S4 vs S3 vs ip5

Sponsorlu Bağlantılar

s.ileli

s.ileli

Üye
Arkadasım evinde pc olmayan birini dusun 1 tane muzik var onu yukleyecek pci ac aclmasnı bkle ı tunesi bul indir inmesini bekle yukle yuklenmesini bekle.. Muzigi bul telefona at sonrada pc yi kapa :D saka gibi ya

Bu durumu yasamistim s3 umle rahatim piyasanin yuzde sekseni android ios bence nokia gibi olmaya basladi kendini yenilemezse bitecek... su gunlerde real racing olnuyorum takilmadan hatasiZ s3 tavsiye okunur s4 benfe pahali

MrExpert

MrExpert

Üye
Tamam illaki program gerekmiyor mu
?

Özetlemek gerekirse pc den atarken itunesle atıcan yada bulut depolama ile atıcan diyelim başka birisinin pc den atarken bulut depolama ile atarsın itunese gerek yok.

İstersen itunes kullanırsın.

Telefondan müzik indirme veya atma olayına gelirsek Downloader uygulaması ile istediğin her siteden müzik veya film bile indirebilirsin.

-Emre

-Emre

Üye

Özetlemek gerekirse pc den atarken itunesle atıcan yada bulut depolama ile atıcan diyelim başka birisinin pc den atarken bulut depolama ile atarsın itunese gerek yok.

İstersen itunes kullanırsın.

Telefondan müzik indirme veya atma olayına gelirsek Downloader uygulaması ile istediğin her siteden müzik veya film bile indirebilirsin.
Ama sen bi saat şarkının videonun linkini arayıp bulmak zorundasın. Biz de bir videoyu istersen hd istersen mp3 formatında indirebilirsin. Aradığın her şeye en fazla 10 saniyede bulursun.

- - - Eklendi - - -

Forum ful kelimesini engelliyor mu

MrExpert

MrExpert

Üye
Ama sen bi saat şarkının videonun linkini arayıp bulmak zorundasın. Biz de bir videoyu istersen hd istersen mp3 formatında indirebilirsin. Aradığın her şeye en fazla 10 saniyede bulursun.

- - - Eklendi - - -

Forum ful kelimesini engelliyor mu

Bununda yolu var ister mp3 ister hd bunları sana uzun uzun anlatırım istersen aradığım şeyden kastın şu olsa gerek google yaIyorum Örneğin .... Filmini izle ve açılan siteye giriyorum filmi ister oynatıyorum istersemde indire basıp kaliteyi seçip indiriyorum. İstersem mp3 halindede indirebilirim. Bunlar en fazla 10 saniye Bu konuda androidin bir üstünlüğü yok. Bilmeden konuşmayalım.

Not: Bunları ben şuan 6.1.3 jbsiz sürümde yapıyorum jb olsa yapabileceklerimi sen düşün.

- - - Eklendi - - -

Androidin tek üstün yanı aşırı kişiselleştirilebilme imkanı olması yani o/c Edit Romlar otg vb. Yoksa android diğer yönlerden yapılanlar jbsiz ios dede yapılıyor jb dede zaten birsürü extralar var.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
İphone 5. Telefon 3 ay oldu. Daha 1 kere takıldı. Ağzına kadar da dolu. Oyun performansı çok iyi.

blacktalon

blacktalon

Üye
Ya iphone 5 al yada htc one ikiside iyi telefon ve one'da ses kaliteli guzel ses verir içe ve dışa hoparloru iyi ve beats var

-Emre

-Emre

Üye

Bununda yolu var ister mp3 ister hd bunları sana uzun uzun anlatırım istersen aradığım şeyden kastın şu olsa gerek google yaIyorum Örneğin .... Filmini izle ve açılan siteye giriyorum filmi ister oynatıyorum istersemde indire basıp kaliteyi seçip indiriyorum. İstersem mp3 halindede indirebilirim. Bunlar en fazla 10 saniye Bu konuda androidin bir üstünlüğü yok. Bilmeden konuşmayalım.

Not: Bunları ben şuan 6.1.3 jbsiz sürümde yapıyorum jb olsa yapabileceklerimi sen düşün.

- - - Eklendi - - -

Androidin tek üstün yanı aşırı kişiselleştirilebilme imkanı olması yani o/c Edit Romlar otg vb. Yoksa android diğer yönlerden yapılanlar jbsiz ios dede yapılıyor jb dede zaten birsürü extralar var.

10 saniye mi? Peki her site destekliyor mu?

tapatalk

tapatalk

Üye

- - - Eklendi - - -

+1640Mhz ak kernel :D

MrExpert

MrExpert

Üye
10 saniye mi? Peki her site destekliyor mu?

Dediğim Uygulma safari ile senkonize halinde olduğu için Safarinin açtığı bütün sitelerde bu olayı destekliyor Ve ayrıca youtube danda indire biliyorum bununda formülü var Clipconverter adlı siteylede bu sorunu çözüyoruz.

Şunu söyleyeyim Böyle püf noktaları bilmeden iphone kullanmak heleki jbsiz İşkencedir ama benim gibi biraz araştırar birsürü çözüm yolu bulurlar ben bile birçok yol keşfettim Bilmeyen cahil kesim Sırf hava atmak için aldıktan sonra kullanamayıp iphone u kötüleyenler oldukça fazla ben hava atmak için alanlardan değilim Ben stabillik ve Sadeliğinden Ötürü İos i tercih ediyorum.

- - - Eklendi - - -

+1640Mhz ak kernel :D

Ama 1ghz de çalışan 4S performansı Vermez cihazın.

- - - Eklendi - - -

2 ghzde sorunsuz çalışan bi telefonum olduğu için mutluyum iyi ki apple almamisim =)

Kışında Soba niyetine kullanıyorsundur.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
-Emre

-Emre

Üye

Dediğim Uygulma safari ile senkonize halinde olduğu için Safarinin açtığı bütün sitelerde bu olayı destekliyor Ve ayrıca youtube danda indire biliyorum bununda formülü var Clipconverter adlı siteylede bu sorunu çözüyoruz.

Şunu söyleyeyim Böyle püf noktaları bilmeden iphone kullanmak heleki jbsiz İşkencedir ama benim gibi biraz araştırar birsürü çözüm yolu bulurlar ben bile birçok yol keşfettim Bilmeyen cahil kesim Sırf hava atmak için aldıktan sonra kullanamayıp iphone u kötüleyenler oldukça fazla ben hava atmak için alanlardan değilim Ben stabillik ve Sadeliğinden Ötürü İos i tercih ediyorum.

Bizde bunun için yüzlerce yöntem var. En basiti tubemate istediğim her ama her siteden video mp3 indirebilirim. Flash olsun olmasın önemli değil. youtube facebook dizimag vs. Hatta dizi izle isimli programdan bile indireblyrm. Fakat iosda bu işler daha uzun zahmetli ve androiddeki kadar kaliteli değil.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bizde bunun için yüzlerce yöntem var. En basiti tubemate istediğim her ama her siteden video mp3 indirebilirim. Flash olsun olmasın önemli değil. youtube facebook dizimag vs. Hatta dizi izle isimli programdan bile indireblyrm. Fakat iosda bu işler daha uzun zahmetli ve androiddeki kadar kaliteli değil.

Odediklerin ios tede var :D

- - - Eklendi - - -

2.1 Ghz x4 Cortex A9'a ne dersin :D

:sukur:

:D

- - - Eklendi - - -

a15 olsa belki :D

-Emre

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

Ama 1ghz de çalışan 4S performansı Vermez cihazın.

- - - Eklendi - - -

Kışında Soba niyetine kullanıyorsundur.

Yoo isinsa bile performans düşüklüğü yapmıyor ki o kadar da isinmiyor zaten =) (ayrıca sürekli o hızda kullandığımi söylemedim bir işlemci profilim var gerektiği zaman yükseliyor ama şuanki kullandıgm sürümde yok çünkü oyun az oynuyorm

- - - Eklendi - - -

Odediklerin ios tede var :D

- - - Eklendi - - -

:sukur:

:D

- - - Eklendi - - -

a15 olsa belki :D

Tubemate?

MrExpert

MrExpert

Üye
Yoo isinsa bile performans düşüklüğü yapmıyor ki o kadar da isinmiyor zaten =) (ayrıca sürekli o hızda kullandığımi söylemedim bir işlemci profilim var gerektiği zaman yükseliyor ama şuanki kullandıgm sürümde yok çünkü oyun az oynuyorm

İşlemcilerde 60 Dereceden sonra Performans %20 düşür yani o/c nin pek bir anlamı kalmaz soğutma olmadığı zamn ancak şöylede bir durum var normal kullanımda zaten wonder yeter yani oyun oynamıyorsan o/c yapmana gerek yok.

- - - Eklendi - - -

İstediğin siteden istediğin formatta :D Flashsız.

-Emre

-Emre

Üye

İşlemcilerde 60 Dereceden sonra Performans %20 düşür yani o/c nin pek bir anlamı kazmaz soğutma olmadığı zamn ancak şöylede bir durum var normal kullanımda zaten wonder yeter yani oyun oynamıyorsan o/c yapmana gerek yok.

En fazla 45° gördüm zaten sürekli yapmıyorum oyun oynamak istesem ics kurarm ama jb mükemmel.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Arkadaşlar fanboyluk yaptığımı düşünmeyin ama ne s4 ne de note 2 iphone'deki kadar rahat çalışamaz sırf android yüzünden eğer iOS yüklense pc grafiği alırdık telefonlardan

-Emre

-Emre

Üye

İşlemcilerde 60 Dereceden sonra Performans %20 düşür yani o/c nin pek bir anlamı kazmaz soğutma olmadığı zamn ancak şöylede bir durum var normal kullanımda zaten wonder yeter yani oyun oynamıyorsan o/c yapmana gerek yok.

- - - Eklendi - - -

İstediğin siteden istediğin formatta :D Flassız.

Ohoo link kopyala yapıştır cevirmsini bekle uzun is. Biz de ara yeşil tuşa bas istedgn kalitede indir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt