S4 vs S3 vs ip5

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

Nekadarda yanlış biliyorsun veya atıyorsun. 25PPile jb bile yapmadan çok rahat indirilebiliniyor ayrıca siz androidde indirme yaparken çok fazla uğraşıyorsunuz yani oyunları indirirken yavaş hostinglerde hele bide premium yoksa uğraşıyorsunuz Ama 25pp ile bu dertte yok torrent mantığıyla sürekli hızlı whatsapp konusuna gelirsek whatshaap zaten 1$ yani bu parayı ödemek için zengin olmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Senin Görüşün Saygı Duyarım Burası özgür ve açık bir platform isteyen isteği fikrini söyleyebilir.

İndirme yaparken uğraşmıyoruz.Aptoide vb birsürü çözüm var.

25pp yi inceledim.Biraz dertli ve uygulama yüklemek yinede androiddeki kadar kolay değil.Ayrıca iTunes' a takılabiliyor.

Edit:Fanatik arkadaşta gelmiş.Parti başlasın.

MrExpert

MrExpert

Üye

Wtsapı almak isteyenler zengin diye bi kahde yok bn dger uyglmlri soyluyom jealibreaki biliyom bilmesem yazmam o yontemi yapmadan nasl indiriyorsun soylede arkadasa soyluyum oda indrsin tabi biliyorsn dostum androiddede blackmarket alpha diye brsey duysaydın boyle cahilce konusmazdın balckte hersey bedava oyun dosyalarinini oyun uzerinden cekiyorsun zaten ;)

Ben gayet sakinim Extra mağazalar var biliyorum elbette Ama Benim demek istediğimi anlayamadın Yazdıklarımı iyi oku ;)

Jb harici uygulama oyun yüklemeyi Soruyorsan Buyur Forumda geniş bir Kounu var ;)

LİNKKKKK....

- - - Eklendi - - -

İndirme yaparken uğraşmıyoruz.Aptoide vb birsürü çözüm var.

25pp yi inceledim.Biraz dertli ve uygulama yüklemek yinede androiddeki kadar kolay değil.Ayrıca iTunes' a takılabiliyor.

Edit:Fanatik arkadaşta gelmiş.Parti başlasın.

25PP nin itunes e takılma olayını diyorsan 25pp nin programı iyibilenler bilir onun çözümü var :)

PriZm

PriZm

Üye
Çözümü var...iTunes senkronizasyonunu kapatırsan cözüm oluyor.Ya yeni müzik atmak istersem yada foto/video atmak istersem?

MrExpert

MrExpert

Üye
Çözümü var...iTunes senkronizasyonunu kapatırsan cözüm oluyor.Ya yeni müzik atmak istersem yada foto/video atmak istersem?

Hayır Senk den bahsetmiyorum 25pp nin içerisinde Yapılan bir ayar var O ayar sayesinde Takılma olayı ortadan kalkıyor. Ve rahat rahat müziklerini videolarını atıyorsun Olay şöyle ilerliyor önce müziklerini veya videolarını atıyorsun sonrada itunes i kapatıp 25pp yi açıp sol üst menüden 3.sıradaki mağazayı açıp sağ üstteki butona basınca sorun çözülüyor yani bunu yapmak sadece 10-15sn ni alıyor. Ama tabi bunu herzamn yapmaya gerek yok 10kere ituneste senk yapsam belki 1-2 kere takılıyor. Veya senk yaptıktan sonra hemn bu işlemi yaparsan sorun hallolur :)

N. O. T. E. 2

Üye

Hayır Senk den bahsetmiyorum 25pp nin içerisinde Yapılan bir ayar var O ayar sayesinde Takılma olayı ortadan kalkıyor. Ve rahat rahat müziklerini videolarını atıyorsun Olay şöyle ilerliyor önce müziklerini veya videolarını atıyorsun sonrada itunes i kapatıp 25pp yi açıp sol üst menüden 3.sıradaki mağazayı açıp sağ üstteki butona basınca sorun çözülüyor yani bunu yapmak sadece 10-15sn ni alıyor. Ama tabi bunu herzamn yapmaya gerek yok 10kere ituneste senk yapsam belki 1-2 kere takılıyor. Veya senk yaptıktan sonra hemn bu işlemi yaparsan sorun hallolur :)

Verdigin linkede baktım bu yorumundanda sunu cıkardım iyiki android kullanıyorum :D
Yalnıs anlama appleyi kotulemiyorum ama cok zahmetli androidden anlamayan biri oyunu yuklemekte zorluk cekmez ama appleden anlamayan biri telefonu sap gibi kullanır ve kullananlarıda goruyorum cevremden

MrExpert

MrExpert

Üye

Verdigin linkede baktım bu yorumundanda sunu cıkardım iyiki android kullanıyorum :D
Yalnıs anlama appleyi kotulemiyorum ama cok zahmetli androidden anlamayan biri oyunu yuklemekte zorluk cekmez ama appleden anlamayan biri telefonu sap gibi kullanır ve kullananlarıda goruyorum cevremden

Verdiğim linkteki anlatımda kullanılan 25pp çince bunun dilpaketi atılmamış iphone kullanıcıları itınes kullanabiliyorsa 25ppyide kullanır zaten 25pp de itunes çskmadı birşey iphoneu yanıltıp itunes gibi algılamasını sağlıyor.

reaurora

reaurora

Üye
android s4 ile bir baska guzel.

enterneoll

enterneoll

Üye
ben iphone'nin ekranı küçük olduğu için s4 olmadı s3'ü tercih ederdim

N. O. T. E. 2

Üye
ben iphone'nin ekranı küçük olduğu için s4 olmadı s3'ü tercih ederdim

Benim sahsi dusuncem ben appleyi kesinlikle sevmiyorum sistemini isterse 6" cikarsın elma yine elma :D tus kilidini actıktan sonrada engec 5 sn sonrada kapıyorum. Arayuz yok telefonda vidget yok. Tus kilidini actiktan sonra insanın gozune hos gozukecek manzara ile karsılasamıyor. Klasik menu. Bu bi gercek kimse gelipte ıphone bu yuzden stabil telefonda ram tuketecek olay yok. Bu yuzden 4se 512 ram yetiyor. Adnroidedeki 512 lere bakın telefon stabilllik sıfır.

Bence alacaksan samsung tek gecerim sonra htc arayuz olarak donanım olarakta bu iki markanın eline su dokulmez applın tek artısı uygulamaların ilk iosa cıkması baskada bir artısı fazla soz konusu degil.
Tartısma cıkar cıkmaz dedigim gibi bu benim dusuncem illaki katılmayanlarda cıkacaktır saygı duyarım..

-Emre

-Emre

Üye

Nekadarda yanlış biliyorsun veya atıyorsun. 25PPile jb bile yapmadan çok rahat indirilebiliniyor ayrıca siz androidde indirme yaparken çok fazla uğraşıyorsunuz yani oyunları indirirken yavaş hostinglerde hele bide premium yoksa uğraşıyorsunuz Ama 25pp ile bu dertte yok torrent mantığıyla sürekli hızlı whatsapp konusuna gelirsek whatshaap zaten 1$ yani bu parayı ödemek için zengin olmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Senin Görüşün Saygı Duyarım Burası özgür ve açık bir platform isteyen isteği fikrini söyleyebilir.

Ne uğraması =) blackmart apkmania ikisi olsa yeter. Asıl siz bi müzik atmak için o kadar ugrasiyosunuz.

tapatalk

tapatalk

Üye
Yuh artik turbobit den 800 le cekiyom dosyalari premium yapmayi bilmeyen indirmesin artik. ve torrente yüklemek zor değil ama 30 MB dosya yi torrente mi koysun adam

MrExpert

MrExpert

Üye
Yuh artik turbobit den 800 le cekiyom dosyalari premium yapmayi bilmeyen indirmesin artik. ve torrente yüklemek zor değil ama 30 MB dosya yi torrente mi koysun adam

Şuan hiç bir çevirici yok ref5 te bile yok şuan anca premium alırsan.

N. O. T. E. 2

Üye
Arkadasım evinde pc olmayan birini dusun 1 tane muzik var onu yukleyecek pci ac aclmasnı bkle ı tunesi bul indir inmesini bekle yukle yuklenmesini bekle.. Muzigi bul telefona at sonrada pc yi kapa :D saka gibi ya

İtunesi kullanamayan kendini camdan atsın.

- - - Eklendi - - -

O çoktan patladı dene gör.

tapatalk

tapatalk

Üye
scripti kendin değiştir calisir ama sağlam bi scriptle tabi

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadasım evinde pc olmayan birini dusun 1 tane muzik var onu yukleyecek pci ac aclmasnı bkle ı tunesi bul indir inmesini bekle yukle yuklenmesini bekle.. Muzigi bul telefona at sonrada pc yi kapa :D saka gibi ya

Alternatifi var itunesi kurmadan direk 2dk ya siten bulut depolamaya atar sonra ordanda iphonea.

- - - Eklendi - - -

scripti kendin değiştir calisir ama sağlam bi scriptle tabi

Şuan çalışan script yok.

-Emre

-Emre

Üye

Bundan bahsediyodm. Ayrıca müzik atmak için pcye ihtiyacı olan bnce camdan atsın kendini dicem de olmck alinmayin lütfen.

tapatalk

tapatalk

Üye

Alternatifi var itunesi kurmadan direk 2dk ya siten bulut depolamaya atar sonra ordanda iphonea.

- - - Eklendi - - -

Şuan çalışan script yok.

ref5 de fazla takilma isin kaynagina in daha neler cikar önüne. Bugün hic indirmedim turbodan yarin deniyim

MrExpert

MrExpert

Üye
Bundan bahsediyodm. Ayrıca müzik atmak için pcye ihtiyacı olan bnce camdan atsın kendini dicem de olmck alinmayin lütfen.

İyide ne alaka yanlış mesajı alıntılıyorsun :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca müziği telefondan indirebiliyorsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt