Uygulama Telefonumu root yaptım ve bakın başıma gelene

Sponsorlu Bağlantılar

zafirgrafik

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu root yaptım ve bakın başıma gelene
Merhaba arkadaşlar.
Çoğu arkadaşım root yapmamı tavsiye etti ve bende bu gece yaptım.
Ardından font yükliyim dedim ve telefonum birden kapandı ve logoda durmadan tekrarlıyor.
Sistem dosyasına girebilsem anında orjinal fontları kopyalıcam ve sorunu çözücem fakat klavyem açılmıyor bir türlü çıldırmak üzereyim telefonuma Factory Reset falan attım herşeyi yaptım düzelmedi şuan korkmaya başladım ve son çağre olarak size baş vurmayı denedim lütfen bu sorunuma bir çağre bulun cidden canımı sıkmaya başladı bu olay.
Yardım eden, etmeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim

serif55

serif55

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Çoğu arkadaşım root yapmamı tavsiye etti ve bende bu gece yaptım.
Ardından font yükliyim dedim ve telefonum birden kapandı ve logoda durmadan tekrarlıyor.
Sistem dosyasına girebilsem anında orjinal fontları kopyalıcam ve sorunu çözücem fakat klavyem açılmıyor bir türlü çıldırmak üzereyim telefonuma Factory Reset falan attım herşeyi yaptım düzelmedi şuan korkmaya başladım ve son çağre olarak size baş vurmayı denedim lütfen bu sorunuma bir çağre bulun cidden canımı sıkmaya başladı bu olay.
Yardım eden, etmeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Hocam telefonunuzun marka modelini yazmazsanız size bu şekilde yardımcı olamayız

zafirgrafik

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus SOL E730 telefonumun markası

zafirgrafik

Üye
    Konu Sahibi
Neyse çok sağol üstad ben hallettim telefonu takır takır çalışıyor şuanda bi daha root yapmak mı allah korusun.

serif55

serif55

Üye
Neyse çok sağol üstad ben hallettim telefonu takır takır çalışıyor şuanda bi daha root yapmak mı allah korusun.
Mesajınıza cevap verdim ama burdakini geç gördüm hocam hallettiyseniz sorun yok tekrar başınıza gelmemesi dileğiyle :)

-Emre

-Emre

Üye
Rootta bir şey yok sadece yaptıktan sonra ciddi sistem dosyalarına dikkat etmek gerek :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt