s3 almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

mca43

Üye
    Konu Sahibi
s3 almalımıyım
arkadaşlar ben s3 alacağım ama olumlu ve olumsuz yorumlar aldım genelde olumlu yorumlar aldım fakat olumsuz yorumlar aklımı karıştırdı yardımcı olursanız sevinirim :D

123456hsn123456

Üye
s3 i serisi al bence ben s3 ün bir olumsuz yanını duymadım para sınırı yoksa s4 i serisi çıkana kadar bekle s4 i al

lock66

Üye
bence bekleyebiliyorsan bir ay kadar daha ekle s4 fiyatı düşsün biraz onu al

fingerback5

fingerback5

Üye
Bekle biraz s4ün tadını çıkar.

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 al bence.

MaxipmaN

Üye
s4 ü bekle az daha

fk555897

fk555897

Üye
s3 i serisi al bence ben s3 ün bir olumsuz yanını duymadım para sınırı yoksa s4 i serisi çıkana kadar bekle s4 i al

S3i derken neyi kast ettin.

Arkadaşım sanada LG Nexus 4'ü öneririm. Multimedya istersen S3 işini görür.

mca43

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim karar değiştirirsem almazlar diye kokuyorum o yüzden s3 alacağım :D s3 internetten mi yoksa mağazalardan mı almalıyım

EmreReiz

EmreReiz

Üye
bence mağazadan al en güvenlisi

akolik

akolik

Üye
s3 mini kullanıyorum ve gayet memnunum yani kesinlikle alabilirsin s3 benimkinde çok daha iyi :D ayrıca fiyatta düştü :D yani ben bnu alalı 3 ay oldu bilseydm bekle normal s3 alırdım bnm aldığım zaman 1600dü s3 şu an s4 1800 :D s3te 1000tl :D ben s3miniyi vatan bilgisayardan 900tlye aldım ama alabilirsen note2de çok güzel telefon abimle yengem kullanıyor cidden güzel telefon :D

sefakaryel

Üye
s4 almalısın bence s3'e fark atıyor..

MrExpert

MrExpert

Üye
Alınabilir bir cihaz.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
al gtsin

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 iyidir S4un yaptigi herseyi yapıyor

umutbabaaa

Üye

Adamın Dediğini bir düşün...
note 2 s3 e göre daha kıymetli bir cihaz ram 2gb olmasından dolayı kasılma yapmaz bu zamanlarda 1400e düsmeside çok güzel en azından note 2 ısınmayan bir cihaz nexus 4 fazla ısınıyor kullananlara sor

MaxipmaN

Üye
Adamın Dediğini bir düşün...
note 2 s3 e göre daha kıymetli bir cihaz ram 2gb olmasından dolayı kasılma yapmaz bu zamanlarda 1400e düsmeside çok güzel en azından note 2 ısınmayan bir cihaz nexus 4 fazla ısınıyor kullananlara sor

s4 fazla ısınıyor demek istedin sanırım

cardanadam

cardanadam

Üye
S3 iyidir S4un yaptigi herseyi yapıyor

güldürme beni bende ikiside var ebatları hemen hemen aynı sadece s4 daha ince ve hafif diyer şeyler zaten farklı nasıl s4 ün yaptığı her şeyi yapacakmış anlat bakalım en ufak özelliği bir televizyon kumandası olarak kullanabilme resim çekme modları sonra gurup play özelliği gram takılma ve kasma olmaması daha sayayımmı

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

güldürme beni bende ikiside var ebatları hemen hemen aynı sadece s4 daha ince ve hafif diyer şeyler zaten farklı nasıl s4 ün yaptığı her şeyi yapacakmış anlat bakalım en ufak özelliği bir televizyon kumandası olarak kullanabilme resim çekme modları sonra gurup play özelliği gram takılma ve kasma olmaması daha sayayımmı

Ya o yoruma çok güldüm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt