marsharun
Üye
İphone Almayı Düşünüyorum Yardım Eder misiniz?
Merhaba değerli MaxiCep üyeleri;
Bir ay içinde telefon alacağım şuan Xperia S kullanmaktayım bozuldu diyelim başına kötü şeyler geldi
Şimdi ben daha önce hiç İphone kullanmadım hep Android kullandım, ios'a geçme düşüncem de yeni çıkan üst seviye Android cihazların boyutlarının büyük olması. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Alışabilir miyim önerir misiniz? Ayrıca jailbreak yapmam garanti dışı bırakmak istemiyorum. Magazada uygulamalar pahalı mı? Önerirseniz İphone 4S mi 5 mi? 4S'in ekranı küçük gibi 5 de dengesiz gibi uzun ince yani... Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar...
Bir ay içinde telefon alacağım şuan Xperia S kullanmaktayım bozuldu diyelim başına kötü şeyler geldi
Şimdi ben daha önce hiç İphone kullanmadım hep Android kullandım, ios'a geçme düşüncem de yeni çıkan üst seviye Android cihazların boyutlarının büyük olması. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Alışabilir miyim önerir misiniz? Ayrıca jailbreak yapmam garanti dışı bırakmak istemiyorum. Magazada uygulamalar pahalı mı? Önerirseniz İphone 4S mi 5 mi? 4S'in ekranı küçük gibi 5 de dengesiz gibi uzun ince yani... Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar...