Ne oldu ki?![]()
Ya 5 kardeşiz 2 kardeşim 14 yaşından beri çalışıyor ben buna hep karşıydım.Nese kardeşim şimdi 18 yaşında srmadan bi telefon almış babam almış bunları azarlıyor falan filan.Kendiside işten çıktı geçen ay.Ya aslında çalışsa çalılmasa bişe değişmicek ev kirasından başka bişe yaptıgı yok.Bende buna yılların birikimini boşaltım ağzıma ne geldiyse söyledim.Herkesin psikolojisi bozuk evdekilerin.2 kişi universite okuyoruz bide küçük var ilk okul.En sonunda bırakıcam girip 700-800tl ömür boyu çalışmaya mahkum olacam.Daha binlerce şey var.Abi bakamayacagınız çocuk dogurmayın başbajkan 3-5 dogurun diyor ama bu ülkeye 1 cocuk bile fazla.
Sonuna kadar haklısın 3 çocukmuşta falanmışta filanmış.
Bu ülkeye değil 3 çocuk 1 çocuk bile getirilmez.

Arkadaslar sosyolojiden anlayanlar daha iyi bilir ama basbakanin dedigi illaki yapin degil bakabiliyorsan yap bak kurtlere cogu doguda coban ciftci ama cogunun 5 hatta 9 cocugu var yakinda turkiye de turkler azinlikta kalcaz
Senin dutuma gelirsek kardesim burs filan aliyor musun yani devletten veya ozelden bide part time calisabilirmisin bir yerlere girsen harclik cikarirsin okulu birakmada sakin bide hani derler ya akisina birak diye kader belki okuycsn ama o meslekte ekmek yemek nasip olmayacak sen yine elinden geleni yapmaya calis Allah yardimcin olsun![]()
Bölüm makine muhendisliği hocam.Okudugun bolum ve il nedir adamim.
Iktisat pc veya turizm uzerine ise istanbul bodrum ve ankarada en azindan 800 lira sigorta yol yemek saglayacak bi yerde yaz icin staj yapmani desteklicek bi kac amca dayi kuzen yoldan gecen biri destegi saglayabilirim.
Sende nerden ciktin diyenler icin bir not;
Universite aile ve benlik psikolojisi ile ilgili biraz hasas ve yardim sever biriyim diyelim.
Bölüm makine muhendisliği hocam.