Nokia c6-01 sol üstte bağlantı kurulamıyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

patrushka

Üye
merhaba arkadaşım
aynı sorun bendede vardı ve 1 haftada kurcalaya kurcalaya düzelttim
ilk olarak güç tasarrufu modunda gps bağlantısında sorun çıkıyor.
ayarlardan bağlantı ayarlar kendi ülkenizde veri kullanımı otomatik yap
ayarlar uygulama ayarları konumlama konumlama yöntemleri şebeke tabanlıyı seçme (ki seçersen tl olarak yer)
wifiyi kapalı tut
ben böle yaptım 3-4 gündür takır takır çalışıyor

aykutozkann

aykutozkann

Üye
telefon internet tabanlı olması nedeniyle herhangi biryerden sorun verıyor olabılır. kurdugun bır uygulama widget ler. tek tek kontrol edilmesi gerekli. telefon ayarları menusunden tum programlar ıcın ınternet baglantılarını wlan ıle baglanı secmen gerekıyor. aynı zamanda widgetleri ana ekranda ıken cevrımdısı moda getırmen gerekıyor. mail msn vb programlar kurulu ise cıkıs yapmıs olsanda bazı programlar baglantı kullanabılıyor. denemek ıcın wlandan baglandıgında baglantı yonetıcısıne grıp ayrıntılar kısmını actıgınızda hangı programın ınternetı kullandıgını gorebılırsınız bu sayede gereklı onemlı alabılırsınız

kurmay3576

kurmay3576

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar.c6 01 telim evimde modeme bağlanamıyor.modemi görüyor bağlan diyorum bağlanıyor diyor bekliyorum wifi ağı bulunamadı diyor.modem hemen yanımda olmasına rağmen.iş yerinde olsun sorunsuz bağlanıyorum ama evimde bağlanamıyorum.modemde sorun yok çünkü bana gelen arkadaşlarım benim modeme sorunsuz bağlanıyor :( modem airties rt 211 kafayı yiycem yardım lütfen :(

keys1903

keys1903

Üye
guvenlık sevıyesını ortaya cek ben bu sorunu bu sekılde aştım

kurmay3576

kurmay3576

Üye
güvenlik seviyesini nereden ortaya çekeceğim detaylı yazarsan çok sevinirim :(

asadas74

asadas74

Üye
alakası yok :D baglantıları kapatmısınız usteki menüyü indir açç :D düzelecek

kurmay3576

kurmay3576

Üye
bağlantılar açık iş yerinde sorunsuz bağlanıyorum evimdeki modemde bağlanamıyorum.bağlanıyor diyor bekliyorum wifi ağı bulunamadı diyor sonra dolayısıylan bağlanmıyor.herkez evimde bağlanabilirken ben neden bağlanamıyorum :(

krocix

Üye
bağlantı kurulamıyor zımbırtısı bende de çıkıyor. hemen üstten aşağı menüyü indir. wifi butonuna bas tekrar kapat düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: fatih006
aleranol

aleranol

Üye
Eğer telefonun kendi internetinde kopukluk oluyorsa;
yapılacaklar:1.adım ayarlar-bağlantı-ağ-şebeke modu:3g sonra hücre bilgisi gösterimini kaplı tutun.
2.adım ayarlar-bağlantı-mobil veri izleyici-sayaçları sıfırla:asla mobil veri:açık mobil veri kullanımına izin ver: heryerde veri kotası:sınırsız
3.adım ayarlar-bağlantı-ayarlar-mobil veri açık-mobil veri kullanımına izin ver:tüm dünyada -mobil veri:açık
4.adım ayarlar-bağlantı-yönetim ayarları-mobil veri-mobil veri bağlantısı:gerektiğinde

Modem sorunu içinise;
sanırım güç tasarrufundan dolayı oluyor bunlar. Ben kapatınca düzelmişti.
1.adım ayarlar-bağlantı-wi-fi-seçenekler-ayarlar-güç tasarrufu kapalıseviyesini düşük veya orta yapın
2.adım bilgisayardan modemin güvenlik
seviyesini düşük veya orta yapın
bu olmazsa 3.adım hattınızı kapatın sadece wi-fi ye bağlanın :islik veya böyle idare edin :kop::d::D:P::):dry::(:ah

Not:Burada sadece bizim söylediklerimiz yeterli olmaz boş bi gününüzde veya otobüste felanken telefonun hertürlü ayarlarını bi kurcalayın öğrenin zaten bulursunuz sorunu. Eğer olmazsa bana özel mesaj atın (ayarlarınızı felan yazarak) anca bi yol felan buluruz

keys1903

keys1903

Üye
arkadasım telefonla alakası yok bosuna ugrasma bılgısayarının ınternet programından guvenlık sevıyesını orta veya yuksek yap ve modemın cd sını mutlaka yukle ordan sececen guvenlık duzeyını sora baglanılacaksın telefonla ne alakası var baska yerlere baglanıyorsun bır tek evındekıne baglanamadın bendede aynı sorun vardı duzelttım

kurmay3576

kurmay3576

Üye
modemin ayarlarından kablosuz--güvenlik izin verilen wep wpa şifreleme yok seçeneğinde wpa işaretliydi.şifreleme yok yaptım telim bağlandı diz üstü pcde bağlandı internete fakat şifre sormadı :(

cukcuk42

Üye
arkadaşlar bende de aynısı oluyor. evde wifi ile bağlanıyorum . wifi kapatınca telefon durupdururken bağlantı bulunamadı bildirimi geliyor sol üst köşede. wifi açıyorum tekrar girmeye çalışıyorum girmiyor. :vurkayıtlı olan wifiyi silip tekrar giriyorum olursa oluyo ki bazen olmuyo telefonu kapatım tekrar açılınca düzeliyo. LÜTFEN YARDIM EDİN SÖYLEDİKLERİNİZİ UYGULADIM AMA :hmmm ŞİMDİDEN :tşk:

bilo_23

Üye
Arkadaşlar aynı problemi bende yaşamaktayım. Gprs'lede bağlanamıyorum.Mobil bağlatıyı açıyorum bağlantı ayarlarından 1. öncelik gprs (operatör isimli) seçiyorum internete bağlan diyorum (3G olmasına rağmen), ekranın sol üst köşesinde "bağlantı kurulamıyor" diye bir yazı çıkıyor.1.öncelik Wifi ile bağlantıdada bir sıkıntı var oda bazen modeme bağlanamama sorunu.Modemi görüyor fakat bağlan diyorum tanımlı olsada bağlanmıyor.Tanımlı modemlerden siliyorum tekrar bağlanmayı deniyorum, yine aynı sonuç bağlanamıyor.Şu anki düşüncem enson yaptığımız güncellemelerde bir sıkıntının olduğunu düşünüyorum.Güncellemelerden önce böyle bir sorun yoktu.Sorun için çözüme format at veya güncellemeden önceye geri dön deyicekler evet yapılabilir Fakat uygulamalar silinecek tekrar uygulama yükleme derdi.Bunun daha kolay yolu olmalı diye düşünüyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar aynı problemi bende yaşamaktayım. Gprs'lede bağlanamıyorum.Mobil bağlatıyı açıyorum bağlantı ayarlarından 1. öncelik gprs (operatör isimli) seçiyorum internete bağlan diyorum (3G olmasına rağmen), ekranın sol üst köşesinde "bağlantı kurulamıyor" diye bir yazı çıkıyor.1.öncelik Wifi ile bağlantıdada bir sıkıntı var oda bazen modeme bağlanamama sorunu.Modemi görüyor fakat bağlan diyorum tanımlı olsada bağlanmıyor.Tanımlı modemlerden siliyorum tekrar bağlanmayı deniyorum, yine aynı sonuç bağlanamıyor.Şu anki düşüncem enson yaptığımız güncellemelerde bir sıkıntının olduğunu düşünüyorum.Güncellemelerden önce böyle bir sorun yoktu.Sorun için çözüme format at veya güncellemeden önceye geri dön deyicekler evet yapılabilir Fakat uygulamalar silinecek tekrar uygulama yükleme derdi.Bunun daha kolay yolu olmalı diye düşünüyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.

yazılım desteğe aç

Üst Alt