simdide haftalik sinirsiz net kalkmis!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
simdide haftalik sinirsiz net kalkmis!!!!
bu vodafone ne yapmaya calisiyor anlamadim amaclari ne yav musteri kaybediyorsunuz size sesleniyorum 1gb 20 tl kazik be android kullaniyorum ben bu paketi en fazla 3 gunde bitiririm en fazla!!!!

Metin137

Metin137

Üye
aynen ya bende bir hafta önce 11tl ye 250mb aldım bir aylık zanettim ama 250mb bittiği an internetim bitti bu nedir ya bizi zorla h@ndler uygulamalara yöneltiyorlar:x

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynı durum bende de mevcut,kazık diye Turkcell den kaçtık vodafone ise sanki farklı.Avea ya geçmeyi düşünüyorum sırf şu internet yüzünden.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vodafon bike bile müşteri kaybediyor

kcsoft

kcsoft

Üye
ayvayı yedik

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya bende bir hafta önce 11tl ye 250mb aldım bir aylık zanettim ama 250mb bittiği an internetim bitti bu nedir ya bizi zorla h@ndler uygulamalara yöneltiyorlar:x

aynen bende buna inat kullanicam kullanmayada devam edicem sinirsiz cikarana kadar

- - - Eklendi - - -

Aynı durum bende de mevcut,kazık diye Turkcell den kaçtık vodafone ise sanki farklı.Avea ya geçmeyi düşünüyorum sırf şu internet yüzünden.

benim gecme imkanim olsa gecmistim simdi ailem voda kullandigi icin

messevim

messevim

Üye
h@ndlersağolsun. Internet derdimiz Yok

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
vodafon bike bile müşteri kaybediyor

hemde hergun kaybediyor tel kullananlarin %80 nine yakin int kullaniyomus simdi bu insanlar kazik yiyor aylik 20 tl 1 gb icin

- - - Eklendi - - -

yavasti filan ama en azindan sinirsizdi evet gercektende ayvayi yedik

- - - Eklendi - - -

h@ndlersağolsun. Internet derdimiz Yok

ama iste mesela play store yok face pokeri oynamak istiyorum onada int yok 10 mb ustu bisey indiremiyorum zaten yetersiz yani

larten123

larten123

Üye
h@ndlerla yapılabilecekler az yani opera ucweb daha fazlası pek yok turkcell ve vodafone böyle vodafoneumu aveaya geçireceğim aylık sınırsız 22 tl daha uygun paketleri de var

messevim

messevim

Üye
hemde hergun kaybediyor tel kullananlarin %80 nine yakin int kullaniyomus simdi bu insanlar kazik yiyor aylik 20 tl 1 gb icin

- - - Eklendi - - -

yavasti filan ama en azindan sinirsizdi evet gercektende ayvayi yedik

- - - Eklendi - - -

ama iste mesela play store yok face pokeri oynamak istiyorum onada int yok 10 mb ustu bisey indiremiyorum zaten yetersiz yani

10 mb mı ? Ben film indiriyorum.. Store ye de gerek Yok. Istedigin oyun Ve program i google ye yaz apk. Si veya sisxi ni indir.

larten123

larten123

Üye
ne olursa olsun normal internet farklı oluyor

burakkk97

Üye
Haftalik asimsiz paket cikarmislar 6 TL 50 MB'dan sonra hiz dusuyor. Sirf yazili haftasinda WhatsApp kullanmak icin aldim yoksa forever h@ndler :ehe

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
10 mb mı ? Ben film indiriyorum.. Store ye de gerek Yok. Istedigin oyun Ve program i google ye yaz apk. Si veya sisxi ni indir.

nasil yani kardes sisx nolur bi yardimci ol verem oldum bi site ismi sole pm den sana zahmet okadar indiriyom inmiyor yani 10mb fazla

larten123

larten123

Üye
Haftalik asimsiz paket cikarmislar 6 TL 50 MB'dan sonra hiz dusuyor. Sirf yazili haftasinda WhatsApp kullanmak icin aldim yoksa forever h@ndler :ehe

:kotu: vodafoneu aveaya geçireceğim zaten iphone 4s alacağım internetsiz kullanılmaz h@ndler çalışmaz

emreolol

Üye
    Konu Sahibi

vodafobe mi kalkti ya biz burda ne konusuyoz sanki:)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ben kullanıyorum girdiriyorum vodafone aylık 4 5 gb indiriom ibnelik olsun

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum girdiriyorum vodafone aylık 4 5 gb indiriom ibnelik olsun

aynen ole bende bi uygulama indirdim ne kadar kullandim aylik gunluk ve toplam gosteriyo kendimle yarisiyom hergun 500 mb gidiyor en az tabi...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Beyler sakın avea ya geçmeyin öyle bi hata yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923
Takipçi Satın Al

Üst Alt