Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye

hmm anladim :)) tekrar oyna hatirlarsin:)

- - - Eklendi - - -

aynen ya koy kurup asker basiyon age of tarzi maplari da cok hos ama botlarla oynayinca hep yeniliyom ya :) dota gibi basit olmuyor :) mirana vs pudge haritasi da cok guzel :) pudge wars i biliyorm da mirana wars i hatirlayamadim.bi de dota tarzi tankli bi harita vardi.herolar yerine tanklar vardi,tanklarin da skilleri vardi ustune skill gorevi goren itemler alip onlari seviye atlatabiliyordun.guzel haritaydi o da :)

- - - Eklendi - - -

bi oyunda arc bot + lothar + aganhim kastim oyun bitti ya :) traxex sagolsun bitirddi hemen oyunu :) cok dengesiz hero ya.ulti de degismis zaten ne zamandir oynamiyodum basit hero diye daha da basit olmus.ulti +40-60-80 agi diye gidiyo bi de ilk skilli adami %60 yavaslatiyo.yuzde 60 slow nedir ya :ohannes: ve +80 agi :) iyice dengesiz olmus :)

Ama hala zayıf drow :)

ilcarnefice

Üye

yok ya ne zayifi :) adam lwl kassa yetiyo.pt+critic yeter zaten ilk lwllerde.kill almaktan bikarsin.arkasindan bi lothar tamamdir

Kendi canı az onu kastettim yoksa oynamayı biraz bilsen natures prophet gibi bi heroya tek atarsın :)

Invoke

Invoke

Üye

aynen ya koy kurup asker basiyon age of tarzi maplari da cok hos ama botlarla oynayinca hep yeniliyom ya :) dota gibi basit olmuyor :) mirana vs pudge haritasi da cok guzel :) pudge wars i biliyorm da mirana wars i hatirlayamadim.bi de dota tarzi tankli bi harita vardi.herolar yerine tanklar vardi,tanklarin da skilleri vardi ustune skill gorevi goren itemler alip onlari seviye atlatabiliyordun.guzel haritaydi o da :)

Tanıdık geldi tanklar da adını hatırlayamadım :D
Botlar biraz pro oluyor, ben de yenilirdim botlara.
Easy botlar ezik olurdu. Bir kere baselerini yıksan yenisi kurmuyorlar, medium normal işte, hard ağlatırdı. Dk 10 tepene binerler :D

Mirana acaip zevkliydi :D Ok alırdın, stats basardın, mesele stunlı oku tutturup, killi almak, kalabalık da acaip zevkli oluyor her yerden bir ok geçiyor, zıplıyorsun sürekli kaçacam ya da kesecem diye :D

- - - Eklendi - - -

Ateşli ok filan vardı, elektrkli, buzlu :D

- - - Eklendi - - -

Kendi canı az onu kastettim yoksa oynamayı biraz bilsen natures prophet gibi bi heroya tek atarsın :)

Canıda fazla olsa, durdurulamaz ama bir yerden eksik olması lazım =) Lothar giriyor ordada devreye :D

- - - Eklendi - - -

yok ya ne zayifi :) adam lwl kassa yetiyo.pt+critic yeter zaten ilk lwllerde.kill almaktan bikarsin.arkasindan bi lothar tamamdir

Aynen kritik güzel oluyor :D

Balanarın silenceı çok enteresan mesela gece oldu mu 6 ya da 8 sn silence atıyor :D
Silencerda yok o kadarı :D :D

- - - Eklendi - - -

Aynen kritik güzel oluyor :D

Balanarın silenceı çok enteresan mesela gece oldu mu 6 ya da 8 sn silence atıyor :D
Silencerda yok o kadarı :D :D

- - - Eklendi - - -

Fear'ın miss vurdurma özelliği de vardır mesela, onu da çoğu kişi bilmez, hem silence, hem miss. =)) mis gibi skill :D

- - - Eklendi - - -

Fear'ın miss vurdurma özelliği de vardır mesela, onu da çoğu kişi bilmez, hem silence, hem miss. =)) mis gibi skill :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
miss ozelligini biliyordum da skill kapatmayi da fear i yiyince ogrendim :ehe aynen ya silencer da yok o silence :) bi de bloodseeker de 6sn kapatiyo ama o riskli :)

Invoke

Invoke

Üye
miss ozelligini biliyordum da skill kapatmayi da fear i yiyince ogrendim :ehe aynen ya silencer da yok o silence :) bi de bloodseeker de 6sn kapatiyo ama o riskli :)

O oyununa göre değişir, kendine basıp damageda sağlayabilirsin, adama atıp skillini de kitleyebilirsin, karşındakine göre ;)
Bizim okulda biri vardı, blood oynardı, benm fearladığım adama atardı skilli, deli olurdum :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

O oyununa göre değişir, kendine basıp damageda sağlayabilirsin, adama atıp skillini de kitleyebilirsin, karşındakine göre ;)
Bizim okulda biri vardı, blood oynardı, benm fearladığım adama atardı skilli, deli olurdum :D

hahaha :D o da guzelmis :)

ilcarnefice

Üye
Mesela witch doctor a lothar kas ultiden sonra bas lothara kimse engel olamaz sana :)

Invoke

Invoke

Üye
Mesela witch doctor a lothar kas ultiden sonra bas lothara kimse engel olamaz sana :)

hee, lunada da olur mesela, ultiyi bas, lotharı aç, aralarında gezin, yoksa ultiyi açtın mı direk tepene binerler, hatta açmadan direk lunaya girerler :D Sana 2 vuruşluk canı var

ilcarnefice

Üye

hee, lunada da olur mesela, ultiyi bas, lotharı aç, aralarında gezin, yoksa ultiyi açtın mı direk tepene binerler, hatta açmadan direk lunaya girerler :D Sana 2 vuruşluk canı var

Yazdıklarına gurban memory me atıyorum bunları :)

Invoke

Invoke

Üye
Başlığa bakıp bakıp içeri geliyom yeni mesaj olmuyo geri çıkıyom :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle :) zaten crystal ve lunaya direk lothar cikilir temel itemler tamamlandiktan sonra.taktik hepsinde aynidir,ultiyi bas sonra lothari bas :) luna da adami lotharla tek yakalarsan lothari boz ulti at :) ama atroposta hic denemedim.onun da ulti channneling onda ise yarar mi bilmiyorum.aslinda pugnaya da guzel gidebilir :)

ilcarnefice

Üye
aynen oyle :) zaten crystal ve lunaya direk lothar cikilir temel itemler tamamlandiktan sonra.taktik hepsinde aynidir,ultiyi bas sonra lothari bas :) luna da adami lotharla tek yakalarsan lothari boz ulti at :) ama atroposta hic denemedim.onun da ulti channneling onda ise yarar mi bilmiyorum.aslinda pugnaya da guzel gidebilir :)

Değişik stratejiler :)

Üst Alt