windows phone8.1 serverlarda görülmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
o zaman bizlere de gelir oleyyy

dakamon

dakamon

Üye
ister misiniz gdr2&gdr3 iptal olsun Temmuz'da direk wp8.1 guncellemesi yayinlansin:ehe

Bence hiç böyle olmasın gdr2 gelsin sonra gdr3 ardından da 8.1 çünkü bi anda verecekler sonra bi sonraki güncellemeyi bekle allah bekle. Azar azar versinler ama sık sık versinler ki hep heyecanda kalalım. Öteki türlü tekrar isyanlar başlayacak güncelleme yokmu güncelleme yokmu telefondan sıkılıyor insan güncelleme olmayınca :D

serecans

serecans

Üye
8.1deki özellikler netleşetimi

sauozgur

sauozgur

Üye

Microsoft BUILD - Geliştirici Zirvesi / 26 Haziran 2013 - San Francisco

Coming soon :eller:

:eller::eller::eller::eller: elleri ovuşturarak bekliyoruz valla beklentim çok yüksek microsofttan bu kadar sessizliğin ardından bi fırtına kopması lazım:naughty::yuru

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Sabırla bekliyoruz. Çok güzel bir cihaz'a sahibim. Daha da güzelleşirse hayır diyemem .))

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şahsen beni wp den soğutma aşamasında ve başarmak üzere. bakalım çok iyi bir şey yapması gerekiyor. hele ben bu telefona aşık olmuştum düşünün

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
müthiş bişeyo lur :D :sarıl:

katil_197

katil_197

Üye
ios 7 gibi güzel bişey yaparsalar hiç bir zaman bırakmam wp 8 i yapmassalar bi daha almıcam saçma sapan menü şekili ve renkleri var hep sabit renk

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
ios 7 gibi güzel bişey yaparsalar hiç bir zaman bırakmam wp 8 i yapmassalar bi daha almıcam saçma sapan menü şekili ve renkleri var hep sabit renk

Ios 7 güzel diyorsan, WP'de güzeldir. Kopyası olmuş çünkü..

nanotex

nanotex

Üye
iOS7 nin bağlantı yöneticisi tam hayalimdeki gibi :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
ve de arayüz, efektler mükemmel :D WP nin çok çalışması lazım

katil_197

katil_197

Üye
Tabii Microsoft masaya oturup çalışırsa

- - - Eklendi - - -

Ama ios 7 daha güzel olmuş Microsoft menuyu güzelleştirme çabalarına geçse artık

Üst Alt