Nokia c6-01 sol üstte bağlantı kurulamıyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 sol üstte bağlantı kurulamıyor hatası
Merhaba,
Nokia c6-01 sol üstte bağlantı kurulamıyor hatası veriyor telefonumda internet ayarlarını falan değiştirdim denedim ama sürekli çıkıyor spb mobile shell yükledikten sonra böyle oldu acaba yardım edermisiniz bide ana internet bağlantısı internetmi yoksa wap servislerimi seçmem gerekiyor ?

corvia2

Üye
dostum net te hata var bende d oldu bi muddet snra kendi duzeliyor..

SilentOne

SilentOne

Üye
3yada4 gün daha bekle olmadı bas hard formatı

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
hard format atarsam ne olur ? telefon zarar görürmü? yavaşlarmı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​sakın ha telefonluk bir durum değil modemi aç kapa düzelmesi lazım

sky_boy

sky_boy

Üye
arkadaslar bu sorun bende de var. bi bilgisi olan var mı? ben de iphone var aynı modemden bağlanıoz kopmuo ama c6 01 kopuo arada acaba bi programmı atmalı?

the.reds

the.reds

Üye
bemn n8 de de oluyodu reset atınca düzeliyo hat vodafone yada hatsza aln daha sonra genele aln bzn öyle düzliyo

djsalih91

djsalih91

Üye
aynı sorun bendede var bağlantı kurulamadı ağ yok diyor bu işi çözmüş olan var mı ?

u_cosar

u_cosar

Üye
Bende de bazen oluyor bak ben şunu yaptım düzeldi önceliikle tüm internet ayarlarını kaldırdım telefona reset aattım sonra tekrar dan intrernet ayarlarını tanımladım sorun düzenlendi

cyber

cyber

Üye
Arada bi oluyo benim telefonda

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Bendede Şöyle Bir Sorun Var 3.5G Gelmiyor . Telefon Çift Moddayken GSM'de Bağlantı Geliyor Fakat 3.5G'ye Geçtimi Ağ Bulunamıyor Diyor Varmı Bunun Hakkında Bilgisi Olan ?

djsalih91

djsalih91

Üye
pek telefondan kaynaklı bi durummuş gibi gelmedi ama telefonu bi soft fortmatliyim umarım düzelir çünkü telefonu wifi için aldım burdaki arkadaşlarında bu konuda desteğine ihtiyacım var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar bu internet ile ilgili bir sorun..modeminizi açıp kapayın düzeliyor..boşuna format ile uğraşmayın..

djsalih91

djsalih91

Üye
onu yaptım modemin çok yakınında girmeye çalıştım yine aynı uyarıyı verdi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gps kullanan bir programı açtıysan Gps bağlantısında da aynı hatayı veriyor
Wireless ayarlarını kapatıp açmak da çözebiliyor sorunu
bir de gprs-3g kullanımını engellemişsen ve wireless değil de şebekeden nete bağlanmaya çalışırsan bu uyarıyı veriyor
sorun çok farklı sebepler ile ortaya çıkabiliyor yani o yüzden açık uygulamalarını ve Web uygulamanın bağlantı ayarlarını kontrol et

• Beğen
Tepkiler: maverick58
djsalih91

djsalih91

Üye
3g modunda değil yani güç tasarruf modunda onunla ilgisi var mı acaba bi şarjı uzun gitsin diye birkaç ayarı kapatmıştım bunların dışında herhangi bir program açık değil gps vs gibi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bir program internete bağlanmak istiyordur güç tasarrufu da onu engelliyordur belki bi güç tasarrufunu kapat bakalım düzelecek mi?

djsalih91

djsalih91

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor kafayı yicem ya modemde de mi suç telefonda mı biri çıksında yardım etsin wlanı buluyor sonradan bağlanılamadı diyor :ağlarım:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
2 dk sürmeyecek bir sorun ama görmeden bişey yapamıyoruz :(

djsalih91

djsalih91

Üye
modem için herhangi bir ayar bilen varsa paylaşabilirmi

Üst Alt