Disk kurtarma bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
Disk kurtarma bölümü

işaretlediğim yerdeki kısım dolumdur yani pc bozuluğunda ordan geri yükleme yapabilrmiyim? yardım

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
YArdım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
resmi tam ekran açamadıgım için bişey diyemicem :D
açılmıyor resim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tinypic.com sitesine yükle :)
window7 midir sistem ?

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
[/IMG]

- - - Eklendi - - -

WİNDOWS8

tiikerien

Üye
windows 8, çöktüğü zaman kendiliğinden reset atıp, kurtarma bölümündeki dosyaları yine kendiliğinden c ye kopyalar.senin formatla uğraşma derdin olmadan herşeye kendi karar verir.ayrıca formatlamak istersen, windows dvd si olmadan denetim masasından fabrika ayarlarına girersen pc ilk günkü gibi olur.bölüm orda dursun.iyi bişeydir

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
windows 8, çöktüğü zaman kendiliğinden reset atıp, kurtarma bölümündeki dosyaları yine kendiliğinden c ye kopyalar.senin formatla uğraşma derdin olmadan herşeye kendi karar verir.ayrıca formatlamak istersen, windows dvd si olmadan denetim masasından fabrika ayarlarına girersen pc ilk günkü gibi olur.bölüm orda dursun.iyi bişeydir

peki şuan dolu mu. yoksa benmi dolduracağım?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oradaki bölüm recovery bölümü
windowsun kendi dosyalarından başka markanın pc ye ait programları vs. de mevcut orada..
dursun orda iyidir :oke:

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
oradaki bölüm recovery bölümü
windowsun kendi dosyalarından başka markanın pc ye ait programları vs. de mevcut orada..
dursun orda iyidir :oke:

yani orası dolu ben doldurmayacağım. Peki pc bozulduğunda orayı nasıl kullnacağım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yani orası dolu ben doldurmayacağım. Peki pc bozulduğunda orayı nasıl kullnacağım
pc açılırken recovery diye bir tuş görmen lazım ona basınca recovery modda açılır :oke:
veya araştır nette bulursun hangi tuş oldugunu

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
. Veya bilgisayar kapalı durumdayken 0 (Sıfır) tuşuna basılı tutarken başlatın. ​böle bişi olabilirmi toshiba için bu yazıyodu

ecel54

ecel54

Üye
windows 8 de pc açılılmazsa 2 kere reset atıp açmaya çaılışır. yine açılmazsa en son kurtarma bölümüne dönülüp dönülmeyeceğini sorar . sende evet tıklarsan reset atıp kurtarır eski halinden devam edersin. kurtarma bölümü yoksa format atar

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 de pc açılılmazsa 2 kere reset atıp açmaya çaılışır. yine açılmazsa en son kurtarma bölümüne dönülüp dönülmeyeceğini sorar . sende evet tıklarsan reset atıp kurtarır eski halinden devam edersin. kurtarma bölümü yoksa format atar
kendi kendine format

ecel54

ecel54

Üye
yani şu kendisinde var. ohooo tamam ya bu eminsindir umarım

eskiden windows 7 uyumlu kaspersky yüklediğimde pc çökmüştü ve 2 kere reset atıp yukarıda yazdıklarimi sordu. 3 gün öncrsinde yedekleme yapmıştım zaten eskisine dönmüştüm :D

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi

eskiden windows 7 uyumlu kaspersky yüklediğimde pc çökmüştü ve 2 kere reset atıp yukarıda yazdıklarimi sordu. 3 gün öncrsinde yedekleme yapmıştım zaten eskisine dönmüştüm :D
:D :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt