resmi farklı kaydetresmi tam ekran açamadıgım için bişey diyemicem
açılmıyor resim
yada foto bende var başka bi yöntem varsa onunla yollayabilirmwindows 8, çöktüğü zaman kendiliğinden reset atıp, kurtarma bölümündeki dosyaları yine kendiliğinden c ye kopyalar.senin formatla uğraşma derdin olmadan herşeye kendi karar verir.ayrıca formatlamak istersen, windows dvd si olmadan denetim masasından fabrika ayarlarına girersen pc ilk günkü gibi olur.bölüm orda dursun.iyi bişeydir
oradaki bölüm recovery bölümü
windowsun kendi dosyalarından başka markanın pc ye ait programları vs. de mevcut orada..
dursun orda iyidir![]()
pc açılırken recovery diye bir tuş görmen lazım ona basınca recovery modda açılıryani orası dolu ben doldurmayacağım. Peki pc bozulduğunda orayı nasıl kullnacağım

yani orası dolu ben doldurmayacağım. Peki pc bozulduğunda orayı nasıl kullnacağım
kendi kendine formatwindows 8 de pc açılılmazsa 2 kere reset atıp açmaya çaılışır. yine açılmazsa en son kurtarma bölümüne dönülüp dönülmeyeceğini sorar . sende evet tıklarsan reset atıp kurtarır eski halinden devam edersin. kurtarma bölümü yoksa format atar
kendi kendine format

windows 8 yapabiliyor![]()
yani şu kendisinde var. ohooo tamam ya bu eminsindir umarım

eskiden windows 7 uyumlu kaspersky yüklediğimde pc çökmüştü ve 2 kere reset atıp yukarıda yazdıklarimi sordu. 3 gün öncrsinde yedekleme yapmıştım zaten eskisine dönmüştüm![]()