Bataryası çıkmayan telefonlar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
Bataryası çıkmayan telefonlar!!!
arkadaşlar herkesin başına gelen birşey telefon donması telefon donduğunda hiçbir tuş çalışmadığı için telefonu yeniden de başlatamıyoruz bataryayı çıkarıp tekrar takıyoruz sorun çözülüyor :D peki bataryası çıkmayanlar ne yapıyor

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Bataryasi cikmayan ?
Benim bildigim bi iphone onda da minicik reset tusu var igne soktugun ,yanlis bilmiyorsam

enesrsln

enesrsln

Üye
İPhone'da donma ve takılma olmaz zaten. Ama Sony Xperia Z'nin de bataryası çıkmıyor. Onun takılması çok zor ama diyelim takıldı. Şunları yapıyoruz:

Telefonu Tekrar Başlatma: (pil çıkarıp takma ile aynı işe yarar)
(telefon açıkken) GÜÇ TUŞU + SES AÇMA 10 sn basılı tutun telefon bir kez titrer tekrar açılır.

Telefonu Kapatma:
(telefon açıkken) GÜÇ TUŞU + SES AÇMA 15 sn basılı tutun telefon ÜÇ kez titrer ve kapanır.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
(telefon açıkken) GÜÇ TUŞU + SES AÇMA 10 sn basılı tutun telefon bir kez titrer tekrar açılır.

Telefonu Kapatma:
(telefon açıkken) GÜÇ TUŞU + SES AÇMA 15 sn basılı tutun telefon ÜÇ kez titrer ve kapanır.
Aklima bi karikatur geldi :D
+ oglu bu pc nasil aciliyor
- klavyeye sol elini koyup gozlerini semaya dikip tekrar ediyosun. Niyet ettim allah rizasi icin pc yi acmaya diyosun. Sag kulagini sol elle tutup dilini hizlica yukari sag sol yukari asagi yapip monitoru yaliyorsun.

achambo

achambo

Üye
e7 ve n8 de açılmıyo ama kapatma tuşuna 8 sn basınca pil çıkarmış gibi oluyo

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Güç tuşu ve ses tuşuna basılı tutunca reset atıyor tüm telefonlarda oluyor diye biliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt