kullanıcıadları
Üye
Kusura bakmada suyu hep kendinizden yana çevirmeye çalışıyorsunuz.
İnsan fiziksel evrimini tamamladı ne demek.Evrim varsa bu sürekli devam etmesi gereken birşey olması gerekmiyormu.
En çok cevabını merak ettiğim soru şu.
Evrim inancına göre insanın atası olabilecek maymun veya başka bir canlıdan evrilen bir tür bugüne kadar bulundu mu?Bu kadar net konuştuğunuza göre bulunmuş bizim haberimiz yok heralde.
7 yıldır en çok duyduğum sorulardan birisi bu...Evet bu kadar net.Evrim bir teoridir ve yer çekimi ile aynı durumdadır bilimsel olarak.Yani sizin sandığınız gibi hipotez değildir.Hipotez, teori kavramlarının anlamlarını araştırın bence.Ayrıca insan evrimi durmamıştır.Fiziksel evrimi durmuştur.Bunun sebebi ise ortama şimdilik ayak uydurmasıdır.İnsanlar doğa karşısında güçsüz düşmeye başladığında evrimi tabiki yeniden başlayacaktır.Şuan fiziksel gelişmeye ihtiyacımız yok bu yüzden fiziksel olarak gelişmiyoruz.Fiziksel olarak güçsüz olduğumuz için doğada yok olmuyoruz değil mi ? Fiziksel evrim durdu dediğimde mutasyonlar falan olmuyorda hep aynı kalıyoruz anlamında değil.Güçlü olanda yaşıyor, güçsüz olanda yani sadece güçlü olanlar hayatta kalıp tür olarak evrilmiş olmuyoruz.Dediğim gibi bu tarz bir tartışmaya girmeden önce ne olur biraz araştırın.Dawkins kitaplarını öneririm.Hem dili çok basittir hemde mantıklı konuşur.
kullaniciadlari'nin yazilarini okurken asiri bir zevk aliyorum.
Hangi anlamda dediğini söylersen ona göre cevap verebilirim.İronimi yapıyorsun anlayamıyorum şuanki ruh halimle çünkü

Ne düşüneceğim arkadaşım Allah yarattığını bilmez mi? İslam bilgi ister.kuru kuru ayet okuyup mânâ vermek herkesin harci değildir.Zaten burda dinî tartışmıyoruz.Siz evrim var diyorsunuz ben yok diyorum.ortak noktada buluşamayız bence.çünkü inançlar farklı
Daha öncede dedim.Bilimsel bir konudayız ve olaya dini açıdan yaklaşıyorsunuz.Çatışmanın en büyük sebebi bu.
Şimdilik kalkamayacak tabi.ama vakit geldiğinde oda kalkacak.o zaman bile ona inanan herkes onun yanında olacak.
Bu dünya için sormuştum
Geri dönse ben yanıldım dese yinede bildiğinizi okursunuz tarzında bir mesaj vardıya ona ithafen demiştim