Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
beyler bu rom 3g bantta internete giriyor ama 2g yani edge"gsm" de internete bağlanamıyorsun sorunu çözen veya yardımcı olabilecek kişi ???

ewet haklısın bu romluk bısı deıl sonynın sacmalıgı olabılıo bazen bole seyler edge de sıkıntı oldugunu 2 g de yanı xdada okumustum sımdılık yapacak bısı yok galıba ..

FiYSo

Üye
Merhaba ben de anlattığınız şekilde kurmak için gerekli dosyaları indirdim ancak emma isimli programı açmak için kaydolmam gerekiyor kaydolmak için gerekli bilgileri eksiksiz ve gayet güzel bir biçimde dolduruyorum fakat giriş yaptığım zaman hata veriyor sürekli

MCnR

Üye
arkadaşlar merhaba ben sony xperia s'imde jelly bean 4.1.2 (6.2.B.0.200) yaklaşık 5 gündür kullanıyorum.cihaz yurtdışından gelmişti sanırım o yüzden erken geldi bana güncelleme. herşey çok güzel telefon hızlandı eski sürüm gibi takılmalar olmuyor kameranın fotoğraf kalitesi de arttı vs. ancak 1080p video takılarak,donarak çekiyor ve oynatıyor. sorunu bir türlü çözemedim 2 kez yazılımı yüklediğim halde :S bilgisi olan paylaşabilirmi? umarım sizde karşılaşmazsınız böyle bir sorunla....

muratia414141

Üye
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var olaydan hiç anlamıyorum ama yapmaya kalktım sonra telefonun üzeinde 3 gen ünlem çıktı napacağım :((

muratia414141

Üye
hocam az bi yardım eden var mı team wiever dan falan nolur telefonum bozulmasın bi de onunla uğraşamam

muratia414141

Üye
aynı sorunu bende de verdi ve telefonumda çöktü bu arada beceremedim :(

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Merhaba ben de anlattığınız şekilde kurmak için gerekli dosyaları indirdim ancak emma isimli programı açmak için kaydolmam gerekiyor kaydolmak için gerekli bilgileri eksiksiz ve gayet güzel bir biçimde dolduruyorum fakat giriş yaptığım zaman hata veriyor sürekli

Flaştool ile yapsan olmuyormu arkadaş? :mad:
Sen nelerle uğraşıyorsun! :D

metinn784

Üye
hocam ben rpmu yükleyemedim yardımcı olurmusun

metinn784

Üye
arkadaşlar ben rom u indiremiyorum yardımcı olurmusunuz

brk1287

Üye
Arkadaslar bu hatayı alıryorum emma da the phone is locked hatası veriyor flastooldada buna benzer bi hata veriyor yardımcı olurmusunuz

brk1287

Üye
emma ile yapınca this phone is locked hatası veriyor flastool ile yapıncada buna benzer bi seyler yazıyor yardımcı olabilecek varmı?

losefire

Üye
Arkadaşlar merhaba .. Flash tool ile telefonumu güncellersem garanti kapsamı dışında kalır mı ? Bu konu hakkında pek bilgim yok . Daha önce hiç yapmadığım bi işlem .

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadaşlar merhaba .. Flash tool ile telefonumu güncellersem garanti kapsamı dışında kalır mı ? Bu konu hakkında pek bilgim yok . Daha önce hiç yapmadığım bi işlem .

Hayır garanti dışı kalmaz!
Zaten sen orjinal stok rom dosyasını indiriyorsun ve bunu flaştool ile yükleme yapıyorsun. Bu kadar basit.
Sadece root ve boot kilidi kaldırdığında garanti dışı kalır.
Zaten boot kilidi açıkken orjinal rom yüklenmez :D

losefire

Üye
Hayır garanti dışı kalmaz!
Zaten sen orjinal stok rom dosyasını indiriyorsun ve bunu flaştool ile yükleme yapıyorsun. Bu kadar basit.
Sadece root ve boot kilidi kaldırdığında garanti dışı kalır.
Zaten boot kilidi açıkken orjinal rom yüklenmez :D

Cahilliğime verin . Vallahi gözü kör olsun bu cahilliğin :) Anlatılanları eksiksiz yaparsam bir sıkıntı çıkmaz heralde . Denemeye başlıyorum , özelden yardımcı olabilir misin bana ?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Cahilliğime verin . Vallahi gözü kör olsun bu cahilliğin :) Anlatılanları eksiksiz yaparsam bir sıkıntı çıkmaz heralde . Denemeye başlıyorum , özelden yardımcı olabilir misin bana ?

Tabi istediğiniz zaman yardım ederim! :)

brk1287

Üye

Önce flashtool indireceksin. Sonra o indirdiğiniz flashtoolun içinde drivers diye bir klasör olacak. adb drivers önce onu kurun. Daha sonra telefondan ayarlardan, usb hata ayıklaması, bilinmeyen kaynakları açın ve telefonu pcye msc (yığın depolama) modunda bağlayın. (Forumda mevcut, flashtool kullanımı ile ilgili konu, yine de yazdım kısaca.)
Flashtoolu açtınız tabi, flashtool telefonunuzu tanıdı. yukardaki şimşeğe basıyorsunuz, indirdiğiniz romu seçip devam ediyorsunuz. Size bir ekran gelir resimli, şöyle şöyle yap diye. PC Comp. dakinin aynısını yapıyorsunuz. Önce teli pc çekin. Sonra kapatın. Sonra tekrar pcye bağlarken bir tuşa basılı tutup bağlayacaksınız. (Ses kısmadır %90, ben de ses kısma, arc arc s de filan geri tuşu. Sizde de geri tuşu fiziksel olmadığından ses kısmadır. pc comp. neye basıyorsanız önceden yine ona basıcaksınız.)
Yüklenecek bitecek. Bu kadar. Romu da buradan indirebilirsiniz:

Xperia S 4.1.2 derleme numarası 6.2.B.0.200 olan.

- - - Eklendi - - -

Buradan flashtool indirebilirsiniz.

Ve demin izlediğim videoda gördüm ki dediğim gibi ses kısma tuşuna basılı tutuluyormuş xperia s de.

dediklerini herfiyen yaptım da emmada this phone is locked diye bir hata veriyor flastool dan da denedım ondada emmadakıne benzer bi hata veriyor yenı oldugum icin pek anlamadım.wifi,componion ce sony update center dan olmadı guncelleme bi yardım ederseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: hazocheby

mermer2010

Üye
güncelleme gelmiş gözüküyor sitede ben bağladım bilgisayara güncelledim telefonu yine 4.0.4 ü yükledi. Ne yapmam lazım?

Yassovego

Üye
6.1.A.2.45 e ne zaman gelir acaba bekle bekle bekle....

Üst Alt