Nokia güneşten şarj edilebilir bir ekran ile bir telefon yayınlayacak?

Sponsorlu Bağlantılar

grosmall

grosmall

Üye
    Konu Sahibi
yabancı bir sitede buldum

/

Tarih - 15.02.2013
Fin cep telefonu üreticisi güneş tarafından şarj edilebilir yüzeylerin geliştirme yapan, WYSIPS ilk ortağı biri haline gelmiştir. Bu malzemeler görüntüleme numarasını entegre ve% 20 pil ömrünü uzatmak olabilir.
Teknoloji ekranı ve aygıt arasında bir yarı-silindirik bir mercek oluşan membran yerleştiriliş dayanmaktadır. Telefon gün ışığında ve yapay altında şarj edilebilir.

video

Temsilciler WYSIPS bu teknolojiyi kullanarak ilk telefonu bu sonbaharda satışa görünebilir iddia.Ancak, aynı telefon yayınlayacak üreticinin hiçbir söz vardır. Haber başında söylenenleri dayanarak, bu telefonların serbest tarafından işgal olacağını kabul edilebilir . Ancak, bu sadece spekülasyon.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
kullanışlı olmaz bence

sekajmer

sekajmer

Üye
Bende duymuştum şaşırdım ama günlük kullanıma uyumlu olmadığı açıklanınca hevesim kaçmıştı

hikmet366

hikmet366

Üye
kullanışlı olur mu bilemem ama iyibir telefon cıkaçağından emin değilim

paradox07

paradox07

Üye
google translate cumlelerine benziyor sanki :kop: yine de emek vermissin haber icin :tşk:

avcitalip

avcitalip

Üye
belki hatırlayanlar vardır ben aylar öncesinden böyle bir teknolojiden bahsetmiştim :evet: bunun güneş ışığıyla mümkün olmayacağını söylemiştiler :evet: tek fark ekranı güneş paneli kullanmak yerine arka kapağı kullanmaktı :zzz:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Iyi olur bence.

marist

marist

Üye
Bilgi icin teşekkürler.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: