çabuk sıkılırsın ve alırsan 5 almanı tavsiye ederim bedava uygulama yükleme 25pp diye bir programla halloluyor ama çince :D

• Beğen
creeper

creeper

Üye
1 yılı aşkın android kullanmış biri olarak geçen hafta korka korka iPhone 4S 'e geçtim ve kesssssinlikle pişman değilim. Jailbreak yapmadım ve nasıl androidde iken pc'den data dosyasını indirip oyun kuruyorsam şimdi de 25pp ile oyunların .ipa dosyalarını indirip kuruyorum bedavaya. Az önce gangstar vegas'ı kurdum tek kuruş ödemeden. Jb yok ha. Jailbreak yapmaya daha hazır değilim. Yapsam daha güzel şeyler olacak biliyorum.

Yok sıkılırsın yok bunalırsın dediler hiçbir şey olmadı.

Bir de ben böyle stabilite görmedim. Hakikaten doğruymuş. Sağdan soldan kullanınca değil, kendi cihazın olarak kullanınca anlıyorsun bunu.

Şu an bunu da 4s'ten yazıyorum. Klavyesi de çok iyi ve istediğim tuşlara basabiliyorum. Yıllarca yok swype yok swiftkey boşa eziyet çektiğimi anladım.

Bir de ben aldıktan birkaç gün sonra ios7 tanıtıldı ki o 3d menüsü, o özellikleri aşık etti kendine. Betasını kurup sistemden soğumak istemiyorum. Sonbaharı bekleyeceğim.

Sonuç olarak; iPhone'a geçmiş biri olarak, öneriyorum.

- - - Eklendi - - -

bedava uygulama yükleme 25pp diye bir programla halloluyor ama çince :D

Toplamda 3 tuşa basıyoz zaten çince bilmeye gerek yok :ehe
Yazıların sol taraflarındaki resimler de çok yardımcı oluyor zaten.

- - - Eklendi - - -

Pc'ye ulaşım kısa vadede mümkün değilse ve paralı bir programı acil kurmak gerekiyorsa safariden m.91.com 'a girmek de yeterli oluyor. İstediğimiz programı arayıp kuruyoruz bu kadar.

- - - Eklendi - - -

Tabi bunlar jailbreaksiz cihazlar için. Jailbreak oldu mu tutabilene aşkolsun.

• Beğen
plajterligi

plajterligi

Üye
Android telefonlar basit geliyor, iPhone kullanıpta pişman olanını da görmedim. Alırsan 1 hafta içinde alışırsın ve iyi ki almışım diyeceğine de eminim. JB'siz kullanıyorum ben, ücretli programların ücreti de fazla değil zaten. İşine yarayacak çoğu uygulamada ücretsiz sunulmuş zaten. 4S mi 5 mi demişsin. Apple'ın seçtiği yol yeni telefon çıkardıkça eski modelleri devre dışı bırakmaktır. Ve bu sürekli böyle devam edecek. İmkanın varsa 5S'i bekle derim ama hemen alman gerekiyorsa 5 al.Benim önerilerim bunlar.

Kolay gelsin.

• Beğen
creeper

creeper

Üye
d.91.com da varmış safariden girip jailbreaksiz iphone'a beleş uygulama yüklemelik. Oh oh.

fena34

Üye
Bence Şuan hiç birşey alma derim birazda para biriktir almışken tam al İphone 5s al derim Benim görüşüm

• Beğen

Lenneth

Üye
Çok rahat alışılıyor imkanınız varsa eğer 5 alın derim inceliği falan hoş.

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazan tüm kullanıcılara çok teşekkür ediyorum. Genelde olumlu olduğu için heveslendim. 5S için beklemem önerilmiş ama Türkiye'ye gelene kadar daha cok vakit almaz mı? 5S'i bekleyemem ayrıca bir haftadır 6300 kullanıyorum kafayı yicem :) Şimdi şöyle bir soru yönelteyim o zaman size. Eski telefonum 4.3 inc. 4S alırsam ekran küçük gelir mi? aslında direk beş düşünüyorum ama dengesiz gibi geliyor yukarıya doğru uzun ve çoğu uygulama İphone 5'in ekran boyutunu desteklemediği için altta ve üstte siyah ekran oluyor. Bu konuları da ele aldığımızda 4S mi 5 mi?

Matthe

Matthe

Üye
Cevap yazan tüm kullanıcılara çok teşekkür ediyorum. Genelde olumlu olduğu için heveslendim. 5S için beklemem önerilmiş ama Türkiye'ye gelene kadar daha cok vakit almaz mı? 5S'i bekleyemem ayrıca bir haftadır 6300 kullanıyorum kafayı yicem :) Şimdi şöyle bir soru yönelteyim o zaman size. Eski telefonum 4.3 inc. 4S alırsam ekran küçük gelir mi? aslında direk beş düşünüyorum ama dengesiz gibi geliyor yukarıya doğru uzun ve çoğu uygulama İphone 5'in ekran boyutunu desteklemediği için altta ve üstte siyah ekran oluyor. Bu konuları da ele aldığımızda 4S mi 5 mi?

5 al abi ya. Uygulamalar optimize ediliyor zaten

creeper

creeper

Üye

Çok uzun değil, 16:9 oranında, standart yani. Siyah ekran konusu takıntılı biriyseniz birazcık canınızı sıkabilir sadece.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi benim merak ettigim mesela iPhone 5'in iki sene sonra uygulamalara erisimi kesiliyor mu?

plajterligi

plajterligi

Üye
Apple cihaz almak istiyorsanız ve imkanınız varsada en yeni çıkanını almanızı öneririm. Sen 4S alırsan bir kaç yıl sonra Apple 4S 'i de bırakır tekrar telefon alman gerekir. Ben kesinlikle 5S diyorum ama acil alman gerekiyorsa 5 al derim. Uygulamalar'da yeni cihazlara göre güncelleniyor zaten.

Not : Benim görüşüm, iPhone'larda S sürümleri daha sağlam oluyor.

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
niye öyle bişey olsun ki? şuan hala 3gs kullanıcıları var

Bildigim kadariyla cihazlar surekli gelisim gosterdigi icin uygulamalar da degisim gosteriyor ve bazi secenekler kapaniyor? Ve sanirim bu yuzden boyle bir kisir dongu olusuyor.Millet iPhone piyasasini surekli kovaliyor :)

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Apple cihaz almak istiyorsanız ve imkanınız varsada en yeni çıkanını almanızı öneririm. Sen 4S alırsan bir kaç yıl sonra Apple 4S 'i de bırakır tekrar telefon alman gerekir. Ben kesinlikle 5S diyorum ama acil alman gerekiyorsa 5 al derim. Uygulamalar'da yeni cihazlara göre güncelleniyor zaten.

Not : Benim görüşüm, iPhone'larda S sürümleri daha sağlam oluyor.
Haklısın tabi bu konuda 5S'i bekle diyen çok da ne zaman Türkiye'ye gelir. Türkiye garantili alırım yurtdışı falan almam. Ayrıca giriş fiyatı ne olur?

- - - Eklendi - - -

Bu arada netten araştırdım ekim ayında raflardaki yerlerini alacakmış. Türkiye'ye de gelmesi 2 ay desen, ilk seri üretimler de alınmaz yıl sonuna doğru anca. Yok yok en iyisi İphone 5 ya da 4S almak. Zaten satma konusunda sorun olmaz sanırım alıcısı bol.

plajterligi

plajterligi

Üye
Haklısın tabi bu konuda 5S'i bekle diyen çok da ne zaman Türkiye'ye gelir. Türkiye garantili alırım yurtdışı falan almam. Ayrıca giriş fiyatı ne olur?

- - - Eklendi - - -

Bu arada netten araştırdım ekim ayında raflardaki yerlerini alacakmış. Türkiye'ye de gelmesi 2 ay desen, ilk seri üretimler de alınmaz yıl sonuna doğru anca. Yok yok en iyisi İphone 5 ya da 4S almak. Zaten satma konusunda sorun olmaz sanırım alıcısı bol.

2013 içinde İstanbul'da 2 Apple store eş zamanlı açılacak. Apple store'un Türkiye'ye gelmesi fiyatlarında düşeceği anlamına gelebilir. Bunu yakından takip edip araştırıp, kararınızı verebilirsiniz.

• Beğen

fena34

Üye
kardeşim en mantıklısı git 5 al 4 s filan uğraşma aldın zaman 4s yada başka bir telefonu keşke 5 alsaydım dersin :)

MrExpert

MrExpert

Üye

5s i beklersen aralık 2013te türkiye gelir malum apple cihazları türkiyeye geç geliyor size tavsiyem iphone 5 almanız 4s in ekranı küçük gelebilir.

• Beğen
creeper

creeper

Üye
Benim tavsiyem, 4S alın, platformu da kavrayın bu esnada; yıl sonunda satıp direk 5S 'e geçiş yapın. S modelleri, asıl değişim geçiren modellerin hatalarından temizlenmiş ve hızlandırılmış halleri olduğu için S modellerine yönelmeyi tercih ediyorum şahsen. Ve bu yıl sonunda size önerdiğim gibi ben de 4S'i satıp 5S'e sıçrayacağım. Zaten değer de kaybetmiyor bunlar. Ama 5 alırsanız 5S'e yükseltmek istemezsiniz.
Bir de adında S olmayan modellerden ekseriyetle uzak duruyorum, tüm yeni model problemleri onlarda oluyor. S'ler hatadan arındırılmış ve hızlandırılmış oluyor.

• Beğen

Üst Alt