Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
simdide haftalik sinirsiz net kalkmis!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
ali.44
Üye
arkadaşlar yanılmıyorsam turkcell eğer bitmemise 1 gb sınırsızı turkcelle geçenlere 6 ay boyunca 14.5 liraya veriyordu forumda konu vardı bakın bence duruyorsa türkcelle geçin en azından sınırsız ve 1gb kotası var 6 ay sonra başkası çıkar ona geçilir
arkadaşlar yanılmıyorsam turkcell eğer bitmemise 1 gb sınırsızı turkcelle geçenlere 6 ay boyunca 14.5 liraya veriyordu forumda konu vardı bakın bence duruyorsa türkcelle geçin en azından sınırsız ve 1gb kotası var 6 ay sonra başkası çıkar ona geçilir
bende aynısını söyledim arkadaşım geçenler için dedim yoksa yeni bir cepnet beklersek torunlar görür belki
anisti
Üye
vodafone sen neyapıyorsun anlıyamadım ben
oguzalp44
Üye
arkadaş dogru söylüyor hatta 9.90 500 mb bitince 96 kps sınırsız 6 ay kullan turkcell tam 96 kps hız veriyor 6 ay sonra devam etmese dönersin veya 19.90 1 gb sınırsız var internet üzerinden yada bayiden yüklüyorsun devam edersin ne vodafone takılmış duruyorsunuz biraz müşteri kaybetsin de anlasın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umut
Üye
Şuan Vodafone'un internet sitesinde Haftalık Cepnet paketi görünüyor. 1-2 gün önce yoktu diye hatırlıyorum. Hala alamayan varsa tekrar kontrol etsin.
evet bi ara yine gorunuyodu ama adigim zaman suan isleminizi gerceklestiremiyoruz die mesaj geliyor...
by_van_helsing
Üye
belli mi olur belki yeni paketler gelecek bunları da tedavül den kaldiriyorlardir kendimizi avutmanin sınırı yok
boyabatlı
Üye
Avea Avea Avea Avea arkadaşlar bende sizin gibi ha bugün ha yarın Avea ya geçerim diye avuttum durdum baktım vodafone bizi ....... lemiyor şimdi hem 1000 dk heryöne hemde 4 gb internet uçuyor mübarek 29 liracık
Avea Avea Avea Avea arkadaşlar bende sizin gibi ha bugün ha yarın Avea ya geçerim diye avuttum durdum baktım vodafone bizi ....... lemiyor şimdi hem 1000 dk heryöne hemde 4 gb internet uçuyor mübarek 29 liracık