-Emre
Üye
İyide ne alaka yanlış mesajı alıntılıyorsun
- - - Eklendi - - -
Ayrıca müziği telefondan indirebiliyorsun.
Tamam illaki program gerekmiyor mu
?
İyide ne alaka yanlış mesajı alıntılıyorsun
- - - Eklendi - - -
Ayrıca müziği telefondan indirebiliyorsun.
Arkadasım evinde pc olmayan birini dusun 1 tane muzik var onu yukleyecek pci ac aclmasnı bkle ı tunesi bul indir inmesini bekle yukle yuklenmesini bekle.. Muzigi bul telefona at sonrada pc yi kapasaka gibi ya
Tamam illaki program gerekmiyor mu
?
Ama sen bi saat şarkının videonun linkini arayıp bulmak zorundasın. Biz de bir videoyu istersen hd istersen mp3 formatında indirebilirsin. Aradığın her şeye en fazla 10 saniyede bulursun.
Özetlemek gerekirse pc den atarken itunesle atıcan yada bulut depolama ile atıcan diyelim başka birisinin pc den atarken bulut depolama ile atarsın itunese gerek yok.
İstersen itunes kullanırsın.
Telefondan müzik indirme veya atma olayına gelirsek Downloader uygulaması ile istediğin her siteden müzik veya film bile indirebilirsin.
bi an tebessum ettım4" ekranda zevkli oynayabilirsen iPhone 5 al.

Ama sen bi saat şarkının videonun linkini arayıp bulmak zorundasın. Biz de bir videoyu istersen hd istersen mp3 formatında indirebilirsin. Aradığın her şeye en fazla 10 saniyede bulursun.
- - - Eklendi - - -
Forum ful kelimesini engelliyor mu
Bununda yolu var ister mp3 ister hd bunları sana uzun uzun anlatırım istersen aradığım şeyden kastın şu olsa gerek google yaIyorum Örneğin .... Filmini izle ve açılan siteye giriyorum filmi ister oynatıyorum istersemde indire basıp kaliteyi seçip indiriyorum. İstersem mp3 halindede indirebilirim. Bunlar en fazla 10 saniye Bu konuda androidin bir üstünlüğü yok. Bilmeden konuşmayalım.
Not: Bunları ben şuan 6.1.3 jbsiz sürümde yapıyorum jb olsa yapabileceklerimi sen düşün.
- - - Eklendi - - -
Androidin tek üstün yanı aşırı kişiselleştirilebilme imkanı olması yani o/c Edit Romlar otg vb. Yoksa android diğer yönlerden yapılanlar jbsiz ios dede yapılıyor jb dede zaten birsürü extralar var.
+1640Mhz ak kernel
Bununda yolu var ister mp3 ister hd bunları sana uzun uzun anlatırım istersen aradığım şeyden kastın şu olsa gerek google yaIyorum Örneğin .... Filmini izle ve açılan siteye giriyorum filmi ister oynatıyorum istersemde indire basıp kaliteyi seçip indiriyorum. İstersem mp3 halindede indirebilirim. Bunlar en fazla 10 saniye Bu konuda androidin bir üstünlüğü yok. Bilmeden konuşmayalım.
Not: Bunları ben şuan 6.1.3 jbsiz sürümde yapıyorum jb olsa yapabileceklerimi sen düşün.
- - - Eklendi - - -
Androidin tek üstün yanı aşırı kişiselleştirilebilme imkanı olması yani o/c Edit Romlar otg vb. Yoksa android diğer yönlerden yapılanlar jbsiz ios dede yapılıyor jb dede zaten birsürü extralar var.

+1640Mhz ak kernel![]()
10 saniye mi? Peki her site destekliyor mu?
+1640Mhz ak kernel![]()
2 ghzde sorunsuz çalışan bi telefonum olduğu için mutluyum iyi ki apple almamisim =)
Dediğim Uygulma safari ile senkonize halinde olduğu için Safarinin açtığı bütün sitelerde bu olayı destekliyor Ve ayrıca youtube danda indire biliyorum bununda formülü var Clipconverter adlı siteylede bu sorunu çözüyoruz.
Şunu söyleyeyim Böyle püf noktaları bilmeden iphone kullanmak heleki jbsiz İşkencedir ama benim gibi biraz araştırar birsürü çözüm yolu bulurlar ben bile birçok yol keşfettim Bilmeyen cahil kesim Sırf hava atmak için aldıktan sonra kullanamayıp iphone u kötüleyenler oldukça fazla ben hava atmak için alanlardan değilim Ben stabillik ve Sadeliğinden Ötürü İos i tercih ediyorum.
Ama 1ghz de çalışan 4S performansı Vermez cihazın.

Bizde bunun için yüzlerce yöntem var. En basiti tubemate istediğim her ama her siteden video mp3 indirebilirim. Flash olsun olmasın önemli değil. youtube facebook dizimag vs. Hatta dizi izle isimli programdan bile indireblyrm. Fakat iosda bu işler daha uzun zahmetli ve androiddeki kadar kaliteli değil.

2.1 Ghz x4 Cortex A9'a ne dersin![]()

Dediğim Uygulma safari ile senkonize halinde olduğu için Safarinin açtığı bütün sitelerde bu olayı destekliyor Ve ayrıca youtube danda indire biliyorum bununda formülü var Clipconverter adlı siteylede bu sorunu çözüyoruz.
Şunu söyleyeyim Böyle püf noktaları bilmeden iphone kullanmak heleki jbsiz İşkencedir ama benim gibi biraz araştırar birsürü çözüm yolu bulurlar ben bile birçok yol keşfettim Bilmeyen cahil kesim Sırf hava atmak için aldıktan sonra kullanamayıp iphone u kötüleyenler oldukça fazla ben hava atmak için alanlardan değilim Ben stabillik ve Sadeliğinden Ötürü İos i tercih ediyorum.
- - - Eklendi - - -
Ama 1ghz de çalışan 4S performansı Vermez cihazın.
- - - Eklendi - - -
Kışında Soba niyetine kullanıyorsundur.
Odediklerin ios tede var
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
a15 olsa belki![]()
Yoo isinsa bile performans düşüklüğü yapmıyor ki o kadar da isinmiyor zaten =) (ayrıca sürekli o hızda kullandığımi söylemedim bir işlemci profilim var gerektiği zaman yükseliyor ama şuanki kullandıgm sürümde yok çünkü oyun az oynuyorm
Tubemate?
Flashsız.
İşlemcilerde 60 Dereceden sonra Performans %20 düşür yani o/c nin pek bir anlamı kazmaz soğutma olmadığı zamn ancak şöylede bir durum var normal kullanımda zaten wonder yeter yani oyun oynamıyorsan o/c yapmana gerek yok.
İşlemcilerde 60 Dereceden sonra Performans %20 düşür yani o/c nin pek bir anlamı kazmaz soğutma olmadığı zamn ancak şöylede bir durum var normal kullanımda zaten wonder yeter yani oyun oynamıyorsan o/c yapmana gerek yok.
- - - Eklendi - - -
İstediğin siteden istediğin formattaFlassız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız