Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
Mert-77

Mert-77

Üye
Herşeyi iyi güzel hoş da telefon hafızası çok az. Kaliteli 4 tane oyun yükleyemiyorum. Root etmeden uygulamaları direk hafıza kartına kurabileceğimiz bir yöntem yok mu?

Samet.25

Herşeyi iyi güzel hoş da telefon hafızası çok az. Kaliteli 4 tane oyun yükleyemiyorum. Root etmeden uygulamaları direk hafıza kartına kurabileceğimiz bir yöntem yok mu?

Hafiza az olmasi telefonun hatasi degil yuksek hafizalisini alirsin biter. Diger olaya gelince root lamani tavsiye ederim ben rootladim rahatladim gl to sd ile rahatlikla hafiza kartina tasiniyor garantilik bi durum olursa fabrika ayarlarina dondurursun olur biter

53cc

53cc

Üye
Mobil data açık olmadan mms gönderilemiyor. Wifi açık olsa bile:rolleyes:

umutsullu

Üye
Arkadaşlar 2 ay oldu yaklaşık verdiğim paraya değdii hafıza bnde sorun değil tek sorunum iki kızla bi anda konuşamıyorum jarz sorun 1 gün devirmiyo ortalama 10 saat bide eski 3310 lar gibi seri değil hafif kasılma oluyr bi gün biriyle diğer gün biriylee zaman kaybı var :))

mr_hasan

Üye
arkadaşlar bende telefonu rootladım bir denim dedim bakalım neye faydaı olcak diye daha cok şarz icin kurdum ne tavsiye edersiniz hangi programlaı kullanmamı taviye edersiniz birde cpu ile ilgili program kurdum en güzel ayar hangisi set for cpu kurdum en güzel ayarı hangisi bilen varsa yardımcı olsun ...

emrh77

emrh77

Üye
resimler bidaha upload etsen baştakiler hiç açılmıyor )=

sultanmurad

Üye
internetten video izleyemiyorum s3 mini de sürüm jelly bean. yardım lütfen

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Sitede mevcut flash playerler var bunlari yükle ben izliyorum sorun yok

abcderhan

Üye
ben de yeni s3 mini aldim Telefonumu z4root ile root layabilir miyim

AHMED...

AHMED...

Üye
iki cihaz arasında kalmıştım sonunda s3 miniyi kararlaştırdım aklımdaki soruları beş sayfa yorum okuduktan sonra cevap buldum birincisi bu pixel sayılıyor durumuydu ikincisi hafıza durumuydu onunda çözümü varmış androidi hiç anlamam zamanla onuda öğreniriz :)kamera da fena değilmiş :)bir soru daha var aklımda dışarıya sesi nasıl veriyor tatmin edicimı birde kulaklık sesi nasıl arkadaşlar kulaklıkta bass tiz nasıl geliyor müzik dinlerken keyif veriyor mu birde yazılım güncellemesi devamlı alıyor mu yazılım yönünden s3 ile ayni diye okumuştum birde hafıza farkı oldu için mini ile s3 e nasıl eksiksiz yazılım oluyor diye yorumlar okumuştum :) sanırım kullanıcılar memnun mini den merak ettiğim müzik sesi ile kulaklık sesi

- - - Eklendi - - -

ha birde ben oyun oynamam telefondan s3 miniden beklentim web de kolay hızlı kasılmadan kullanım flash player programı da kuruluyormuş birde müzik film internet radyosu favorilerim bunlardan yanada sıkınti olmaz sanırım zaten n8 den sonra s3 mini ye geçtiğimde tofaştan ferrariye binmiş gibi olurum dimı :D

artistalper

Üye
Xda'da yeni rom çıkmış beyler bi bakın isterseniz.

h t t p : / / a d f . l y / R 6 l 0 C

[boşluk bırakmamın sebebi eski üyeliğimi unuttum yeni üyelik link aktif olmadığı için link olmuyor o yüzden]

AHMED...

AHMED...

Üye
soruma cevap vercek varmı arkadaşlar

koray777

koray777

Üye
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Alarmi sabah 4:45'e kuruyorum bir gun sonrasina kuruyor "alarma 1 gün 4 saat var" gibi yaziyor
Sabah 7'ye kuruyorum sorun yok. Konu hakkinda yardımlarınızı bekliyorum
Simdiden Teşekkürler.

RowneSM

RowneSM

Üye
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Alarmi sabah 4:45'e kuruyorum bir gun sonrasina kuruyor "alarma 1 gün 4 saat var" gibi yaziyor
Sabah 7'ye kuruyorum sorun yok. Konu hakkinda yardımlarınızı bekliyorum
Simdiden Teşekkürler.

Valla bende s3 mini kullanıyorum ama boyle bir sorunla karşılaşmadım acaba tarih ayarlarinizda sorunmu var ?

serseçil

serseçil

Üye
telefonun her giriş sayfasına farklı resim yükleyemiyormuyuz acaba.okuyorsa nasıl oluyor yardım eder misiniz.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaslar bu yaz inşallah bi işe girip telefon alacağım ama lumia 520 s3 mini ve gm discovery arasında kaldım bi yardımcı olursanız sevinirim :)

emre2574

emre2574

Üye
şarjı gunluk ınternet kullanımı wifi veya mobil veriden ve biraz sms atmak için kullanılırsa ne kadar dayanıyor acaba

serseçil

serseçil

Üye

nasıl yani geçiş ekranlara farklı duvarkağıdı olmuyor mu
.

valla brn bir türlü beceremedim.c6 01 kullanıyorum her giriş sayfamda başka fotoğraf var,duvar kağıdım var.ama bunda başaramadım.ya kilit ekranı oluyor ya da ana ekran.bilen varsa tarif etsin artık.

Üst Alt