İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
son olarak facebook,tweetter,linkedin,foursquare,skype,viber,whatsapp,nimbuzz hepsi mevcut ve oldukca kullanişli.

fLuke!

fLuke!

Üye
kamerası tatmin edici. İnceleme konumda örnek resimler paylaşmıştım. Dosya yöneticisi yok. Rss konusunda ise live tilelar zaten başli başina birer rss gibi surekli canli bildirimler veriyor,extra olarak hem kilit ekraninda hem başlat ekraninda canli bildirimli uygulamalar mevcut. Ben dunyadaki butun wp kaynaklarini telden takip ediyorum. Muzik konusunda oncelikle Nokia Müzik ve Mixradio var harika bir servis. Offline dinleme listeleri bile oluşturulabiliyor ve ucretsiz. İnternet ve arayuz gecişlerinde oldukca başarili. Zaten bahsettigin buglari wp arayuzunde goremezsin.

Cevaplar için teşekkür ederim.Dosya yöneticisini sorma nedenim örneğin müzik, video yada herhangi bir dosyayı teli PC bağlayarak tele aktarabiliyor muyuz? :)

- - - Eklendi - - -

son olarak facebook,tweetter,linkedin,foursquare,skype,viber,whatsapp,nimbuzz hepsi mevcut ve oldukca kullanişli.
:) :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

Cevaplar için teşekkür ederim.Dosya yöneticisini sorma nedenim örneğin müzik, video yada herhangi bir dosyayı teli PC bağlayarak tele aktarabiliyor muyuz? :)

- - - Eklendi - - -

:) :)

Aktarabiliyorsunuz tabi. Xp bilgisayarlarda biraz sorunlu yalnız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu pc'ye baglayip "sürükle/bırak" :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Abi bende bir tek yüzde 10 olunca kritik pil diyor o kadar 15te hiç uyarı almadım ?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aynen bendede sadece 1 defa %10 olduğunda uyarı veriyor :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bide mesela N9 daki gibi yerel "mesajlar" uygulamasında facebooktan mesajlaşma, skype yada diğer sosyal ağlarla entegre var mı?
aynen söylediğin olay sistemin içine çok güzel entegre edilmiş durumda

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
video çekerken zoom özeliği neden kullanılamıyor?

ademoz05

ademoz05

Üye

kayıt esnasında yok malesef. Kayittan once zoom yapip kayda başlaniyor.

yani nasıl bir durum bu özelliğe engel olabilir anlam veremiyorum. Benzeri ileri geri sarma durumunda da var. Gülünç oluyor.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Şarjı en uzun süre kullanmak için ne gibi önerileriniz var arkadaşlar birde dün telefonu ilk kez şarj ettim gece yatarken %72 ile bıraktım sabah kalktığımda şarj%45 e düşmüştü. 3G, veri dolaşımı kapalıydı. Normal midir?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Şarjı en uzun süre kullanmak için ne gibi önerileriniz var arkadaşlar birde dün telefonu ilk kez şarj ettim gece yatarken %72 ile bıraktım sabah kalktığımda şarj%45 e düşmüştü. 3G, veri dolaşımı kapalıydı. Normal midir?

Bende normal şarj ediyorum %100 olunca alıyorum 15 saat dayanmıyor. Ama 5-6 saat şarja koyunca 2 güne yakın dayanıyor. Bende hep 5-6 saat şarj ediyorum sende bir dene istersen öyle.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bende normal şarj ediyorum %100 olunca alıyorum 15 saat dayanmıyor. Ama 5-6 saat şarja koyunca 2 güne yakın dayanıyor. Bende hep 5-6 saat şarj ediyorum sende bir dene istersen öyle.

Öyleyse yatarken şarja takıp sabah çıkarmak lazım. Öylede sürekli 5-6 saat elektrikte kalması bataryaya zarar vermez mi ki.

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar şarjı tam dolu olduğunda 7 saat yazıyor normal mi?

serecans

serecans

Üye
evet ya seninkinde kaç saat yazıyor

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar şarjı tam dolu olduğunda 7 saat yazıyor normal mi?
Valla bence orada yazana pek güvenme ya da ciddiye alma, orası sadece sistemin olası senaryolara göre sana söylediği tahmini süre:oke:

serecans

serecans

Üye
inşallah öyledir ya bu sistem klasörü ve diğer klasörünü nasıl silerim

Üst Alt