%15 ve %10'da iki kere uyariyor.Video codecler maalesef.Şu şarj bitince uyarı vermeden kapanması deli ediyor. %5 kala haber versene, %15 ne?!
![]()
%15 ve %10'da iki kere uyariyor.
kamerası tatmin edici. İnceleme konumda örnek resimler paylaşmıştım. Dosya yöneticisi yok. Rss konusunda ise live tilelar zaten başli başina birer rss gibi surekli canli bildirimler veriyor,extra olarak hem kilit ekraninda hem başlat ekraninda canli bildirimli uygulamalar mevcut. Ben dunyadaki butun wp kaynaklarini telden takip ediyorum. Muzik konusunda oncelikle Nokia Müzik ve Mixradio var harika bir servis. Offline dinleme listeleri bile oluşturulabiliyor ve ucretsiz. İnternet ve arayuz gecişlerinde oldukca başarili. Zaten bahsettigin buglari wp arayuzunde goremezsin.

son olarak facebook,tweetter,linkedin,foursquare,skype,viber,whatsapp,nimbuzz hepsi mevcut ve oldukca kullanişli.

Cevaplar için teşekkür ederim.Dosya yöneticisini sorma nedenim örneğin müzik, video yada herhangi bir dosyayı teli PC bağlayarak tele aktarabiliyor muyuz?
- - - Eklendi - - -
![]()
![]()
aynen söylediğin olay sistemin içine çok güzel entegre edilmiş durumdabide mesela N9 daki gibi yerel "mesajlar" uygulamasında facebooktan mesajlaşma, skype yada diğer sosyal ağlarla entegre var mı?
video çekerken zoom özeliği neden kullanılamıyor?
kayıt esnasında yok malesef. Kayittan once zoom yapip kayda başlaniyor.
Şarjı en uzun süre kullanmak için ne gibi önerileriniz var arkadaşlar birde dün telefonu ilk kez şarj ettim gece yatarken %72 ile bıraktım sabah kalktığımda şarj%45 e düşmüştü. 3G, veri dolaşımı kapalıydı. Normal midir?
Bende normal şarj ediyorum %100 olunca alıyorum 15 saat dayanmıyor. Ama 5-6 saat şarja koyunca 2 güne yakın dayanıyor. Bende hep 5-6 saat şarj ediyorum sende bir dene istersen öyle.
arkadaşlar şarjı tam dolu olduğunda 7 saat yazıyor normal mi?
Valla bence orada yazana pek güvenme ya da ciddiye alma, orası sadece sistemin olası senaryolara göre sana söylediği tahmini sürearkadaşlar şarjı tam dolu olduğunda 7 saat yazıyor normal mi?