Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

fsagcan

Üye
Benim telefon bu günlerde kendiliğinden aşırı derecede takılmaya başladı, videoda, facebook ta falan, bende factory reset yaptım,
onun faydası olur gibi şimdi, ama ilerleyen günlerde belli olacak,
bu şekilde kalsamı yoksa tekrar odin ile almanya yazılımını yüklesem mi, bu arada cocore 6,2 yi yüklesem diyorum ama hiçbir artılarını göremedim onların sadece bi sürü şarj yiyor o kadar.

ayrıca CIA-caller diye bir program var kullananlar hakkında yorum rica ediyorum, ben yeni kullanmaya başladım da

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon bu günlerde kendiliğinden aşırı derecede takılmaya başladı, videoda, facebook ta falan, bende factory reset yaptım,
bu şekilde kalsamı yoksa tekrar odin ile almanya yazılımını yüklesem mi, bu arada cocore 6,2 yi yüklesem diyorum ama hiçbir artılarını göremedim onların sadece bi sürü şarj yiyor o kadar.

ayrıca CIA-caller diye bir program var kullananlar hakkında yorum rica ediyorum, ben yeni kullanmaya başladım da

yüklediğin bir uygulamadan kaynaklanıyordur ısınma sorunu çihazı kapatıp yeniden açman yeterli format filan atmana gerek yok neyse ben 6.2 yi yükledim biraz daha hızlı gibi iyi yani sende yükleye bilirsin sorun yok o cia rehberi hakkında bilgim yok neden ihtiyaç duyuyorsun bu uygulamaya

darkleader

darkleader

Üye

Bahsettiğin uygulama insanların rehber bilgilerini toplayıp bir merkeze kaydetmekten baska birsey degil .Yani milletin rehberlerini çalıyorlar.
Uygulamayı yükleyenlerin rehberdeki bilgilerini merkez bir hafızada toplayıp,seni arayan biri olduğunda ve bu merkezde bilgileri ne şekikde kaydedildiyse telefon geldiğinde o şekilde telefonunda görünmesini sağlıyor.
Örnek olarak bu uygulmayı kullanan birsi telefonuna herhangi bir numarayı Ahmet olarak keydetmiş diyelim. Bu uygulamayı kullanarak rehber bilgilerini "kaptırdırdığından" o merkezde seni arayan numara Ahmet ismi ile sistemde kayıtlı olacak ve seni aradığında sana Ahmet olarak görünecek.
Aynı numarayı birden fazla kisi sisteme kaptırdıysa ve telefonundaki isim hangisinde daha uzun ise o ismi kullanılacak.
Birisi telefonuna babasını babam diye kaydetse ve bu uygulamayı yüklese senin telefonuna gelen numarada babam olarak görünecek.
Tam bir saçmalık yani.
Ben bulaşma derim.

fsagcan

Üye
Ben rehberimi paylaşmadım , ama yorumlarınızda haklısınız, sonuçta al kardeşim benim rehberimde bu kadar adam var isimleri şunlar telefonları şunlar diyorsun, bu arada benim rehberde de 415 kişi olduğuna göre sakat bir durum, kullanmamak gerek,

factory reseti attım yinede ben de makina biraz ağır çalışıyor gibi, bilmiyorum biraz böyle kullanayım diyorum bakalım ne olacak.

teşekkürler

darkleader

darkleader

Üye
yüklediğin bir uygulamadan kaynaklanıyordur ısınma sorunu çihazı kapatıp yeniden açman yeterli format filan atmana gerek yok neyse ben 6.2 yi yükledim biraz daha hızlı gibi iyi yani sende yükleye bilirsin sorun yok o cia rehberi hakkında bilgim yok neden ihtiyaç duyuyorsun bu uygulamaya

Hocam 6.2 yi bende yükleyecektim fakat link2sd ve supersu güncellemesi yapmıştm bir ara onlardan olacak recovery ekranı değişmiş dokunmatik olmuş.
Nereden recovery yükseltecez, kernelleri nereden yükleyeceğiz anlayamadım.
Yardımcı olabilirmisin.
Teşekkürler

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 6.2 yi bende yükleyecektim fakat link2sd ve supersu güncellemesi yapmıştm bir ara onlardan olacak recovery ekranı değişmiş dokunmatik olmuş.
Nereden recovery yükseltecez, kernelleri nereden yükleyeceğiz anlayamadım.
Yardımcı olabilirmisin.
Teşekkürler
şimdi hocam recoveri modu bir kereye mahsuz yükseltiyoruz cwm olanı yani sen bunu yaprın galiba sonrası cocore kerneli twm olan bunu değiştiriyor dokunmatik yapıyor sen zipli cocore 6.2 dosyasını bul alttakini ok işaretini yavaşça sağa doğru çek yüklendiğini göreceksin

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
şimdi hocam recoveri modu bir kereye mahsuz yükseltiyoruz cwm olanı yani sen bunu yaprın galiba sonrası cocore kerneli twm olan bunu değiştiriyor dokunmatik yapıyor sen zipli cocore 6.2 dosyasını bul alttakini ok işaretini yavaşça sağa doğru çek yüklendiğini göreceksin

Cocorelerin ikisi görünmüyor yanlız.
Sadece twrp olan var.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
telefonun dahili hafızasına atıyorsun sonra recoveri moddan onları buluyorsun biraz kurcala bulursun bende ilk başta zorlanmıştım ama buldum :)

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
telefonun dahili hafızasına atıyorsun sonra recoveri moddan onları buluyorsun biraz kurcala bulursun bende ilk başta zorlanmıştım ama buldum :)

Eyvallah usta .İkiside aynı yerde aslında biraz kurcalayım dediğin gibi bakalım ne olacak :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler kusura bakmayın ama ben bu cocoore 6.2 yi beğenmedim :( bir anda acayip bir şekilde ne oldu ise şarj bitirdi birde Google play dan video açarken takılma filan olUyor ben 6.0 a geri döndüm bilginize.

fsagcan

Üye
Ya beyler kusura bakmayın ama ben bu cocoore 6.2 yi beğenmedim :( bir anda acayip bir şekilde ne oldu ise şarj bitirdi birde Google play dan video açarken takılma filan olUyor ben 6.0 a geri döndüm bilginize.

aslında haklısın ben 6,2 yi kurmadım ama, 5 sürümlerinde iken 5,0 en iyisi olandı, diğerleri performansta bir fark olmadığı gibi şarjı da çok kullanıyordu.
6,0 dan memnun musun peki ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
evet 6.0 çok iyi sorunsuz problemsiz tavsiye ederim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

fsagcan

Üye
holanda romunu kurdum, yeni olduğundan pek bir fark göremedim,
roma ek olarak samsung go diye bir uygulama gelmiş, ama etkinleştirmedim, sanki face ve twt kısayollar gibi ortaya bir bar yapıyor gibi bişey

cocore 6.yı kurdum bakalım artık, aktif bir telefon kullanıcı olarak 1-2 güne net durumu belli olur :;

fsagcan

Üye
Hollanda romu gayet güzel, aslında Almanya ile aynı diyebiliriz,
cocore 6,0 ile hayet güzel ve akıcı tabi arada yine beyni sulanmıyo değil,
o da telefon araçta falan sıcakta kaldığında oluyor diye düşünüyorum,

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar google play güncellenmiş bizde ki 1.6 bu ise 1.10 yenilikler ise;

Aşırı pil tüketme ve hatalar düzeltilmiş

Arayüz değişiklikleri

Aç.Yükle.Kaldır.Güncelle.....butonları değişmiş

Farklı renk butonları

buyurun :

fsagcan

Üye

Arayüz değişiklikleri

Farklı renk butonları

buyurun :

ben yaklaşık 2-3 haftadır bunu kullanıyorum, kendiliğinden güncellemişti,
demek ki size güncelleme gelmemiş.

darkleader

darkleader

Üye

Arayüz değişiklikleri

Farklı renk butonları

buyurun :

Hocam google play değişeli 1 ay oluyor. :) Sana güncelleme niye geç geldi acaba?

Takipçi Satın Al

Üst Alt