İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
şu "Ayarlar" konusuna da bir el atsalar çok iyi olacak. bütün ayarlar aynı yerde uzunca bir listede toplanmış. birkaç kategoriye ayırıp öyle dizayn etseler iyi olur. birde ana ekranın sol kenarından da wifi, mobil net, parlaklık, nfc gibi pratik ayarların olduğu bir çubuk olmalı. nokia duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

+1 :)

yşm

yşm

Üye
arkadaşlar telefonum şarjı bitip kapandığında şarja takıyorum ve yarım saatı geçiyor açılmıyor reset atınca anca açılıyor ikidir böyle oluyor sorun ne olabilir ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar telefonum şarjı bitip kapandığında şarja takıyorum ve yarım saatı geçiyor açılmıyor reset atınca anca açılıyor ikidir böyle oluyor sorun ne olabilir ?
arkadaşım şarj yüzde 5in üstüne çıkmadan telefon açılmaz eğer orjinal şarj aletinden. Başka kullanmıyorsan normalde on dakikada açılması lazım

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar wp nin video oynatma performansı iyi mi? :)

yşm

yşm

Üye
arkadaşım şarj yüzde 5in üstüne çıkmadan telefon açılmaz eğer orjinal şarj aletinden. Başka kullanmıyorsan normalde on dakikada açılması lazım

evet orijinal kullanıyorum. önceden böyle değilidi dediğin gibi on dakika sonra açılırdı şimdi kapandı bi daha yarım saat oluyo hala açılmıyo reset atıyorum öyle açılıyor

fLuke!

fLuke!

Üye

Hiç şüphen olmasın :)

Şu 620 dikkatimi çekiyorda. :) WP'ye mi katılsam, bi denesem bilemiyorum. :D Siz memnun musunuz? Mesela nokia'nın kamera uygulamaları falan onların hepsini kullanabiliyor mu bu tel ? :) teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Şu 620 dikkatimi çekiyorda. :) WP'ye mi katılsam, bi denesem bilemiyorum. :D Siz memnun musunuz? Mesela nokia'nın kamera uygulamaları falan onların hepsini kullanabiliyor mu bu tel ? :) teşekkürler.

nokia uygulamalarının kamera uygulamaları dahil hepsini kullanabiliyor. Senin akilli telefondaki onceliklerini bilirsek Lumia620'nin sana uygun olup olmadigini daha iyi anlariz.

fLuke!

fLuke!

Üye

nokia uygulamalarının kamera uygulamaları dahil hepsini kullanabiliyor. Senin akilli telefondaki onceliklerini bilirsek Lumia620'nin sana uygun olup olmadigini daha iyi anlariz.

*Kamera orta-iyi arası performans
*Hızlı, kasmadan internet deneyimi
*Sosyal uygulamalar (Skype, Facebook, Twitter yeter)
*Güncelleme desteği
*Arayüz geçişlerinde kasma yapmama/ya da grafik bugu olmaması (bu önemli)
*Dosya yöneticisi nasıl bilmiyorum wp8 de
*Oyun olarak öyle 3D oyunlara fazla gerek yok.:)Bi kaç eğlenceli oyun olsun yeter.
*Video kodekleri
*Yerel hafızadan yada internetten iyi müzik deneyimi.
*İyi RSS desteği.
*Birde eğlenceli uygulamalar. :d:
şu an aklıma gelenler bunlar.:)
Aklımda S3 minide var arada kaldım.

Duran.Y

Duran.Y

Üye

*Güncelleme desteği
*Oyun olarak öyle 3D oyunlara fazla gerek yok.:)Bi kaç eğlenceli oyun olsun yeter.
*Video kodekleri
*İyi RSS desteği.
şu an aklıma gelenler bunlar.:)
Aklımda S3 minide var arada kaldım.

Öyleyse %80 oranında Lumia 620 sana hitap ediyor :oke:

Duran.Y

Duran.Y

Üye

eheheh geriye kalan %20 nerede :d:

Eksik olan %20'de;
* Dosya yöneticisi
* Video kodekleri
* 3D oyun
bulunuyor oraya gitti 20lik kısım.

Pardon oyuna gerek yok demiş öyleyse %90 uyar :D

fLuke!

fLuke!

Üye
bide mesela N9 daki gibi yerel "mesajlar" uygulamasında facebooktan mesajlaşma, skype yada diğer sosyal ağlarla entegre var mı?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
bide mesela N9 daki gibi yerel "mesajlar" uygulamasında facebooktan mesajlaşma, skype yada diğer sosyal ağlarla entegre var mı?

Henüz kullanmadığım için bilgim yok, birazdan Ali Kemal abi yardımcı olur :)

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
butun sosyal aglarla tek bir yerden ayni anda mesajlaşma durum paylaşimi ve bildirim yonetimi yapilabilir. Bunu isterseniz mesajlar Hub'indan isterseniz de ME tile'indan yapabilirsiniz. Sistem butun sosyal aglarla tam entegre calişir.

fLuke!

fLuke!

Üye
butun sosyal aglarla tek bir yerden ayni anda mesajlaşma durum paylaşimi ve bildirim yonetimi yapilabilir. Bunu isterseniz mesajlar Hub'indan isterseniz de ME tile'indan yapabilirsiniz. Sistem butun sosyal aglarla tam entegre calişir.

Teşekkürler :)
Peki bunlar;
*Güncelleme desteği
*Video kodekleri
*İyi RSS desteği.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Video codecler maalesef. :) Şu şarj bitince uyarı vermeden kapanması deli ediyor. %5 kala haber versene, %15 ne?! :@

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kamerası tatmin edici. İnceleme konumda örnek resimler paylaşmıştım. Dosya yöneticisi yok. Rss konusunda ise live tilelar zaten başli başina birer rss gibi surekli canli bildirimler veriyor,extra olarak hem kilit ekraninda hem başlat ekraninda canli bildirimli uygulamalar mevcut. Ben dunyadaki butun wp kaynaklarini telden takip ediyorum. Muzik konusunda oncelikle Nokia Müzik ve Mixradio var harika bir servis. Offline dinleme listeleri bile oluşturulabiliyor ve ucretsiz. İnternet ve arayuz gecişlerinde oldukca başarili. Zaten bahsettigin buglari wp arayuzunde goremezsin.

• Beğen
Tepkiler: fLuke!

Üst Alt