Galaxy S4’ün Ekranında Kırılma Sorunumu Var ?

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nasil yok :(

Why Always Me

Why Always Me

Üye
4 gundur kullaniyorum nazar degmesin hic problem yasamadim, cihaza iyi bakmak lazim yerden yere vurup ordan oraya atarsan cizik de olur kasa da catlar..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, tapatalk, MrTech ve 1 kişi daha
tapatalk

tapatalk

Üye
nawye ,+ olarak l920 kameraya toz kaçma sorunu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gereksiz yorumlarda bulunmayınız.Firmalardan kimse çıkar sağlamamaktadır.Her ürünün olduğu gibi üretim yada Ar-Ge hatası olabilir.Ürünlerin sonuçta garanti kapsamı diye bür husus var.Son olarak bu forumda firma yada ürün bazında kimse destek alarak yorumda bulunmamaktadır.Saygılarımla

PriZm

PriZm

Üye
Apple :

iPhone 4: anten ve gps sorunu batarya patlama problemleri
iPhone 4s/5: ısınma sorunu
iPhone 5 : çerçeve köşesinde çatlak çıkması

Nokia :

C7: ısınma sorunu
N8: HDMI girişi sorunları ve sağ plakada çatlaklar olması
5800: kamera önündeki camın flaşı fazla parlatması

hTC :

Sensation / XL : Ekran ve çerçeve arasından ekrana toz kaçması
One X : wifi sorunu

Samsung

S2: kasa sorunları
S4: Ekran çerçevesinin kırılması

Başka yazmama gerek varmı?
[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
olmamiş Ali S4'ün ekran kırılmıyor. Ekran çerçevesi kırılıyor:)

saruman_me

saruman_me

Üye
Apple :

iPhone 4: anten ve gps sorunu batarya patlama problemleri
iPhone 4s/5: ısınma sorunu
iPhone 5 : çerçeve köşesinde çatlak çıkması

Nokia :

C7: ısınma sorunu
N8: HDMI girişi sorunları ve sağ plakada çatlaklar olması
5800: kamera önündeki camın flaşı fazla parlatması

hTC :

Sensation / XL : Ekran ve çerçeve arasından ekrana toz kaçması

Samsung

S2: kasa sorunları
S4: Ekran çerçevesinin kırılması

Başka yazmama gerek varmı?
[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
one x ilk parti cihazlarda wifi sorunu..

pRime.

pRime.

Üye

Ne demek mesela? :D:D:D

N8 ve C7 nin ilk parti cihazlarında çıkan sorunları hatırlatırım.

O sorunlar dış kasayla alakalı değildi. n8'lerin bazıları cihaz içinde bir parçanın eksikliğinden dolayı sürekli reset atıyordu. Servise veren düzelttirdi. C7'de böyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum ki c7 baya sağlam bir cihazdı. Bir de n8'de kulaklık girişi hdmi kapağı çatlıyordu. Sağ plakadan kastın ne bilmiyorum ama s^3 forumunda sık takılırken böyle bir sorundan bahsedildiğini görmedim. Onun dışında başka bir sorun yok. Yan
söylediğin şey kısmen doğru ama her cihaz için geçerli değil.

PriZm

PriZm

Üye
O sorunlar dış kasayla alakalı değildi. n8'lerin bazıları cihaz içinde bir parçanın eksikliğinden dolayı sürekli reset atıyordu. Servise veren düzelttirdi. C7'de böyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum ki c7 baya sağlam bir cihazdı. Bir de n8'de kulaklık girişi çatlıyordu. Onun dışında başka bir sorun yok.
söylediğin şey kısmen doğru ama her cihaz için geçerli değil.

Onlar sadece örnek.Detaya girmedim.Benim asıl vurgulamak istediğim nokta bu tür sorunlar sadece damacana plastiği (!) Samsung için geçerli değil.

pRime.

pRime.

Üye
c7'deki ısınma sorunu ilk partilere özgü değildi ve çok nadir görüğüm bir sorundu.

iyice abarttınız siz de bu tip sorunlar ara ara yaşanabilir ilk partilere özgü bir şey değil. Ona bakılırsa millet n9'unun usb kapağını çok hassas bir parça olduğu için kırıyor ama benimki hala tek parça halinde işini görüyor.

PriZm

PriZm

Üye
c7'deki ısınma sorunu ilk partilere özgü değildi ve çok nadir görüğüm bir sorundu.

iyice abarttınız siz de bu tip sorunlar ara ara yaşanabilir ilk partilere özgü bir şey değil. Ona bakılırsa millet n9'unun usb kapağını çok hassas bir parça olduğu için kırıyor ama benimki hala tek parça halinde işini görüyor.

Benmi abarttım? :D

pRime.

pRime.

Üye
Bazı lumia 920'lerin de ön kameralarının içine toz giriyor ama bazıları sorunsuz. Sadece ilk partiye özgü değil bunlar yani. Her cihazda olabilir. Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Telefon garantisi bugünler için.

- - - Eklendi - - -

Onlar sadece örnek.Detaya girmedim.Benim asıl vurgulamak istediğim nokta bu tür sorunlar sadece damacana plastiği (!) Samsung için geçerli değil.

tabiki samsung için geçerli değil ama samsung'un da cihazlarının kalitesini yükseltmesi gerekiyor. ben şu ana kadar uzun kullanımda bir tane boyası sökülmemiş galaxy görmedim daha. samsunglar çok çabuk eskiyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
Bazı lumia 920'lerin de ön kameralarının içine toz giriyor ama bazıları sorunsuz. Sadece ilk partiye özgü değil bunlar yani. Her cihazda olabilir. Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tabiki samsung için geçerli değil ama samsung'un da cihazlarının kalitesini yükseltmesi gerekiyor. ben şu ana kadar uzun kullanımda bir tane boyası sökülmemiş galaxy görmedim daha. samsunglar çok çabuk eskiyor.
benim sökülmedi şahsen önceki 3gs de hiç hasar yoktu ön tuş 3 kere değişti çizik bile yoktu kullanıma bağlı biraz fabrika çıkışında hata yoksa

pRime.

pRime.

Üye
galaxy nexus ayrı. google cihazı olduğu için diğerlerine göre daha kaliteli.

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kullanima bagli bir sey o.benim galaxy w 7-8aylik hic bir cizik,dokulme yok Allah'a sukur(silikon kap falan kullanmiyorum).bundan oncede samsung genoa kullandim 3sene.onda da hic bir sorun yoktu.sadece kucuk kilcal cizik vardi.

pRime.

pRime.

Üye
samsung cihazların kasalarının lg hariç diğer büyük üreticilerin cihazlarına göre çizilme ve boya sökülme vakaları çok daha fazla. bunu senelerce kendi gözümle görüp tecrübe ettiğim için doğrulayabilirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
samsung cihazların kasalarının lg hariç diğer büyük üreticilerin cihazlarına göre çizilme ve boya sökülme vakaları çok daha fazla. bunu senelerce kendi gözümle görüp tecrübe ettiğim için doğrulayabilirim.

Dedigim gibi kullanima bagli.hor kullanilirsa tabiki cihazda soyulma ve cizik olusur.ama samsugun bir zamandan sonra soyulan telefonlari var tabi.galaxy s gibi.ama her telefonu oyle degil.boyle bir genelleme yapilamaz.

PriZm

PriZm

Üye

Dedigim gibi kullanima bagli.hor kullanilirsa tabiki cihazda soyulma ve cizik olusur.ama samsugun bir zamandan sonra soyulan telefonlari var tabi.galaxy s gibi.ama her telefonu oyle degil.boyle bir genelleme yapilamaz.

Birde şöyle birşey var.Galaxy S' in yan aliminyum plakalar gerçekten dandik.Ancak plastiği gerçekten kaliteli.Şu S2 sonrası çıkan cihazlar gibi damacana plastiği değil.Drop test ve hammer testlerinde kendisini gösteriyor zaten..

Üst Alt