Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
ben yaklaşık 2-3 haftadır bunu kullanıyorum, kendiliğinden güncellemişti,
demek ki size güncelleme gelmemiş.
arkadaşlar kesinlikle bir yanlışınız var bunu çıkış tarihi zaten 30 mayıs size nasıl bir iki hafta erkenden geliyor yahu :) hiç bir yerde yokken ilk ben buradan yayınladım yine de yaranamadım neye göre bizde vardı diyorsunuz hiç baktınız mı ayarlardan Google play sürümünün kaç olduğuna daha yeni yeni 1 2 gün içinde piyasaya güncelleme verdi bir yanlışınız var arkadaşlar teessüf ederim

fsagcan

Üye
arkadaşlar kesinlikle bir yanlışınız var bunu çıkış tarihi zaten 30 mayıs size nasıl bir iki hafta erkenden geliyor yahu :) hiç bir yerde yokken ilk ben buradan yayınladım yine de yaranamadım neye göre bizde vardı diyorsunuz hiç baktınız mı ayarlardan Google play sürümünün kaç olduğuna daha yeni yeni 1 2 gün içinde piyasaya güncelleme verdi bir yanlışınız var arkadaşlar teessüf ederim

kızman için söylemedim, neden yaranamıyormuşsun ki ya, senin paylaştığın bir çok bilgiden faydalanıyoruz tabi ki, emeğine sağlık,
benimki önce siyah falandı, 1-2 haftadır böyle yeşil kullandığımdan öyle dedim, ben sürüm kontrolü yapmadım ki, kızma birader :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
kızman için söylemedim, neden yaranamıyormuşsun ki ya, senin paylaştığın bir çok bilgiden faydalanıyoruz tabi ki, emeğine sağlık,
benimki önce siyah falandı, 1-2 haftadır böyle yeşil kullandığımdan öyle dedim, ben sürüm kontrolü yapmadım ki, kızma birader :)
yok dostum kızmadım niye kızayım ki sadece bilgilendirmek istedim:)

fsagcan

Üye
arkadaşlar birşey soracağım,
benim telim genelde yay olduğumda cebimde oluyor. telefon çalınca elimi cebime attığımda telefon açılmış oluyor (cevap verilmiş)
ama ben yeşili sürmemiş oluyorum aslında. bunu bir engelleme yolu yokmudur. telefon kendiliğinden açılıyor, ne yapmalıyım.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birşey soracağım,
benim telim genelde yay olduğumda cebimde oluyor. telefon çalınca elimi cebime attığımda telefon açılmış oluyor (cevap verilmiş)
ama ben yeşili sürmemiş oluyorum aslında. bunu bir engelleme yolu yokmudur. telefon kendiliğinden açılıyor, ne yapmalıyım.
o bazen bana da oluyor, galiba elimiz değiyor o yeşil açılış ikonuna büyük bir ihtimal ile ekrana elimiz değiyor galiba dostum çözüm yolu olarak şimdilik aklıma bir şey gelmiyor neyse ben de bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinle artık yazılım ile pek ciddi bir sıkıntımız yok i9070 advance ile ilgili oyun ve uygulama arşivi yapalım diyorum mesela bende çok güzel igo nun navigasyonu var 27 mayıs2013 hiç bir yerde kolay kolay son versiyon bulunmaz ben buldum hallettim paylaşmak istiyorum yada bunun gibi bir arşiv yapmaya ne dersiniz kendi aramızda kendi yağımız ile kavrulalım olur :)

• Beğen
Tepkiler: fsagcan

fsagcan

Üye
o bazen bana da oluyor, galiba elimiz değiyor o yeşil açılış ikonuna büyük bir ihtimal ile ekrana elimiz değiyor galiba dostum çözüm yolu olarak şimdilik aklıma bir şey gelmiyor neyse ben de bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinle artık yazılım ile pek ciddi bir sıkıntımız yok i9070 advance ile ilgili oyun ve uygulama arşivi yapalım diyorum mesela bende çok güzel igo nun navigasyonu var 27 mayıs2013 hiç bir yerde kolay kolay son versiyon bulunmaz ben buldum hallettim paylaşmak istiyorum yada bunun gibi bir arşiv yapmaya ne dersiniz kendi aramızda kendi yağımız ile kavrulalım olur :)

Ne diyeyim süper olur, inanın her pc başına oturduğumda baktığım ilk yer burası oluyor, haberlerden bile önce,
böyle bir program arşivi süper olur, bu konu üzerinden mi devam edeceğiz? elimden gelen desteği sağlarım,
bu arada o navigasyonu bana atarsan sevinirim,

buda benden bileniniz vardır gerçi ama diye bir site var, bu sitede bir çok uygulamanın apk sini ve prosunu indirebiliyorsunuz.

syg.

- - - Eklendi - - -

[h=3]A.I.type Keyboard Plus v1.9.8.5 APK[/h]Iphone klavyesi, Türkçe dil seçeneği mevcut, şarj harcamayan, gayet kullanışlı bir uygulama, kesinlikle tavsiyemdir.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Ne diyeyim süper olur, inanın her pc başına oturduğumda baktığım ilk yer burası oluyor, haberlerden bile önce,
böyle bir program arşivi süper olur, bu konu üzerinden mi devam edeceğiz? elimden gelen desteği sağlarım,
bu arada o navigasyonu bana atarsan sevinirim,

buda benden bileniniz vardır gerçi ama diye bir site var, bu sitede bir çok uygulamanın apk sini ve prosunu indirebiliyorsunuz.

syg.

- - - Eklendi - - -

A.I.type Keyboard Plus v1.9.8.5 APK

Iphone klavyesi, Türkçe dil seçeneği mevcut, şarj harcamayan, gayet kullanışlı bir uygulama, kesinlikle tavsiyemdir.

yok hocam ben eski konulardan bir link vereceğim oradan devam ederiz ayrıca bu klavye samsung klavye gibi arka planda çalışmıyor mu ? eğer öyle ise çok iyi

fsagcan

Üye
arka planda çalışıyor, ben kullanıyorum.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Bende herturlu oyun apk konusunda yardımcı olurum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
iGO.part1.rar
iGO.part2.rar
iGO.part3.rar
iGO.part4.rar
iGO.part5.rar
iGO.part6.rar şimdi arkadaşlar bir çok navigasyon var içlerinden adres bulma konusunda en iyisi igo altarnatif olarak diğer navigasyon ları da deneye bilirsiniz , bende igo yu yayınlayacaktım ama başka bir arkadaş bendekinin de bir üstünü bulmuş onu yayınlamış linkler için paylaşımı yasaklamış ama konu açmadan buradan linkleri size veriyorum buyurun aksi bir durumda bana buradan bildirin

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
iGO.part1.rar
iGO.part2.rar
iGO.part3.rar
iGO.part4.rar
iGO.part5.rar
iGO.part6.rar şimdi arkadaşlar bir çok navigasyon var içlerinden adres bulma konusunda en iyisi igo altarnatif olarak diğer navigasyon ları da deneye bilirsiniz , bende igo yu yayınlayacaktım ama başka bir arkadaş bendekinin de bir üstünü bulmuş onu yayınlamış linkler için paylaşımı yasaklamış ama konu açmadan buradan linkleri size veriyorum buyurun aksi bir durumda bana buradan bildirin

hocam bende
sygic ve igo var
igo harita surumum 2013.Q3[130507] igo surumum
9.6.22.290143 bundan daha guncel mi?

- - - Eklendi - - -

sensör duyarlı araba yarışı varmı elinde? asphalt 7 falan

var var olmazmi
hangisi lazim
asphalt 5 6 7
most wanted (sınırsız parA)tavsiyendir
real racing 2 3
nfs shift

kucuk oyun
Beach buggy blitz (sınırsız para) tavsiyemdir
racing tunder
bunlar var elimde istek olursa onlarida bulurum

fsagcan

Üye
bi most wanted alalım o zaman :)

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
buyur datayi 3g yada wifi ile indir

• Beğen
Tepkiler: fsagcan
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
iGO PRIMO v9.6.22.297071 olan haritalar 2013 ün ilk çeyreği zaten daha üstü yok (2013.03) sizde ki ile aynı galiba sadece igo nun kendi uygulaması yeni ama çok fazla da arasında bir fark yok sende ki de yeni sayılır ayrıca bende senden şu most wanted (sınırsız parA) hilesini almak istiyorum t.beckap ile yedekleyim bana da verebilir misin sitede vardı ama ben bir türlü yapamadım olmuyor sınırsız para hilesini

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim bu aralar net ile sıkıntı var bir kişi şu pess2013 e bakabilir mi çıkmış diyorlar ne iştir ?

fsagcan

Üye
iGO PRIMO v9.6.22.297071 olan haritalar 2013 ün ilk çeyreği zaten daha üstü yok (2013.03) sizde ki ile aynı galiba sadece igo nun kendi uygulaması yeni ama çok fazla da arasında bir fark yok sende ki de yeni sayılır ayrıca bende senden şu most wanted (sınırsız parA) hilesini almak istiyorum t.beckap ile yedekleyim bana da verebilir misin sitede vardı ama ben bir türlü yapamadım olmuyor sınırsız para hilesini

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim bu aralar net ile sıkıntı var bir kişi şu pess2013 e bakabilir mi çıkmış diyorlar ne iştir ?

Bugün sizlerle ''Pes 2013 Android'' adlı aylardır hatta neredeyse 1 yıldır beklenen Pes 2013 Apk İndir'i paylaşacağım,yoğun ve uzun süren çabalarım sonucu deneme yanılma yoluyla keşfettiğim bu yöntemle Pes 2013 Android İndir'i sorunsuz bir şekildecihazımda çalıştırdım.Yalan dolan yok,hatta oyun hakkında yorumlarımı da sizlerle paylaşayım :)
Pes 2013 Apk pes 2012'ye göre gerçekten çok daha üstün ve başarılı olmuş,tek sorun benim cihazımda çok aşırı derecede kasması ancak kaliteli cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışacaktır eminim.Kurulumu buradan anlatmayacağım.Kurulum altta indirme linkini verdiğim rar dosyasının içindedir.Rar dosyası şifrelidir.
Rar Dosyasının Şifresini Öğrenmek İçin Yapmanız Gerekenler:
1-)Sağ üstte bulunan ''Bu Siteye Katılın'' yazan yerden sitemize üye olmalısınız.
2-)Sitemize üye olma işlemini tamamladıktan sonra facebook adresinizi verin,merak etmeyin yorumlar sadece tarafımızca görülecektir ve yayınlanmayacaktır.Rar Şifresini facebook üzerinden mesaj yoluyla size vereceğiz.Msn ve mail adresini kesinlikle kabul etmiyoruz.
3-)Konuya yorum da atmanız gerekiyor,ben üye oldum,face adresim şu tarzında.Yorum atmadan direk facebook sayfamıza mesaj atan arkadaşlar kaale alınmayacaktır.

Pes 2013 Android Görseller:

Pes 2013 Android İndir Tanıtım Videosu:

orada yazan metin bu, yapmam gereken bişey varsa söyle, nette sınır yok benim.

bu arada isa_derin kardeşime de most wanted için teşekkür ederim, indirdim kurdum çalıştırdım, çok saol, oğlum için iyi oldu.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
pess2013 ü indir kur bakalım aslı var mı adam yaptım oynuyorum diyor çok sinir bozucu bir linkten upload yapmış çok yavaş indiriyor birde şifre için kayıt istiyor neyse bi hallet bakalım bize mutlu haberler ver bir de şu most wanted para hilesini yapabildin mi?

fsagcan

Üye
pess2013 ü indir kur bakalım aslı var mı adam yaptım oynuyorum diyor çok sinir bozucu bir linkten upload yapmış çok yavaş indiriyor birde şifre için kayıt istiyor neyse bi hallet bakalım bize mutlu haberler ver bir de şu most wanted para hilesini yapabildin mi?

pess2013 ü kuramayacam sanırım, sebebi futbolla uzaktan yakından ilgim olmayışı :), ama isterseniz oradan indirip başka bir yere upload edebilirim.
most wanted para hilesini yapmadım, nasıl yapılacak anlatım varmı bir yerlerde?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
pess2013 ü kuramayacam sanırım, sebebi futbolla uzaktan yakından ilgim olmayışı :), ama isterseniz oradan indirip başka bir yere upload edebilirim.
most wanted para hilesini yapmadım, nasıl yapılacak anlatım varmı bir yerlerde?
valla çok iyi olur kardeşim zippyshare.com dan yükleme yaparsan sevinirim ama çalışıp çalışmadığını test etsek iyi olurdu neyse siz yükleyin zippyshare ye biz deneriz teşekkürler

fsagcan

Üye
valla çok iyi olur kardeşim zippyshare.com dan yükleme yaparsan sevinirim ama çalışıp çalışmadığını test etsek iyi olurdu neyse siz yükleyin zippyshare ye biz deneriz teşekkürler

indirmeye başladım 1 saat kadar sürecek gibi, insin yükler linki veririm, 440mb dosya

- - - Eklendi - - -

ya arkadaş dosyayı indirdim de o zippshare ye dosya download boyutu 200 mb en fazla, bizim dosya 440 mb. dosyayı böleyim dedim, pesi yayınlayan herif anasının nikahını istemiş zip şifresi için, şifre işini çözersen zippye atarım , zaapsak?

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

Üst Alt