Çünkü İslam'ın ya da başka bir teist inancın doğru olmadığını anlamak için evrime ya da başka bir teoriye ihtiyaç yoktur.Da Vinci bile kendi zamanında hristiyanlığın yalan olduğunu anlamıştır ki evrim ya da başka herhangi bir şey yoktu o zamanlar. "İnsan Soyunun Başlangıcınında İnsan Olduğu Ve En Üstün Varlık Olarak Yaratıldığını Değil de" kısmı tamamen insan egosu ve ben merkezciliği ile alakalıdır.Güneş dünya etrafında dönüyor çünkü her şey bizim için, her şeyin merkezi biziz demekle aynı durum.Neden bilmiyorum fakat kökenimizin primat olmasını kabullenemiyor, hakaret-küçümseme olarak görüyorsunuz.Nedenini hala anlamış değilim...
Tahir Bey'in söylediği şeyler tamamen evrimi çarpıtmak ile oluşan şeyler.Farkettiysen bu başlık altından din tartışmasına olabildiğince girmemeye çalıştım.Onun söyledikleri ise BİLİMSEL TEORİ olan evrimin çarpıtılmış ve gerçek olmayan örneklerinden oluşuyordu.Evrim hakkında tam olarak bilgi sahibi değil ve buna rağmen kesin bir şekilde olmadığını, saçma olduğunu iddia ediyor.Buna dair bir çok örnek verebilirim lakin evrim teorisine göre insanın atasının maymun olması ya da yaratıcı yoksa lak diye boşluktan çıktığımızı söylemesi yeter sanırım.