Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Olurmu blink daggerla kaçarsın peşine de ward bırakırsın temiz baktın adam yaklaşıyo venomus gale at ward bırakmaya devam et ;)

Ben de onu diyorum blink dagger daha iyi :D

- - - Eklendi - - -

Olaylara gel :D

- - - Eklendi - - -

haa sen teldeydin, invoker akıyor, sonra izlersin. :D

- - - Eklendi - - -

haa sen teldeydin, invoker akıyor, sonra izlersin. :D

- - - Eklendi - - -

Oha süper video koymuşum bence Hüseyin, bu videodan sonra dota2 geçecek :D

ilcarnefice

Üye
İzleriz anam onu da izleriz :)
Ya biliyom da tam değil emp , cold snap , ghost walk , sun strike , chaos meteor
Daha 4 skili bilmiyom ama öğreniriz bi android uygulaması var invoker trainer diye ordan öğrenmiştim ama sonra sildim meğersem virüslüymüş :)

Invoke

Invoke

Üye
İzleriz anam onu da izleriz :)
Ya biliyom da tam değil emp , cold snap , ghost walk , sun strike , chaos meteor
Daha 4 skili bilmiyom ama öğreniriz bi android uygulaması var invoker trainer diye ordan öğrenmiştim ama sonra sildim meğersem virüslüymüş :)
Oluyor androidde öyle, her gördüğünü indirmeyecen :D
Ben bilmiyorum invoker da öğrenecem bu yaz.

- - - Eklendi - - -

Bunu da izle dk 4, venomancer rampage ondan iki önce de dk 2:45 de güzel devamında venge akıyor :D

ilcarnefice

Üye
Ya sana tavsiyem her gün sadece ama sadece 2 ya da 3 skill öğren o gün içinde sürekli o skilleri kullan hatta ben sana bi yöntem veriyim ilk olarak tek harfli skilleri kullan

qqq - cold snap (stun)
www - emp (mana yakma )
eee - sun strike (haritanın herhangi bi yerine damage

İlk gün bunları kullan sanki başka skilin yokmuş gibi sonra ötekilerine geç hem daha fazla oynadıkça ne itemi alacağını bayaa kavrarsın 4 5 günde bitirirsin işi ;)
İstersen 2 yıldır oynayan biri gibi bile oynarsın..

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Kaelin skilleri çok dediğin gibi oynanırsa daha kalıcı olur açıp oynayasım geldi la oyunu :D

Invoke

Invoke

Üye
Ya sana tavsiyem her gün sadece ama sadece 2 ya da 3 skill öğren o gün içinde sürekli o skilleri kullan hatta ben sana bi yöntem veriyim ilk olarak tek harfli skilleri kullan

qqq - cold snap (stun)
www - emp (mana yakma )
eee - sun strike (haritanın herhangi bi yerine damage

İlk gün bunları kullan sanki başka skilin yokmuş gibi sonra ötekilerine geç hem daha fazla oynadıkça ne itemi alacağını bayaa kavrarsın 4 5 günde bitirirsin işi ;)
İstersen 2 yıldır oynayan biri gibi bile oynarsın..

Halledeceez ;)

- - - Eklendi - - -

Slardar akıyor 3:20

- - - Eklendi - - -

Ayrıca 6:06

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Beyler ben 1 oyuncusuyum en iyisi bana göre :ok2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Bazı işlerimden dolayı bugun kesik kesik foruma bağlanabiliyorum yoksa kolay kolay kalkmam başından :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Sizler 1 mi 2 oynuyonuz beyler ?

Üst Alt