Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye

Boşver, Ertuğrul, botları filan. Bölgeni seç avrupa doğu-batı. Gir oyna. Karşındakiler de çok pro. olmayacak zaten. Yenile yenile öğreneceksin. Morplhng den bahsediyorsun sanırım,ama zor herodur, ben beceremiyorum mesela :D
Sana başlıngıç heroları sayıyorum bak:
Axe
Night Stalker
Sniper
Bloodseeker
Barath
Ursa
başka aklıma gelmedi, basit herolarla biraz öğren oyunu, botlarla öğrenemezsin, gir oyna. En fazla küfrederler :D

Ursa zorlar başta axe ye herkes kolay diyo ama ben bi kolaylığını görmüyom :) bloodseeker ı ilk skili ile kontrol etmek zor
Benim önerim
Sniper (Skill sıralaması 32323432214...)
Spirit breaker
Riki (12232423331..)
Night stalker
Vengeful spirit (2112141223433...)
Can dolduran support istersen Necrolyte(2113141333422...)

Heroların yanlarına yazdığım skill sıralaması (yani benim önerim) :)

Invoke

Invoke

Üye
Venge zorlar asıl, accık canı var :D Axe noob herosu :D

- - - Eklendi - - -

Vanguard çık takıl :D

- - - Eklendi - - -

Botlarla oyun öğrenilmez, tekrar diyorum bak :D

ilcarnefice

Üye
Venge zorlar asıl, accık canı var :D Axe noob herosu :D

- - - Eklendi - - -

Vanguard çık takıl :D

- - - Eklendi - - -

Botlarla oyun öğrenilmez, tekrar diyorum bak :D

Ama sana şunu söyliyim venge i yazarken düşündüm yazıyımmı yazmıyımmı diye yazdım gitti sende haklısın niye yazdım ki :)

Invoke

Invoke

Üye
Ama sana şunu söyliyim venge i yazarken düşündüm yazıyımmı yazmıyımmı diye yazdım gitti sende haklısın niye yazdım ki :)

Bence venge pro herosu ya, yani normal biri de oynar da pronun elinde acaip iş görüyor, ben bizim cafede görmüştüm, adam vengeyle neler yapıyor arkadaş, böyle swap kullanılır mı :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Razor GG :D

ilcarnefice

Üye
Telefonda olduğum için izleyemiyorum yarın evde bakarım :)

Invoke

Invoke

Üye
Telefonda olduğum için izleyemiyorum yarın evde bakarım :)

Çok acaip bir şey yok ya, adam swapı çıkayor, butcherla yer değiştiriyor butcher razora freeesh meeat :D Sonra razor gg vengede bye varıyor sağ salim :D
Ama cidden pro hareketler var :D

ilcarnefice

Üye

Çok acaip bir şey yok ya, adam swapı çıkayor, butcherla yer değiştiriyor butcher razora freeesh meeat :D Sonra razor gg vengede bye varıyor sağ salim :D
Ama cidden pro hareketler var :D

Ya bende bişey var zannettim önceden desene :P :)

ilcarnefice

Üye
Alla alla neyse yakındır o gün :)

ilcarnefice

Üye
250 mesajmış neyse :)

ilcarnefice

Üye

Olup da nolacak, takılıyoz işte :D =P

- - - Eklendi - - -

Nerede yazıyor?

Forumda arat maxicep rütbe diye görürsün
Abi en iyi toplu kill için örnek kadro
Magnus
İnvoker
Warlock
Death prophet
Lina

Magnus toplar diğerleri alan damageini atar en güzel yol
magnus dışında kadro değişebilir yeterki alan damageleri olsun..

Death prophet ı da çok severim

Invoke

Invoke

Üye
Forumda arat maxicep rütbe diye görürsün
Abi en iyi toplu kill için örnek kadro
Magnus
İnvoker
Warlock
Death prophet
Lina

Magnus toplar diğerleri alan damageini atar en güzel yol
magnus dışında kadro değişebilir yeterki alan damageleri olsun..

Death prophet ı da çok severim

Güzel ama zor biraz? Magnusun işi bilmesi lazım :D
Oyunu başlamadan bitirmek için: Syllabear, Skeleton King, Ursa, Gerisi de hızlı vuran bir şeyler olabilir... lifesteal açacak sk, sylla ayıyı salacak, ursa 3.skille verecek, diğer ikişi de arada vursun ama biri wardlık yapsa güzel olur, ama adam gibi yapması lazım adamları çekerse hacı biz roshtayız diye bağıran ameleler oluyor :D neyse işte roshumuzu alıyoruz, oyunu bitiriyoruz, ursa aegisi alıyor, hemen ortaya, first blood :D ve ardından kule sonra devam, adamlar toplanacak ortaya, devam, killleri alıp ilerleyebildiğimz kadar ilerliyorz dönüyorz, ursa hemen vladını alıyor zaten hayvan gibi oldu aegisi de var, roshu aldı+killeri de ursaya bırakmak lazım. Levelı da sağlam yardır bitir :D :D
Klasik yöntem biliyorsundur zaten :D

- - - Eklendi - - -

Venomancer ile 8-9 levelda rosh kesmek :D
Yılanları dike dike roshu alıyorsun... ama büyük eziyet :D Bir gün kesiyordum epey de sürüyor tabi, kesmek üzereyim biri benim ekrana baktı oyundan olmayan biri, bağırdı "veno roshta la", deli oldum :D

ilcarnefice

Üye

Güzel ama zor biraz? Magnusun işi bilmesi lazım :D
Oyunu başlamadan bitirmek için: Syllabear, Skeleton King, Ursa, Gerisi de hızlı vuran bir şeyler olabilir... lifesteal açacak sk, sylla ayıyı salacak, ursa 3.skille verecek, diğer ikişi de arada vursun ama biri wardlık yapsa güzel olur, ama adam gibi yapması lazım adamları çekerse hacı biz roshtayız diye bağıran ameleler oluyor :D neyse işte roshumuzu alıyoruz, oyunu bitiriyoruz, ursa aegisi alıyor, hemen ortaya, first blood :D ve ardından kule sonra devam, adamlar toplanacak ortaya, devam, killleri alıp ilerleyebildiğimz kadar ilerliyorz dönüyorz, ursa hemen vladını alıyor zaten hayvan gibi oldu aegisi de var, roshu aldı+killeri de ursaya bırakmak lazım. Levelı da sağlam yardır bitir :D :D
Klasik yöntem biliyorsundur zaten :D

- - - Eklendi - - -

Venomancer ile 8-9 levelda rosh kesmek :D
Yılanları dike dike roshu alıyorsun... ama büyük eziyet :D Bir gün kesiyordum epey de sürüyor tabi, kesmek üzereyim biri benim ekrana baktı oyundan olmayan biri, bağırdı "veno roshta la", deli oldum :D

Yok senin dediğin yöntemi biliyom ama venomancer ile eziyet olur tabi :)

Invoke

Invoke

Üye
Eziyet de sayılmaz, o yılanlarla kesiyon roshu :D kimse beklemiyor tabi oyunda senden tek başına rosh kesmeni, çoğu kişi venoyla rosh kesmeyi de bilmez :D Bir ursa değil tabi, mapten kaybolunca karşı taraf gidek rosha bakak demiyor. :D
o herif bağırmasaydı iyiydi.

- - - Eklendi - - -

Venonun yılanları runea da dikeceksin bedava ward :D

ilcarnefice

Üye
Eziyet de sayılmaz, o yılanlarla kesiyon roshu :D kimse beklemiyor tabi oyunda senden tek başına rosh kesmeni, çoğu kişi venoyla rosh kesmeyi de bilmez :D Bir ursa değil tabi, mapten kaybolunca karşı taraf gidek rosha bakak demiyor. :D
o herif bağırmasaydı iyiydi.

- - - Eklendi - - -

Venonun yılanları runea da dikeceksin bedava ward :D

Adamı şikayet edin :)
Ayrıca 40 sn lik ward mı olur sen ötekı rune a gidene kadar söner :)

Invoke

Invoke

Üye
Olur mu ya, bildiğin ward gibi oluyor 40sn den fazla olması lazm.

- - - Eklendi - - -

anaa harbiden 40sn diyor
hacı bu böyle değildi önceden ben çok iyi hatırlıyorum :D

- - - Eklendi - - -

Demek ki sonradan değişti, :D Ben oynadığım da böyle değildi, dota1den bahsediyorm Epey oluyor ben bunu yapalı rahat 1,5yıl belki 2 :D

ilcarnefice

Üye
Olur mu ya, bildiğin ward gibi oluyor 40sn den fazla olması lazm.

- - - Eklendi - - -

anaa harbiden 40sn diyor
hacı bu böyle değildi önceden ben çok iyi hatırlıyorum :D

- - - Eklendi - - -

Demek ki sonradan değişti, :D Ben oynadığım da böyle değildi, dota1den bahsediyorm Epey oluyor ben bunu yapalı rahat 1,5yıl belki 2 :D

Ya geç bu işleri bilmiyon etmiyon :P
Nası la sen bi ward diktin 2 yıldır o ward öyle duruyomu? :P :)
Şaka bi yana 40 sn lik ward olmaz en iyisi zeus ya da ogre misali geri planda durcan abi ileriye gidiyosan tek amacın ulti atmak olcak :)

Invoke

Invoke

Üye
Ya geç bu işleri bilmiyon etmiyon :P
Nası la sen bi ward diktin 2 yıldır o ward öyle duruyomu? :P :)
Şaka bi yana 40 sn lik ward olmaz en iyisi zeus ya da ogre misali geri planda durcan abi ileriye gidiyosan tek amacın ulti atmak olcak :)

Zaten ileri girersen ggsin azcık canla :D lothar kullanılabilir bence venoda. Aralarından çıkıp çaat ulti :D :D Sen de ölürsün ama o arada bir tiny vs varsa seni kurtarabilir alayına bir stun :D

2 yıldır orda durmuyor ben 11deyken oynamıştım çok iyi hatırlıyorum. Wardlık yapıyordum yılanlarla :D Runeları kontrol ediyordum :D 2yıl önce duration daha uzundu diyorum :D

ilcarnefice

Üye

Zaten ileri girersen ggsin azcık canla :D lothar kullanılabilir bence venoda. Aralarından çıkıp çaat ulti :D :D Sen de ölürsün ama o arada bir tiny vs varsa seni kurtarabilir alayına bir stun :D

2 yıldır orda durmuyor ben 11deyken oynamıştım çok iyi hatırlıyorum. Wardlık yapıyordum yılanlarla :D Runeları kontrol ediyordum :D 2yıl önce duration daha uzundu diyorum :D

Anladım ya şaka olsun diye dedim :)
Lothar kasıp aralarından ultiyle çıkıp venomus atarsan yakalayamazlar sen tabi arkanda adam varsa :)

Üst Alt