İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye

Öyleyse yatarken şarja takıp sabah çıkarmak lazım. Öylede sürekli 5-6 saat elektrikte kalması bataryaya zarar vermez mi ki.
Arkadaşım çok önemli taktikler vericem mutlaka dene,

Birincisi şarjdan anında çıkarma, 1 saat civarı ya da 1,5 saat daha kalsın, performans inanılmaz artıyor..

ikincisi batarya uygulaması sakın kullanma... ayarlardan bak gir üşenme şarja bakmaya.. bunlar muazzam etki ediyor... 6 aydır kullanıyorum ve 5.ayımda keşfettim bu ikisini.. zaten iyi olan şarjım şimdi uçuyor..

dakamon

dakamon

Üye
Valla batarya programları gayet kullanışlı bence umarım üstte inen batarya göstergesine yüzdelik olarak da yazı koyarlar da bizde bu programları kullanmak vazgeçeriz. Zamanla gelen güncellemelerle batarya sarfiyatını azaltıyorlar zaten. Bence gerekli o programlar ama başkasını bilemem tabi. Tercihe göre değişir.

- - - Eklendi - - -

yani nasıl bir durum bu özelliğe engel olabilir anlam veremiyorum. Benzeri ileri geri sarma durumunda da var. Gülünç oluyor.

Valla olympus fotoğraf makinam var onda da video çekerken optik zoom sadece çekime başalmadan önce yapabiliyorsun. :D yani diğer telefonlarda nasıl bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Arakdaşlar şu gelen mesajların içeriğinin bildirimde çıkmasını lütfe geri bildirimle nokiaya bildirin. Bi şekilde bilgilendirelim. Whatsaap ta ayarlayabiliyorsun bunu sadece gönderenin adı çıkıyo. İstersende içeriği de gösteriliyo bence ayn özellik windows phone8 e de gelemsi lazım.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yahu arkadaşlar benim telefon iş yerimde ve evimde de birebir aynı kullandığım modeme evde bağlanıyor işyerinde bağlanmıyordu modeme defalarca reset attım olmadı en sonunda telefona bastım flashı düzeldi şimdi.
Nerdeyse kafayı yiyecektim:)

Lumiance

Lumiance

Üye
Yahu arkadaşlar benim telefon iş yerimde ve evimde de birebir aynı kullandığım modeme evde bağlanıyor işyerinde bağlanmıyordu modeme defalarca reset attım olmadı en sonunda telefona bastım flashı düzeldi şimdi.
Nerdeyse kafayı yiyecektim:)

bir iki haftaya yine aynısı olur :D ben de önce sorunsuz bağlanıyorum sonra ağa ulaşılamadı hatası almaya başlıyorum. Ama pes etme tekrar tekrar bağlanmaya çalış eninde sonunda bağlanıyor :) bir keresinde 60 üzeri bir denemeden sonra bağlandığımı biliyorum :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye

bir iki haftaya yine aynısı olur :D ben de önce sorunsuz bağlanıyorum sonra ağa ulaşılamadı hatası almaya başlıyorum. Ama pes etme tekrar tekrar bağlanmaya çalış eninde sonunda bağlanıyor :) bir keresinde 60 üzeri bir denemeden sonra bağlandığımı biliyorum :D
ama evdeki modemde aynısı onda hiç sorun olmadı Flash attım hiç sıkıntı kalmadı

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Arkadaşım çok önemli taktikler vericem mutlaka dene,

Birincisi şarjdan anında çıkarma, 1 saat civarı ya da 1,5 saat daha kalsın, performans inanılmaz artıyor..

ikincisi batarya uygulaması sakın kullanma... ayarlardan bak gir üşenme şarja bakmaya.. bunlar muazzam etki ediyor... 6 aydır kullanıyorum ve 5.ayımda keşfettim bu ikisini.. zaten iyi olan şarjım şimdi uçuyor..

Batarya programı kullanmaya bugün başlamıştım ama madem öyle kaldırayım, zaten yeni bişey yüklemiyorum güncellemeden sonra gidecek hepsi diye :D Tavsiyeler için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

"Dakamon"

Valla o konudan bende rahatsızım kardeşim. Telefon yeni diye arkadaşlar incelemek istiyor, o ara kız arkadaşımdan mesaj geliyor hiç hoş olmuyor arkadaşlara vermemekte olmuyor telefonu tabii :/ İnşallah güncelleme ile gelir bu düzeltme..

PureFood

PureFood

Üye

Batarya programı kullanmaya bugün başlamıştım ama madem öyle kaldırayım, zaten yeni bişey yüklemiyorum güncellemeden sonra gidecek hepsi diye :D Tavsiyeler için teşekkürler :)

.

güncellemeden sonra giden bişey olmayacak merak etme. yedekleme falan almana gerek yok.

serecans

serecans

Üye
yav iu diğer klasörünü silme şansım yok mu ya hafıza doldu

Lumiance

Lumiance

Üye
ama evdeki modemde aynısı onda hiç sorun olmadı Flash attım hiç sıkıntı kalmadı

evet modemle ilgili sorunlar. Derin mevzular yani tam bilgim olmadığı için araştırmadan cevap veremiyorum :) Yine aynısını yaparsa dediğimi dene

PureFood

PureFood

Üye

GDR2'den sonra sıfırlanmayacak mı?

bizim telefonlar şu ana kadar iki güncelleme aldı. portico ve nokia'nın güncellemesi. ne yedek aldım ne bir şey. ne sıfırlanması bu ? öyle bişey yok. hangi işletim sisteminde sıfırlanmış da bizde sıfırlansın telefon bir güncelleme ile ?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar facebook üzerinden bu şekilde dayanışmamızı sağlayabiliriz...

Duran.Y

Duran.Y

Üye

bizim telefonlar şu ana kadar iki güncelleme aldı. portico ve nokia'nın güncellemesi. ne yedek aldım ne bir şey. ne sıfırlanması bu ? öyle bişey yok. hangi işletim sisteminde sıfırlanmış da bizde sıfırlansın telefon bir güncelleme ile ?

He iyi o zaman ya. Bir üye diğer klasörunu temizlemek için sormuştu güncellemeyle temizlerinir mi yoksa ben mi sıfırlayayım diye de güncellemede de sıfırlanır diye söylenmişti diye hatırlıyorum ben.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

evet modemle ilgili sorunlar. Derin mevzular yani tam bilgim olmadığı için araştırmadan cevap veremiyorum :) Yine aynısını yaparsa dediğimi dene
tamam olmazsa bide onu denerim teşekkür ederim

skynet

Üye
Arkadaşlar bu geri tuşu ile başlat tuşuna bastığımızda titriyorya onu kapatabiliyormuyuz ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Umarım gelecek olan güncellemeyle kapatma seçeneği sunulur :)
Nokia güncellemelerinin dışında, microsoft güncellemelerinin tam olarak neler getireceği bilgileri kati değil. İnşallah olur. :oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu bir sorunmu değilmi bilemiyorum ama Skype uygulamasında gelen çağrılar görüşmeler telefon öyle sessiz çalıyorki cebimde olsa yanımda olsada duyulmuyor ve hep kaçırıyorum o an

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var.

-Şimdi video çekmeye başlıyorum her şey normal şekilde devam ediyor daha sonra kamera tuşuna basıp çekimi bitiriyorum fakat videoyu izlerken takılmalar oluyo yani sanki çekerken durdurum yeniden başlatmış gibi, bazı yerleri çekememiş gibi. :/

[video=youtube;6Ti4UTxN5g8]http://www.youtube.com/watch?v=6Ti4UTxN5g8&list=HL1370725959[/video]

Örnek bir video çekitiğim.

Üst Alt