İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Sürekli yapmadığı sürece önemli bir sorun değil.
Nadiren de olsa olabiliyor bu tip kapanma durumları.
bu 5 etti abi özgür hocam geçende de 3 defa ses kısma kamera tuşlarını anımsadığı halde ekranı anımsamıyordu yani ekrana basamıyordum

flutewoddy

flutewoddy

Üye
ya akşam benim telefon kendiliğinden kapandı telefonun ekranına vede herhangi bir tuşuna bastığım halde açılmadı şarja taktım gene açılmadı telefon ve en sonunda telefonun bataryasını çıkarıp taktım düzeldi bide telefonun kullanma kılvavuzunda nemli ortamlardan nemden dikkat edin diyor acaba korumak için acaba ellerim çok terliyo bazen telefonun çalışmama sebebi buda olabilirmi :(

benimde ekranı kapattığım zaman bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyordu gittim Nokia ya sordum çok sık olmuyorsa sorun olmaz ama çok sık oluyorsa garantiye ver yazılımını yenileyip verirler dedi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya saçma gibi gelecek ama bazen elimiz nemleniyor kullanım kılavuzunda nemden falan uzak tutun diyordu onlanda alakası olabilirmi acaba"

skynet

Üye
Arkadaşlar çektiğim videoları skydrive'ra yüklerken hepsi olmasa da bazılarını sıkıştırarak yüklüyor ve kalite düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim ? :hmmm

Yokmu bir bilgisi olan :islik

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yokmu bir bilgisi olan :islik

Hocam telefonunuzu biraz kurcalasanız göreceksiniz.
Telefonunuzu karıştırmaya bu kadar çekinmeyin.

Ayarlar > Yedekleme > Fotoğraflar bölümünde hem videolar hem de fotoğraflar için yedekleme kalitesi ayarları var.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye

Hocam telefonunuzu biraz kurcalasanız göreceksiniz.
Telefonunuzu karıştırmaya bu kadar çekinmeyin.

Ayarlar > Yedekleme > Fotoğraflar bölümünde hem videolar hem de fotoğraflar için yedekleme kalitesi ayarları var.

Hocam her ikisinde de kaliteyi en iyiye ayarladım ama değişen bir şey yok yüklemeden önce gene sıkıştırıyor.. Anlamadım gitti :bilmm Mecburen kalite bozulmasın diye pc'ye atıp oradan yüklüyorum
:alsana:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hocam her ikisinde de kaliteyi en iyiye ayarladım ama değişen bir şey yok yüklemeden önce gene sıkıştırıyor.. Anlamadım gitti :bilmm Mecburen kalite bozulmasın diye pc'ye atıp oradan yüklüyorum
:alsana:

Belki de "wifi bağlantısı olmadığı sırada" deniyorsanız otomatik olarak düşük kaliteye alıyordur ayarı :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yok hocam wifi bağlantısı var ve gayet iyi..:hmmm

SkyDrive'ın "tam çözünürlüklü" yedekleme desteği globale henüz yeni açılmaya başladı.
Belki özellik tam olarak aktif hale gelmemiş olabilir bilemiyorum.
Ancak yakında yükleyebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
fLuke!

fLuke!

Üye

Tam olarak bir zaman verilmiş olmasa da windowsphone için kesin gelecek.:oke:
tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

biraz wp marketine baktimda bence fazla bir eksigi yok magazanin.ama wp ye bi alternatif browser cikmali uc den baska.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İşin doğrusu dört gözle beklediğim tek browser opera. :oke:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
PureFood

PureFood

Üye
Ah Firefox'um da olsa keşke tilkim benim :D

serinaga

serinaga

Üye
İşin doğrusu dört gözle beklediğim tek browser opera. :oke:

Katılıyorum ...
Yada şu ie'ye sekmelere kolayca ulaşılabilirlik yapılsa, birkaçta özellik eklense başka browser'a gerek bile kalmayabilir diye düşünüyorum ...

IVI-Elia

Üye
Hatırlarsanız uygulama istekleri dn sık kullanılan uyg. oyunlar vs. ile bir konum vardı.Yabancı sitelerle iletişime geçicem demiştim.Kapsamlı bir araştırma sonucu WP kullanıcılarının beklediği oyun ve uygulamalarla ilgili geliştiricilere geri bildirim yapacağız.

Maxicep de dahil yerli yabancı 5 fırumun desteğiyle artık bizi dikkate almaları lazım.En azından Bi şeyler yapmamız gerek.Yakında güncellenecek

ÖEY

ÖEY

Üye
Hatırlarsanız uygulama istekleri dn sık kullanılan uyg. oyunlar vs. ile bir konum vardı.Yabancı sitelerle iletişime geçicem demiştim.Kapsamlı bir araştırma sonucu WP kullanıcılarının beklediği oyun ve uygulamalarla ilgili geliştiricilere geri bildirim yapacağız.

Maxicep de dahil yerli yabancı 5 fırumun desteğiyle artık bizi dikkate almaları lazım.En azından Bi şeyler yapmamız gerek.Yakında güncellenecek

Hadi baklaım hayırlısı olsun:oke: Her türlü desteği vermeye hazırız bekliyoruz senden haberleri:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Katılıyorum ...
Yada şu ie'ye sekmelere kolayca ulaşılabilirlik yapılsa, birkaçta özellik eklense başka browser'a gerek bile kalmayabilir diye düşünüyorum ...
Olabilir tabi abi, bakalım İe11 bize ne yenilikler sunacak onuda merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
şu "Ayarlar" konusuna da bir el atsalar çok iyi olacak. bütün ayarlar aynı yerde uzunca bir listede toplanmış. birkaç kategoriye ayırıp öyle dizayn etseler iyi olur. birde ana ekranın sol kenarından da wifi, mobil net, parlaklık, nfc gibi pratik ayarların olduğu bir çubuk olmalı. nokia duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

• Beğen

Üst Alt