nokia 603 formattan sonra bağlantı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 formattan sonra bağlantı hatası
slm arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum konuda da yazdığım gibi nokia 603 tlfnuma format attım formattan sonra internete fln girmiyor bağlantı hatası veriyor sol üst köşede bağlanamadı bağlantı hatası veriyor yazılım güncellemesi yapiym dedim güncellemedi türkcelle götürdüm baksınlar diye onlarda servise götür diyerek başlarından savdılar. servise götürüpte 1 ay bekleyemem kısa yoldan bildiğiniz bir şey varsa yardım edermisiniz ? şimdiden herkese teşekkürler..

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden kimse yok mu yani !!!

muradalien

muradalien

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bi daha hard format at.[/SIZE][/COLOR]

Anil-D

Anil-D

Üye
hart format at yada owfye donbi

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
owf nedir ? nasıl dönülüyor ?

- - - Eklendi - - -

hard format atmayı denedim 2 defa atmadı hard formatı tekrar bağlantı yok bağlanılamadı yazıyor..

Anil-D

Anil-D

Üye
suan cwfmi kullanıyorsun

- - - Eklendi - - -

*#7370# hart atabilirsin

asigsasi

asigsasi

Üye
mobil veri acıkmı

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
cwf kullanmıyorum. evet mobil veri acık.

- - - Eklendi - - -

ayrıca cwf'nin ne oldugunu bilmiyorum.

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Bu sorunu bende yaşadım. Yeniden formata gerek yok. Ayarlardan bağlantıya gel. Ayarlardan tüm wifi bağlantılarını kaldır ve yeniden ağ bağlantısı kur. Varsayılan bağlantıyı ayarla. Sorın ortadan kalkacaktır. Sorunu yine de çözemezsen benimle özelden irtibata geç ok?

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
yine işe yaramadı sorun devam ediyor.

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
yine işe yaramadı sorun devam ediyor.

Tam yapamamışsın. Şimdi pc den giriyorum. Sana detaylıca anlatayım dediklerimi harfiyen uygula.

Ayarlar > Bağlantılar > Ayarlar a gir ...

Ağ Hedeflerine gir ...

Karşına Şöyle bir menü çıkacak

Erişim noktası
İnternet
WAP servisleri

(Bende sorun olduğu zaman WAP servislerinin altında adını hatırlamıyorum bir şey daha vardı. Oraya girdiğim zaman wifi ağım yazılıydı eğer sende de orası varsa oraya gir ve ağ ismi üstüne gel basılı tut ve o ağı kaldır)

Parantez içinde yazdıklarımı yaptıktan sonra İnternet içine gir ve orada ağ olarak ne varsa hepsini kaldır. Kaldırma işlemi için basılı tut ve sil de.

Unutma hepsini sileceksin çünkü çakışma olursa telefon mağazada vs yerlerde ağ hatası veriyor ...

Tüm ağları sildikten sonra yeniden İnternet kısmına gir ...

Tabi önce telefondan wifi açık olmalı ...

İnternet kısmından aşağıda sağda + işareti var ona tıkla ...

Kullanılabilir erişim noktaları otomatik kontrol edilsin mi diye soracak Evet de ...

Açılan menüden Wi - Fi olanı seç ...

Kendi ağ adının üstüne tıkla ve şifreni gir ...

Ekranda ağ adın ve altında Öncelik: 1 yazacak ...

Artık internete sorunsuz girebilirsin ...

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi

Erişim noktası
İnternet
WAP servisleri

(Bende sorun olduğu zaman WAP servislerinin altında adını hatırlamıyorum bir şey daha vardı. Oraya girdiğim zaman wifi ağım yazılıydı eğer sende de orası varsa oraya gir ve ağ ismi üstüne gel basılı tut ve o ağı kaldır)

kardeşim o adını hatırlamadığın yer yok bende ve dediğin her şeyi yaptım yine yok yine yokk..

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye

Erişim noktası
İnternet
WAP servisleri

kardeşim o adını hatırlamadığın yer yok bende ve dediğin her şeyi yaptım yine yok yine yokk..

Bendeki sorun bu şekilde ortadan kalktı. Servise götür bakıt belki wi-fi arızalanmıştır. Donanımsal hata olabilir ...

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
servise göndermek haricinde bi fikri bi bildiği olann yardım edebilir mi ?

manolyam63

manolyam63

Üye
hard format at duzelır...

joker_90

joker_90

Üye
    Konu Sahibi
5-6 defa hard format attım düzelmedi..

joker_90

joker_90

Üye