Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

myunalan

Üye
sevgili dark leader dostum apk şeklindeki dosyayı indirip pc de çıkartıp attım telefona ama yüğkle diyorum yüklüyor gibi oluyor ancak yüklenmedi kaydet deyip çıkıyor.bu arada sen almanya romunu mu kullanıyorsun?

darkleader

darkleader

Üye
Evet.Almanya romu yüklü telefonumda.
Bazen dosyalar bozuk çıkabiliyor. Bende de bir seferinde yüklenmeyen bir oyun olmuştu. Başka duvar kağıtları oyun falan dene, onlarda da sıkıntı oluyor mu bak.
Ama önce telefona reset atmadıysan reset at.

myunalan

Üye
başka duvar kağıtları yükleyebiliyorum ancak nedense bunlarda sıkıntı çıkıyor

- - - Eklendi - - -

reset i nasıl atacağım şimdi reset atsam kişiler filan uygulamalar gider mi?

darkleader

darkleader

Üye
Reset anlatımı ilk sayfada olması lazım.
Telefondaki bütün uygulama ve bilgilerin gider.
Kies ile yedeklerini al önce.
Reset ten sonra teelefon çok daha stabil hale geliyor.Bir cok sıkıntı gidiyor.

darkleader

darkleader

Üye
Reset Anlatımı:
[*]Telefonunuzun "Ses Yükseltme+Menü+Güç" tuşlarına aynı anda basıp telefonu açın.
[*]Biraz bekledikten sonra çıkan menüde wipe data ve wipe cache seçeneklerini tek tek uyguladıktan sonra telefonu reboot edin.
[*]Telefon açılacaktır ve ilk gün geldiği gibi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan

myunalan

Üye
çok sağol dostumm yapıyorum şimdi

darkleader

darkleader

Üye
çok sağol dostumm yapıyorum şimdi

Kolay gelsin.Yanliz tel'de internet paketin varsa ilk acildiginda wifi'ye bağlanma. Samsung account ve gmail hesabini mobil internetinden aç.Sonra ister wifiye bağlan ister mobil internetinden takıl.

myunalan

Üye
sağol önce bi kernelleri yükleyeyim

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Kolay gelsin.Yanliz tel'de internet paketin varsa ilk acildiginda wifi'ye bağlanma. Samsung account ve gmail hesabini mobil internetinden aç.Sonra ister wifiye bağlan ister mobil internetinden takıl.

neden ilk mobil veri ile özel sebebi ne? ben wi-fi ile yaptım?

fsagcan

Üye
Ben yükledim.
zipli şekilde yukleyeceksin sirasiyla ama önce recovery mode yükseltmesi gerekiyor.yukseltme ile ilgili dosyayı indir recovery mode da calistir dahasonra a yi yap.
Sonra reset atacak tekrar recovery mode ‘a geç sonrada d ve e yi kur

update.zip i yaptım, sorunsuz oldu.
recovery-reboot.cwm.zip 'i de yaptım o da sorunsuz, (resette attı)

tekrar recovery moda girdim, d ve e nin kurulumu için d yi seçtiğimde "signature verification failed" hatası aldım, ama altta mavi ilerleme çubuğu çıktı 1 cm kadar ilerledi durdu.

belki olmuştur dedim "e" yi kurayım dedim aynı şeylerle karşılaştım.

ne yapmalıyım??

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
darkleader

darkleader

Üye
update.zip i yaptım, sorunsuz oldu.
recovery-reboot.cwm.zip 'i de yaptım o da sorunsuz, (resette attı)

tekrar recovery moda girdim, d ve e nin kurulumu için d yi seçtiğimde "signature verification failed" hatası aldım, ama altta mavi ilerleme çubuğu çıktı 1 cm kadar ilerledi durdu.

belki olmuştur dedim "e" yi kurayım dedim aynı şeylerle karşılaştım.

ne yapmalıyım??

Hocam şuan mobilim.çok yardımcı olamayabilirim.
İlk önce a,d ve e nin tel hafızasında zipli bir şekilde olduğundan emin olalım.
Telefonu recovery moda alıp update.zip'i bulup recovery modu yükseltiyoruz .daha sonra a yı kuracagımız bölüme giriyoruz(a ,d ve e'nin alt alta sıralandığını görürüz) a yı yükledikten sonra tel kendine reset atar.sonra biz tekrar recovery mod'a alıp update.zip' ten recovery yükseltme yapıp az önce a'yı kurduğumuz yerden d ve e'yi sırasıyla kuruyoruz.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82 ve fsagcan

fsagcan

Üye
Hocam şuan mobilim.çok yardımcı olamayabilirim.
İlk önce a,d ve e nin tel hafızasında zipli bir şekilde olduğundan emin olalım.
Telefonu recovery moda alıp update.zip'i bulup recovery modu yükseltiyoruz .daha sonra a yı kuracagımız bölüme giriyoruz(a ,d ve e'nin alt alta sıralandığını görürüz) a yı yükledikten sonra tel kendine reset atar.sonra biz tekrar recovery mod'a alıp update.zip' ten recovery yükseltme yapıp az önce a'yı kurduğumuz yerden d ve e'yi sırasıyla kuruyoruz.

galiba bu kez yaptım,
nasıl yaptım, update.zip i yapmıştım önce ama, tekrar yaptım,
ondan sonra d-e yi kurdum

yanlız aklıma takılan, recoverinin neden önceki haline döndüğü, sabit neden kalmadı?
ama olmuş çok saol

darkleader

darkleader

Üye
Recovery sadece geçici olarak değişiyor. Cıkıp girince yine eski halini alıyor. Bence öylesi daha güzel.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
galiba bu kez yaptım,
nasıl yaptım, update.zip i yapmıştım önce ama, tekrar yaptım,
ondan sonra d-e yi kurdum

yanlız aklıma takılan, recoverinin neden önceki haline döndüğü, sabit neden kalmadı?
ama olmuş çok saol

sorunlarının çözüldüğüne sevindim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Recovery sadece geçici olarak değişiyor. Cıkıp girince yine eski halini alıyor. Bence öylesi daha güzel.

hocam konuya katkından dolayı teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar batarya performansının çok iyi olmasını istiyorsanız bir de bu arka planda gereksiz yere çalışan uygulamaları titanyum beckap ile dondura bilirsiniz ben mesela haritalar-e postalar-uzaktan kumandalar - yazılım güncelemeleri bunları durdurdum pek işime yaramıyor ihtiyacım olduğunda yine titanyum beckap ile kullanmak istediğim uygulamayı çöz diyorum olay bitiyor duyrulur iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar recevery modun değişmesi normaldir çünkü cocore6.0 cwm yi kullanıyorsanın yine ona ait twrp yi dekullanmak zorundasının buda recevery moddun geliştirilmesi birbirleri ile uyumludur olmazsa olmazlardan

• Beğen
Tepkiler: darkleader
nazmi28

nazmi28

Üye
TELEFONUM 9070P modeli daha önce 5.6.2 serılerını kurmustum kernelın....
fakat telefondakı agırlıgı yavaslıgı yıne cozum olmamıstı...
bunun uzerıne d) - e) bu kernellerı kurdum(5.6.2 nın uzerıne)
sımdı ayarlarda kernel sürümü 3.0 31-cocore -E-6.0smp preempt yazıyor kernel yuklenmısmı oluyor....

bırde telefonun agırlıgına cozummu bu...dıger serı 5.6.2 ne farkı var ....

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ingilizcesi olan şu konuya bır bakabılırmı sanırım batarya performensı ile alakalı bana ilgınc geldı .....

myunalan

Üye
dark leader dostum sağol işime yaradı telefon kendine geldi ancak şarzı daha çabuk tükeniyor sanki?

darkleader

darkleader

Üye
Şarj 2.3.6 ya göre biraz daha çabuk bitiyor fakat çok ta fark yok gibi.
gonuldustu22 nin belirttiği gibi mail,harita gibi arka planda çalışan uygulamaları eğer kullanmıyorsan titanium backup ile durdurabilirsin.
Ben kullandığım için hiç bir uygulamayı durdurmadım.
Eğer telefonu hiç kurcalamazsam şarj 3-4 gün gidecek gibi (yeni batarya almıştım)fakat kurcalarsam ,film izlersem 4 saat gidiyor.

myunalan

Üye
dark leader dostum linkteki wallpaperlardan birini yüklemeyi denermisin yükleyip yükleyemediğini yazarmısın?

fsagcan

Üye
bu titanium beckup dediğinizi yükledim, bende kullanmadıklarımı durdurayım dedim, bir yerden durdurma yaptım telefon kapandı bir daha açılmadı, bende recovery den reset atmak zorunda kaldım, tüm düzen kaydı, bi yerde yanlış yaptım ama nerde? :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt