Galaxy S4'ten ilk sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4'ten ilk sorun!

2.000 TL'ye yakın para ödediğimiz akıllı telefonlarımıza çoğumuz gözü gibi bakıyor ve onlara zarar gelmemesi için kılıf, ekran koruyucu veya çeşitli kapaklardan faydalanıyor. Peki ya yeni aldığınız, gıcır gıcır Galaxy S4'ünüzün yanında hiçbir hatanız olmamasına rağmen küçük bir çatlak görseniz ne olurdu? Böyle bir durumda olan SamMobile editörleri, S4'lerinin yan tarafındaki çentiğin bir tasarım sorunu mu olduğunu, yoksa bir kaza sonucu mu oluştuğunu araştırıyor.

Galaxy S4'ün ekranını değiştirmek, siteye göre oldukça masraflı bir iş (siteye göre 140 Euro'luk bir ücret ödemeniz gerekiyor). SamMobile'dan bazı kullanıcılar, resimdeki S4'ün hatalı olduğunu ve üründe ses düğmelerinin etrafında herhangi bir çentik bulunmadığını söylüyorlar. Bazı kullanıcılar ise benzer bir sorunun Galaxy S3'te de bulunduğunu vurguluyorlar.
Samsung'dan sorunla ilgili yapılan herhangi bir açıklama henüz yok. Benzer bir durum Galaxy S4'ünüzde sizin başınıza geldi mi?

fk555897

fk555897

Üye
Ben zaten artık Samsung kullanmıyorum. Telefonları özellikle ve donanım ile dolduruyor. Kalite 0.

yeauw

yeauw

Üye
s3 üm yok ama hepsinde yoktur bence çünki alanlar farkederdi die düşünüyorum :)

Pringles

Pringles

Üye
Geçekten çok dayanıksız telefonlar

PriZm

PriZm

Üye
Her zaman derim ve yine diyeceğim.İlk çıktığı zamanda telefon almak hiçde doğru bir hareket değil.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

erko merko

erko merko

Üye
Hatırlarsanız 5800'da çıktığında epey sorunluydu sonradan toparladılar, buda öyle olabilir. İlk çıktığında telefon almam kesinlikle, yazın alıcam.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İlk çıkmayla alakası yok, o istisnai bir durum..Ben de ilk çıktığında aldım ama böyle bir sorun yok..Elektronik şans meselesidir..

PriZm

PriZm

Üye
İlk çıkmayla alakası yok, o istisnai bir durum..Ben de ilk çıktığında aldım ama böyle bir sorun yok..Elektronik şans meselesidir..

Evet alakası var.Bu tür istisnalar hep ilk çıktıklarında olur.

marist

marist

Üye
Herşey bir yana yeni çıkınca maLuum pahaLı oLuyor :sirit: zaman geçtikce fiyatıda düşer. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt