Sarangni
Üye
Tabiki öyle davranacağım.Ayrıca o kitaplar belgeseller bilmem neler bence safsata.Allah'ı inkar et sonrada kendine kulp ara.neymis o fiziksel gelişim göstermiş ölmüş biz zihinsel gelişim göstermişiz yaşamışız.
Ne kadar zeki olmusuz baksana ölüyoruz ama hiçbirsey yapamıyoruz.demek ki aciz varlıklarız.Bu nasil bir boşluk Yarabbi!
Hayvanlar ile alakali belgeselleri cok severim.bir tanesini izlerken (ne bileyim o belgeseli yapanin darwin kafasında olduğunu) sunan eleman söyle dedi:
Balinalar bundan 50 milyon yıl önce kıllı ve pençeleri olan bir hayvandı.ortama ayak uydurmak zorunda kalmış evrim geçirmiş.buyur burdan yak.sen onu benim külahıma anlat.buna kendileri bile inanmiyorlar da baskalarina empoze etmeye çalışıyorlar.
BBC'nin Belgesellerin de Evrim hakkında bilgiler verir çünkü adamlar böyle düşünüyor.
Evrim denilen şeyin gerçekliğini ispat edip insanların inanç dünyasını sarsmak adına çok ciddi araştırmalar yapıp para akitmaktalar.
Yapılan araştırmalarda hala bir delil bulunamadı. Yani o kadar fosil incelemesi felan boşuna yapılmıyor.

astafaryanizm) fakat bilimsel bir teori öyle pazarda mal satar gibi satılmaz.Teori aşamasına gelebilmesi için belirli şartlar aranır ki evrim bir teoridir sizin sandığınız gibi bir hipotez değil ! (Kaçıncı kere söylüyorum sayamadım bunu)