simdide haftalik sinirsiz net kalkmis!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ali.44

ali.44

Üye
arkadaşlar yanılmıyorsam turkcell eğer bitmemise 1 gb sınırsızı turkcelle geçenlere 6 ay boyunca 14.5 liraya veriyordu forumda konu vardı bakın bence duruyorsa türkcelle geçin en azından sınırsız ve 1gb kotası var 6 ay sonra başkası çıkar ona geçilir

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44

kcsoft

kcsoft

Üye
aynen ya sınırsz olmasi yetiyodu

murat.122a

murat.122a

Üye
bunun arkası boşa çıkmaz bekleyip görecik ya hüsran yada yepyeni cepnetler gelecek

by_van_helsing

Üye
arkadaşlar yanılmıyorsam turkcell eğer bitmemise 1 gb sınırsızı turkcelle geçenlere 6 ay boyunca 14.5 liraya veriyordu forumda konu vardı bakın bence duruyorsa türkcelle geçin en azından sınırsız ve 1gb kotası var 6 ay sonra başkası çıkar ona geçilir

o dediğin turkcell den başka operatore geçenler için herkese açık değil o

- - - Eklendi - - -

ali.44

ali.44

Üye

- - - Eklendi - - -

bende aynısını söyledim arkadaşım geçenler için dedim yoksa yeni bir cepnet beklersek torunlar görür belki

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
anisti

anisti

Üye
vodafone sen neyapıyorsun anlıyamadım ben

oguzalp44

oguzalp44

Üye
arkadaş dogru söylüyor hatta 9.90 500 mb bitince 96 kps sınırsız 6 ay kullan turkcell tam 96 kps hız veriyor 6 ay sonra devam etmese dönersin veya 19.90 1 gb sınırsız var internet üzerinden yada bayiden yüklüyorsun devam edersin ne vodafone takılmış duruyorsunuz biraz müşteri kaybetsin de anlasın

Umut

Umut

Üye
Şuan Vodafone'un internet sitesinde Haftalık Cepnet paketi görünüyor. 1-2 gün önce yoktu diye hatırlıyorum. Hala alamayan varsa tekrar kontrol etsin.

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Vodafone'un internet sitesinde Haftalık Cepnet paketi görünüyor. 1-2 gün önce yoktu diye hatırlıyorum. Hala alamayan varsa tekrar kontrol etsin.

evet bi ara yine gorunuyodu ama adigim zaman suan isleminizi gerceklestiremiyoruz die mesaj geliyor...

by_van_helsing

Üye
belli mi olur belki yeni paketler gelecek bunları da tedavül den kaldiriyorlardir :) kendimizi avutmanin sınırı yok :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Avea Avea Avea Avea arkadaşlar bende sizin gibi ha bugün ha yarın Avea ya geçerim diye avuttum durdum baktım vodafone bizi ....... lemiyor şimdi hem 1000 dk heryöne hemde 4 gb internet uçuyor mübarek 29 liracık

emreli01

emreli01

Üye
Avea Avea Avea Avea arkadaşlar bende sizin gibi ha bugün ha yarın Avea ya geçerim diye avuttum durdum baktım vodafone bizi ....... lemiyor şimdi hem 1000 dk heryöne hemde 4 gb internet uçuyor mübarek 29 liracık

Heryerde çekse bide :D

ali.44

ali.44

Üye
şu an fena değil arkadaşlar biraz daha iyi çekim kalitesi ama 3g çeken yerler çok az

Takipçi Satın Al

Üst Alt