Galaxy S4’ün Ekranında Kırılma Sorunumu Var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4’ün Ekranında Kırılma Sorunumu Var ?
Sammobile’ın haberine göre hiç düşürmedikleri halde Galaxy S4’ün ekran çerçevelerinde kırıklar oluştu. Görüntülerde rahatça görebileceğiniz kırılan çerçeve bölümleri telefonunun etrafında büyük açıklık oluşmasına neden olmuş durumda.

Sammobile çalışanları aynı sorunla karşılaşan kullanıcılar varsa kendilerine ulaşmalarını isterken, ekran tamir masrafının yaklaşık 140 Euro olduğunu açıkladılar. Olayın fabrika ya da üretim hatası mı yoksa Galaxy S4’deki genel bir hatamı olduğunu zaman gösterecek. Konuyla ilgili haberler için bizi takip etmeye devam edin.

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Eyvah eyvah.ilk parti ürünlerde neden hep sorun çıkıyor anlamiyorum

71fatih

71fatih

Üye
Bi zamanlar benim s2 mide olmustu dusurmedigim halde cerceve catlati bence sorun kullanilan malzemeden kaynakliyor.Cok kalitesiz malzeme kullaniliyor.

matt.yamato

matt.yamato

Üye
yazık paralara :D

Ramatata

Ramatata

Üye
Garanti kapsar herhalde Sam in duyurusu ise :)o değilde sen o kadar para ver sonra durduk yere ekran çatlasin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Samsungun malzeme kalitesini belirtmek için damacana plastiği dediğim zaman bazı arkadaşlar kızıyor.
Yahu telefona 2.000 lira ve üzeri bir para ver ve soruna bak. Umarım forumdaki arkadaşlarımızın başına böyle bir şey gelmez.

PriZm

PriZm

Üye
İlk parti cihazlar MARKA FARKI olmaksızın böyle sorunlu çıkabiliyor.Normal bir durum..

MaxipmaN

Üye
Samsungun malzeme kalitesini belirtmek için damacana plastiği dediğim zaman bazı arkadaşlar kızıyor.
Yahu telefona 2.000 lira ve üzeri bir para ver ve soruna bak. Umarım forumdaki arkadaşlarımızın başına böyle bir şey gelmez.

leğen plastiği :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Adamlar denemeden satarsa olur,ilk parti nede olsa :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

meselası şöyle örneğin yeni bir cihaz çıktı. Yazılımını donanımını deniyorlar kalite kontrolden geçiyor. Sonra piyasaya sürülüyor alıyorsun bakıyorsun sorun var bu sorunu onlara bir şekilde iletiyorsun sen iletmesen garantiye gönderiyorsun garanti şirketi bakıyor sürekli aynı şikayet bu firmaya bildiriyor. Yazılımsal ile güncelleme ile donanımsal ise bir şekilde düzeltiyorlar düzeltmeseler o cihazın kronik sorunu oluyor hepsinde çıkmayabiliyor. Yani uzun lafın kısası ilk parti ürünlerde atıyorum kalite kontrolde 100 kişi deniyor 100 cihaz deneniyor diyelim ama 1000 kullanıcının eline geçtiğinde 1000 kullanıcı illa farklı koşullarda deniyor ve pürüz çıkabiliyor bilmem anlatabildimmi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu cok buyutulecek bir olay degil bence. Her firmada üretim hatasi olabilir. Önemli olan mühendislik hatasi olmamasi.

Tabi ki bu cihazlar onlarca testten geciyor hata oranlari hesaplaniyor. 1000/1'lik bir hata bile 10milyon adette 10bin adet hatali uretim demek ki bu üretim proseslerinde kabul edilemeyecek kadar cok yuksek bir rakam. Sorunun sebebi ve cozumu mutlaka ortaya cikacaktir. Önemli olan firmanın malına sahip çıkması ve kullanıcıyı magdur etmemesi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Mad EagLe
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu hatayı genellemek bence yanlış.Ama olabilirde ben korumak için elimden geleni yapıyorum N8-S2-Note2-S4 içinde aldığım aynı koruyucu kılıftan aldım kaç defa düştüler N8 mesela genelde kulalık girişi kırılıyordu çok şükür kaç defa düştü kılıf sayesinde hiç bişey olmadı.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Malzeme kalitesinden kaynaklıdır. Tabii malzemelerin çok sıkı montaj edilmeside bunun bir sonucu olabilir.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bende sıkıntı yok şuan :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
blacktalon

blacktalon

Üye
ilk parti hem daha pahalı hem daha sorunlu oluyor genelde acaba ilk partiden parayı topladıktan sonra mı ürünleri düzeltiyorlar :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
tapatalk

tapatalk

Üye
sen samsungla kafayı bozmuşun hacı en azından kameraya toz kaçma gibi bir sorun yok

Üst Alt